2017 Şubat Anneleri

Günaydınlar...
Baş-boyun-boğaz ağrısı sebebi ile sabahın 4ünden beri ayaktayım.
Tabi bel ağrısı ve wc nöbetini de eklersek yataktan kalkmak farz oldu...
Gece 1e doğru uyumuştum. Şuan kendimi o kadar yorgun ve aciz hissediyorum ki :KK43:...
Gözlerim dolup geliyor öyle...
5 km ötede oturan bir ailem var ,3 gündür hasta olmama rağmen dün kuru bir geçmiş olsunla geçiştirdi annem...
O kadar özeniyorum ki yavrusu hasta olunca her türlü yardıma koşan analara...
Ben anneme hastayım desem o benden önce başlar kendi derdini anlatmaya..
Aaahh aah.. güçlü olmaya çalışmak bazen çok ağır geliyor :KK43:...

Annen çok tuhaf bir kadın bence kusura bakma ama, benim annem telde sesim hafif kötü gelse hemen noldu hasta mısın moralin mi bozuk der yarım saat ikna etmeye çalışırım iyi olduğuma... Yanlış hatırlamıyorsam ilk bebeğin doğduğunda sütün az geldiği için karşına geçip benim sütüm daha çok gelmişti diye saçmalamıştı ..destek olması,moral vermesi gerekirken...Umarım kız kardeşin ya da ablan vardır seni gerçekten anlayan...

Benimki yoğun bembeyaz su gibiydi günde 4 defa camasir yada ped degistiriyordum.Sonra sarıya döndü miktari azaldi hafif hafif gelmeye başladı dr söyledim ilaç verdi.
Benim su gibi akmiyo. Herkadinin aktığı gibi akiyo. Kasinmiyoda. Hiç mi akmaması lazım acaba .doktora söylesem mi ki bilmiyorm :oops:

Vajinamın sol tarafı benim de ağrıyo ters bi hareket mi yaptım acaba diye düşünüyordum bi ara ya da jiletle alırken çok pis kestim herhalde diyordum :KK48: demekki çoğumuzda bu ağrı var,yarın muayenemiz var ben de sorayım madem doktoruma..
Ay sor bakayım ne dicek dr. niye oluyomuş bende kendi doktoruma sorarım :KK76:bakalım aynı bilgiyi mi verecekler

Kızlar bu meryem ana eli otunu bilen varmı veya kullanan nasıl kullanılıyo birebir işe yarıyo mu gerçekden
Benim Bır kac tanıdığım kullandı cok etkılı dıyorlar ben soyle bılıyorum doguma gırerken bırısı senın adına suya koyuyor benim arkadasım da denedık o Bır anda açılıp buyuyor onun açılması ve buyumesı ne kdar hızlı olursa doğumun o kadar kolay oluyormus ☺️

Günaydın uyuyamayan anneler klübü :) gece 5 te dalıp çok uyumuş gibi 7 de kalktım :KK43: mide yanması berbattı sırf şu yüzden doğumu iple çekiyorum dayanılmaz hal alınca işer yaramıyor süt, ilaç da :KK43: kusmalarım tekrar başladı her gece bu mide yanmasından bir ben miyim abartı yaşayan ???

Evet oda Çaycumalı :)

Sanırım İstanbuldasın... Aynı fırtınadan bahsediyorsak duracak gibi gözükmüyor:KK43::KK43: içimiz karardı. Fırtına kesilen su be elektrikler

Can'ım benim Rabbim şifa versin inş. Kimseye Muhtaç etmesin karnındaki bebişin ve oğlusun için inş çabuk toparlarsın. Herkes gibi olmayabilir annen düşünüpte üzme kendini. Fıtrat , karakter farklıdır...
Kiz ben sana caycumaliyim demedimki .nasil anladın caycuma olduğunu . 5 ilçesi var zonguldakın
.yoksa tek bildiğin ilçesi caycuma olduğu için denk mi geldi

Kızlar merhaba 32 haftadayız dün doktorum plesantada yaşlanma başlamiş dedi ama üstünde cok durmadı üzrekli sol tarafına uzan dedi hareketleri takıp et dedı ama benım bebegım cok hareketli degıl zaten başına gelen varmı cok korktum neler yapabılırım
Bizim gelinde yasaydik ayni seyi,36 .hfatda falan aldi dr bebegi

Kızlar dün benim hafıf akıntım oldu acaba su mu dedım doktora sordum o da enfeksıyon olabılecegını soyledı test sonucuna gore lokosıt pozıtıf yine bu ıdrar yolu enfeksıyonun antıbıyotık dısnda Bır seyı var mı ya suyu artırıcm mecbur baska ne yapabılırım
Sirkeli suyla temizle demisti doktor bana ama enfeksyon coksa antibiyotik kullanman sart olur gecmis olsun kuru tutmaya calis camasirini

sol bacağımda adet dönemlerindeki gibi ağrı var belimi demeye gerek bile yok sancı adet olacakmışım gibi sancı var normalmi sizce

Günaydınlar...
Gece 1e doğru uyumuştum. Şuan kendimi o kadar yorgun ve aciz hissediyorum ki :KK43:...
5 km ötede oturan bir ailem var ,3 gündür hasta olmama rağmen dün kuru bir geçmiş olsunla geçiştirdi annem...
Gecmis olsun. İnan karakter çok önemli. Fırsatı öyle yoksa tek kızisin anladigim kadariyla. Birz konuş istersen anlat kırıldığını belli et bence o farkında değildir. Benim annem de öyle. Biliyorum ki sever de k8zlar ini ana yapı olarak dışa vurmak hiç. Küçükken çok ağlardım şimdi daha iyi amà ben çok sitem ettim hatta küstü güm bile oldu. O da zamanla değişti biraz biraz
Kızlar bu meryem ana eli otunu bilen varmı veya kullanan nasıl kullanılıyo birebir işe yarıyo mu gerçekden
Canim suyun gelince suya bırak senin niyetine koysunlar
Yasin meryem Suresi insirahn insikak ve birkaç dua daha vardı onları okuyacak koyanlar. Açıldıktan doğumun kolaylaşacak insallah

Ne güzel :)) üçümüzün de kız Maşaallah Allah sağlıkla nasip etsin de sezaryen normal doğum hangisi olursa :KK36: Hazırlıklar büyük Ölçüde tamam bebek için bebek bezi,Alt açma,islak mendil, benim için anne bebek çantası, hasta bezi filan kaldı. Çantalar Çok büyük geliyor ben de hiç alışkın değilim küçücük çantada takarım hep :)Evet bebek çikolatası da istiyorum ben. Nerden yaptırcam bilmiyorum henüz.

Ben burdan yaptırmak istiyorum, bir arkadaşımın oğlu olmuştu aynı modelin mavilisinden yaptırmıştı çikolatanın tadı çok güzeldi..http://www.melodicikolata.com/DEKORLU-EMZIK-PEMBE,PR-72.html 150 tane yaptırmış o, kayınvalidesi yaptırmış..bana biraz pahalı geldi adedine göre ama...:KK64: benim de diğer hazırlıklarım bitti gibi bebek arabasını da aldık..çantayı hazırlamak kaldı sadece..

Bende de beyaza yakın sadece ama ıslaklık olunca tedırgın olmuşum su mu dıye hatta bu pedler varmıs ya ayırt edıcı turnusol kağıdı olarak da gecıyor dün panıkle eczanelere sordum tabıkı hıc bırı ne olduğunu bılemedı acaba Bız mı cok araştırıyoruz bılemedım

doğrudur canım bizler çok araştırıyoruz belki eczacılar nasıl bilmiyorlarmış hayret ama.... ben de tedirgin oluyorum ama birşey yok diye telkin ediyorum kendime. çünkü her gittiğimde doktorum suyu iyi diyor öyle olsa azalırdı değil mi senin de iyiyse takma ;)

Günaydın uyuyamayan anneler klübü :) gece 5 te dalıp çok uyumuş gibi 7 de kalktım :KK43: mide yanması berbattı sırf şu yüzden doğumu iple çekiyorum dayanılmaz hal alınca işer yaramıyor süt, ilaç da :KK43: kusmalarım tekrar başladı her gece bu mide yanmasından bir ben miyim abartı yaşayan ???

Evet oda Çaycumalı :)

Sanırım İstanbuldasın... Aynı fırtınadan bahsediyorsak duracak gibi gözükmüyor:KK43::KK43: içimiz karardı. Fırtına kesilen su be elektrikler

Can'ım benim Rabbim şifa versin inş. Kimseye Muhtaç etmesin karnındaki bebişin ve oğlusun için inş çabuk toparlarsın. Herkes gibi olmayabilir annen düşünüpte üzme kendini. Fıtrat , karakter farklıdır...
Elektrk su geldi mi canim.

Evet istanbuldayım yine çok kötü bi geceydi mide yanması bende de çok var hele gece yatınca iki kat oluyo ne yapacağımı şaşırıyorum istifar ettiriyo ne yiyeceğimi şaşırıyorum artık
Aynı şikayetlerimiz bebeğiniz kız mı acaba cinsiyetten mi böyle birşey yaşamadım daha önce aksi gibi elektrik, su yine gitti rüzgarın sesi bir yandan korku filmi gibi iki gün geçiriyoruz

Benim bazen beyaz bazen sarı . normal o zmn .birde arada şeyimin kemiği ağrıyo sol kemik fazla mi yukleniyom bilmiyorm da.doktora sorcam ama ne diyecem.nasil anlat cam bilemiyorm.:olamaz:

alemsin canım :KK53: çok geçmiş olsun :)

Günaydınlar...

malesef turuncu herkesin doğası bir olmuyor. ben de bazen bencil olabiliyorum. ama kesinlikle kasıtlı değil düşünemediğimden oluyor bu davranışlarım. eminim annen de bilse sende böyle etkili olduğunu böyle yapmazdı. Rabbim kolaylıklar versin sana kuzucuklarından yana şansın gülsün :)
Bende bu haldeyken ilac verdi.:110:
evet ilaçsız geçmiyor valla

Günaydın herkese mutlu huzurlu cumalar
Benim de kemiklerim çatım ağrıyır hareketlerim yavaşladı artık dikkat etmek lazım ... bu ara da eşim aramızı düzelttik daha doğrusu ben daha sakinim ondan hrrlde

çok sevindim canım. biz de aynen. artık kendimizi üzmeyelim :)

kızlar selamlar eve gelene ne ikram etmeyi düşünüyorsunuz..
bnm aklımda hastanede çikolata
evde baklava ve lohusa şerbeti..
buzluğa kek börek yapıp atmayıda düşünüyorum..

gelen gidenim çok olacağı için eve ekstra alışveriş yaparım çaydır şekerdir işte el yapımı mantı .. yüsük çorbası .. buzluğpa başka ne atabilirim sizce?

benim her zamanki tariflerimden ikisini yazayım sana çok kurtarıcılar ;)

http://www.nefisyemektarifleri.com/biskuvili-rulo-pasta-irmikli-ve-firinsiz/

bu tarif çok lezzetli ve basit istediğin kadar buzlukta saklayabilirsin. servis etmeden 5 dk önce çıkarıp kesebilirsin. :kk77:

diğer bir tarif de rulo yine. ben de vaktim oldukça yapıp koyuyorum buzluyken parmaktan ince veya parmak kalınlığında (sana kalmış) kesip fırına koyuyorum 20-30 dk da pişiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-23-17-39-39.webp
    Screenshot_2015-06-23-17-39-39.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2015-06-23-17-39-50.webp
    Screenshot_2015-06-23-17-39-50.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 69
34+5'te minik danam 2552 gr, 47 cm olmuş. Hala dönmemiş. Sanırım kendisi biraz iri ben de biraz minik olduğum için yeri dar geliyor ondan dönmüyor. Doktor 2 hafta sonra gel, hala dönmemişse sezaryen konuşalım dedi:/

Back
X