- 2 Temmuz 2016
- 998
- 722
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebege oda yaptım ama yatak odasina da bi yatak almak istiyorum. kucuk bir park yatak alaym hem 3 yasina kadar da gittigimiz yerlere rahatlikla götürürz dedim ama cok masraf oldugu icin uygun fiyatlı bi sey istiorum 200 tlye park yataklar var ama canlisini goremedgm için biledm. teferruatli bi sey olmasina gerek yok sadece kademesi olsun cok asagida olmasin yeter. bana bi yardimci olun lutfeeeen![]()
Yeni doğunca çıtçıtlı giyebilir mi ki?göbegi düşene kadar sorun olmaz mı öyle seyler..bu arada iki gündür kaşıgim ve alt tarafta ağrılar var..sanırım vücut yavaştan hazırlıyor kendini doğuma
çok acayip duygularsayim
![]()
Merhaba turuncu.. benim 3 hastane çıkışım var biri tulumlu diğer ikisi alt üst takım.. ben ilk doğduğunda tulumlu olanı gitdirmeyi düşünüyorum.. bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum..Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Bu hastane çıkışları neden hep alt üst takım halinde acep ?
Ben hemşireye ilk doğduğunda giydirmesi için tulum versem olmaz mı ki ?
Elimde çok güzel 50 cmlik bir tulum var.Tam yenidoğan boyutunda.
Kararsız kaldım..
Hastane çıkışını zaten çok az giyiyolar sen bizden daha iyi bilirsin tabikiBak bunu duyduğuma sevindim.O zaman ben de tulum vereyim.
İlk oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var.Hepsi de tertemiz ,bir kaç kez giyilmiş.
O yüzden hiç masrafa girmek istemiyorum ama anne olarak 2.ci oğlumunda en azından yeni bir hastane çıkışı olsun diye düşünüyordum.
Duygusal düşününce evet alayım diyorum ama mantıklı düşününce de ne gerek var diyorum.Ona vereceğim para ile ileri ki aylarda giyebileceği farklı kıyafetler alırım değil mi ?
Tamamen sizin gibi düşündüm bende oğluma turuncu yeşil almışım yenidoğanları cinsiyet farklı olursa diye kızıma hastane çıkışları, bir iki takımda tulum aldık park yatağı, kıyafetleri abiden kullanacak onun yerine büyüdükçe alışveriş yaparım diye düşündüm bebiş zaten az toplu doğarsa ilk alınanlar elde kalıyorKızlar ben kızıma 2 takım haricinde birşey almadım oğlumdan kalan çok şey var çoğu beyaz krem ama içim rahat değil ya ama fazla almaya gerek YÖK ısraf çabuk büyüyor zaten zaman geçtikçe ihtiyacı oldukça alırım diyorum ... benim gibi düşünen var mı
Aynen. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Öte yandan küçüğü aldım buna da ayrı alayım diyorum. Tabi ben daha kıyafetleri yıkamadim.bugün çıkarıp yikiyacagim. 15 inde ayrılacağım. Eve kalınca da eksikleri alırım diyorum.
Kızlar ben kızıma 2 takım haricinde birşey almadım oğlumdan kalan çok şey var çoğu beyaz krem ama içim rahat değil ya ama fazla almaya gerek YÖK ısraf çabuk büyüyor zaten zaman geçtikçe ihtiyacı oldukça alırım diyorum ... benim gibi düşünen var mı
Bende de tam aksi bu ara iştahsızlık var ama aksam yemeklerini iyi yiyorum
Yeni doğunca çıtçıtlı giyebilir mi ki?göbegi düşene kadar sorun olmaz mı öyle seyler..bu arada iki gündür kaşıgim ve alt tarafta ağrılar var..sanırım vücut yavaştan hazırlıyor kendini doğuma
çok acayip duygularsayim
![]()
Merhaba turuncu.. benim 3 hastane çıkışım var biri tulumlu diğer ikisi alt üst takım.. ben ilk doğduğunda tulumlu olanı gitdirmeyi düşünüyorum.. bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum..
Aynen bende tulum aldim bir tane onu verin dicem ilk an giysin diye zarari olsa giydirmezler sanirim hemsireler goruyoruz resimlerde icimizde kalmasin:)Merhaba turuncu.. benim 3 hastane çıkışım var biri tulumlu diğer ikisi alt üst takım.. ben ilk doğduğunda tulumlu olanı gitdirmeyi düşünüyorum.. bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum..
Aynen zaten onumuz bahar yaz istedigimiz zaman cikar alinir can sikma ihtiyac oldukca hallederiz bende cok asiri bisey almadim elbiseler,tulumlar,etekler....:)))Kızlar ben kızıma 2 takım haricinde birşey almadım oğlumdan kalan çok şey var çoğu beyaz krem ama içim rahat değil ya ama fazla almaya gerek YÖK ısraf çabuk büyüyor zaten zaman geçtikçe ihtiyacı oldukça alırım diyorum ... benim gibi düşünen var mı
Bence hiç zararı olmaz neden olsun kiAynen bende tulum aldim bir tane onu verin dicem ilk an giysin diye zarari olsa giydirmezler sanirim hemsireler goruyoruz resimlerde icimizde kalmasin:)
Yeni arkadasimizsin galiba hosgeldin,demek oglusun olacak saglikla gelsin insallah,topikte erkek anneleri cok,haftanda bayagi ilerdeymis kk yi gec mi kesfettin?daha once nerelerdeydin tatlimMeraba bu beşiği bende çok beğenmiştim siz nerden aldınız ve kolay kurulup kaldırılabilir mı acaba hanı kaldirsak bile bi yere koyacagimizda çok yer kaplayan bişey mı
Ucret mi varmis?ben daha girmedim 32 de demisti dr gidince ogreneyim bilmiyorum var mi yok muKızlar bişey sorcam özel hastanelerde nst ücreti ne kadr bilgisi olan varmı
Sırt omuzlar çok ağrıyor benim de bel ayak bir şekilde idare ediyorum da omuzlar acayip sıkıntı.Kizlar selam nasilsiniz,bel bacak ve sirt agriniz cok oluyormu?
Yeni gelen gormedigimiz tum arkadaslara hosgeldin diyorum,bayagi kalabalik olduk guzel paylasimlarimiz olsun...
Kızlar bişey sorcam özel hastanelerde nst ücreti ne kadr bilgisi olan varmı