2017 Şubat Anneleri

Amin canım.. inşallah hepsi zamanında ve sağlıkla gelir, en çok istediğimiz bu evet.. iyi düşünelim iyi olsun, bebişinle de konuş anlıyor onlar bizi:) söyle zamanını beklesin güzel güzel büyüsün:KK66: moral herşeyin başı:KK200:
aa bu hiç aklıma gelmemişti soyliyim de gelmesin beklesin acele etmesin :KK36::KK37:

Bir de tarçın kullanılmamalı diye hatırlıyordum şimdi baktım doğru hatırlamışım bi oku istersen canım çok tavsiye edilmiyor, bilmeden yanlış bişey yapmayalım Allah korusun

Iyi oldu paylastigin canim ben bilmiyordum bugun koca bir kupa dolusu tarcin cayi ictimm :KK17: bir daha icmicem :kızgın:

2 yıl İskenderun'dan oturdum su an Kırıkhandaym doktorum Süleyman aslan ama senin
Merhaba ben internete nadir olarak giriyorum va takip edemiyorum. Yeni gördüm mesajını. benim de doktorum süleyman aslan. Normal doğumu desteklediğini düşündüğüm için ona gidiyorum

Kızlar kendimi iyi hissetmediğim için geriye dönük okuyamadım.
Hastanede açıklık kontrolünde bir şey çıkmadı.
1 saat kadar nst'ye bağladılar. Sancılar en fazla 40lara vurdu.
Bunun üzerine doktorum isterse yatış yapalım ama eve de çıkabilir demiş.
En ufak bir sancı veya belirtide geri hastaneye gitmemi söyledi.
Şuan evdeyim ama tuhaf ağrılarım ve taş gibi sertleşen karnım var.

İlaçlarımı aldım ve uyumaya çalışacağım.
Umarın yarına kadar toparlanırım.
Geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim
Çok geçmiş olsun, umarım problemsiz atlatırsın.

tamamı 80 lira tuttu sanırım. erkek bebekler için daha çok seçenek vardı. akşam marmara forumdaki hm'e de uğradık, indirimdeki ürünler aynı ama etiket fiyatları aynı değildi, zorluda daha çok indirim vardı nasıl oldu anlamadım:/

Eki Görüntüle 1932510 Eki Görüntüle 1932511 Eki Görüntüle 1932512 Eki Görüntüle 1932513 Eki Görüntüle 1932514 Eki Görüntüle 1932515 Eki Görüntüle 1932516
Ayyy bunlar çok güzeller ve çok uyguna almışsın :super: güle güle giysin prensesin inşallah :dua:

Kaç gündür aklıma takıldı hastane çıkışı için kalın kıyafet almamıştım ben de bebeğime..bunu ördüm. .içine de polar geçireceğim zaten battaniyeye de sarılır. .üşümez umarim..şu an en rahat zamanlarımız yaşıyoruz heralde...karnı doyuyor sıcaklığından eminiz..Allah doğunca yardımcımız olsunEki Görüntüle 1932528
Ayyy çok güzel olmuş elinize sağlık :KK68: güle güle kullansın küçük hanım.. :nazar: bize sözde babanne örcekti daha ortada bişi yok, bebek doğmadan biter inşallah :KK70: doğunca biraz pimpirikleniyoruz galiba.. ay doydu mu, ay üşüyü mu diye.. inşallah o aşamaları da en güzel şekilde atlatırız..

Canım Harika olmuş çok beğeniyorum ben bu modeli zaten, rengi de çok tatlı eline sağlık, ne kadar sürede örebildin[/QUOTE]
Canım kızlar da yazmış zaten yemene içmene dikkat et biraz daha mutlaka fark olacaktır Allah ın izniyle.. ayrıca moralim bozuk falan dersen bebiş bunları da anlar. Sen keyifli ol ki o da mutlu mutlu büyüsün içerde :KK66:

Canım Harika olmuş çok beğeniyorum ben bu modeli zaten, rengi de çok tatlı eline sağlık, ne kadar sürede örebildin
Ellerim şişmesin diye iki haftada ördüm yavaş yavaş :oops:

TuRuNCu TuRuNCu geçmiş olsn çok bende dün sancıyla doktora gittim nstte sancı çıkmadı ama kontrolde kasılmaların var dedi bebeğin başı baya aşağıdaymış gezinme dedi bu hafta kritik akciğerler açısından atlatmamız laZım dedi :( ama sancılarım hala devam ediyor bakalım hayırlısı benimde enfeksiyon var belki o zorluyor ama insanın canı sıkılıyor:(

Back
X