2017 Şubat Anneleri

Kızlaaarrr sorum yırtık ve çatlağı olanlara....

Çok ağrıyor bu çatlayan yerler :KK43: karnımda tüylerin bittiği yerde kırmızı damar gibi şeyler oluştu. Çatlayacak iyice :KK43: ama ağrı yapıyor baya. Sizde de ağrı oluyor mu? Bi de ovalayıp masaj yapınca hafifliyor kırmızılıklar. Yoksa varis dedikleri şey mi bu?
Canım 2 hamileliğim zaten ilkinde çatlamıştım, göbek deliğinin yakınları benimde çok acıyor son 2 haftadır. Damarlarım çok belirginleşti çatlayacak gibi. Yırtıktan kastın neki

Canım 2 hamileliğim zaten ilkinde çatlamıştım, göbek deliğinin yakınları benimde çok acıyor son 2 haftadır. Damarlarım çok belirginleşti çatlayacak gibi. Yırtıktan kastın neki

Böyle kırmızı çizgiler var kasıklarımda yırtık dediğim çatlak yani. görüntüsü için üzülmüştüm başta ama artık görüntüden vazgeçtim ağrıyor baya krem yağ falan geçirmiyor ağrıyı :(

selam tatli anneler, ben de sessiz sessiz takip ediyorum burayi insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz hayirli bebekler olurlar insallah.. ben de kontrole gittim 34+1 de 2500 g 48 cm bebegim ama ben cok kilo aldim 15 kilo almisim basindan beri iştahım cok acık sizinde öyle mi bu zmaanlar.. bi de nst de sanci cikmadi .. beslenmeme cok dikkat ediyorum sizler kac kilo aldiniz

12 :KK43: 57yle başlamıştım

Ben de canım ahhh ahhh dün durduk yere saçma sapan düşünceler geldi iki saat ağladım sonra eşi ne oldu diyor çok saçma dedim gülmeye başladım :KK43: kahkaha atarak ağladım hiç iyi değil psikolojim. :KK70:
Ben de 47 ile başladım 62 kiloyum ama anlamadım çok da yemiyorum nasıl 15 kilo almayı başardım?
İyi bari canım evde ağlamışsın, ben öğrenci annem annem şarkısını söylüyor wc ye zor atıyorum kendimi. Okulda ağlamam 3 veya 4 olmuştur. Gülme krizi de aynı zamanda.evde de çok ağladım ama iş yerinde resmen rezil oluyorum.

Böyle kırmızı çizgiler var kasıklarımda yırtık dediğim çatlak yani. görüntüsü için üzülmüştüm başta ama artık görüntüden vazgeçtim ağrıyor baya krem yağ falan geçirmiyor ağrıyı :KK43:
Bebek büyüdükçe heryerimiz ağırıyor. Masaj iyi gelir diyorlar. Az kaldı, 20 haftadan itibaren yanlarım O kadar ağrıyorki uyuyamıyorum geceleri magnezyum balık hapları 1 litre süt vs hepsini kullanıyorum hiç geçmiyor. Çarpıntıları falan saymıyorum bile. Dr yapacak bişey yok o da az kaldı dayan diyo:-)

Geçmiş olsun canım hastaneler hep öle hasta değilsen bile öle şeyler söylüyolar ki hasta moduna giriyosun:KK12:bişeyin olmasa bile insanın içine kurt düşürüyolar:KK47:

Çok teşekkür ederim cnm valla öyle hastaneden çıkmak için kağıt imzaladık Bebek'le ilgili sorumluluk bizde diye...

Geçmiş olsun tatlım

Sağol cnm

Böyle kırmızı çizgiler var kasıklarımda yırtık dediğim çatlak yani. görüntüsü için üzülmüştüm başta ama artık görüntüden vazgeçtim ağrıyor baya krem yağ falan geçirmiyor ağrıyı :KK43:
benim de belim göbeğim ve bacağımın üst kısmı aşırı ağrı var özellikle iç çamaşırı yeri göbeğin altı parçalanacak gibi ağrısı kaşıntısı bütün kiloyu karnıma aldim diye böyle sanırım :(

selam tatli anneler, ben de sessiz sessiz takip ediyorum burayi insallah hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz hayirli bebekler olurlar insallah.. ben de kontrole gittim 34+1 de 2500 g 48 cm bebegim ama ben cok kilo aldim 15 kilo almisim basindan beri iştahım cok acık sizinde öyle mi bu zmaanlar.. bi de nst de sanci cikmadi .. beslenmeme cok dikkat ediyorum sizler kac kilo aldiniz
9 kilo aldım iştahım çok açıldı bu hafta toplam 15 kilo ile tamamlarsam çok Mutlu olucam. Dr bu haftalardan itibaren beslenmene dikkat et kilo alıcam diye yememezlik yapma dedi. Süt ceviz badem yumurta meyve baklagiller arttırdım. Arada çukulata tatlı kaçamaklarım var zaten yemeyide çok severim.

ben bu şerbetli tatlı işinden sıkıntı çekiyorum ama napiym canım çekiyor gece 1-2 gidip yiyorum bide o hamurişleri offff dayanamıyorum ekmeksiz de doyamıyorum nasil durucak bu kilo almam

2016 benim için çok kötü bir yıldı babamı kaybettim inşallah 2017 oğlumla beraber kısmet sağlık ve huzur getirir bana sevdiklerime ve tüm şubat annelerine :dua:

Bende babamı 2016 mart ta kaybettim.. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah.. 2017 çoğaltsın, eksiltmesin inşallah..

Ben de 47 ile başladım 62 kiloyum ama anlamadım çok da yemiyorum nasıl 15 kilo almayı başardım?
İyi bari canım evde ağlamışsın, ben öğrenci annem annem şarkısını söylüyor wc ye zor atıyorum kendimi. Okulda ağlamam 3 veya 4 olmuştur. Gülme krizi de aynı zamanda.evde de çok ağladım ama iş yerinde resmen rezil oluyorum.

Bir iki kere de öğretmen arkadaşların yanında ağladım. Ben de korkuyorum öğrencilerin yanında ağlamaktan ahhh ahhh :(

Bebek büyüdükçe heryerimiz ağırıyor. Masaj iyi gelir diyorlar. Az kaldı, 20 haftadan itibaren yanlarım O kadar ağrıyorki uyuyamıyorum geceleri magnezyum balık hapları 1 litre süt vs hepsini kullanıyorum hiç geçmiyor. Çarpıntıları falan saymıyorum bile. Dr yapacak bişey yok o da az kaldı dayan diyo:-)

Aynen ben de az kaldı dayan diye teselli veriyorum kendı kendime saatte bir falan masaj yapıyorum zeytinyağıyla evde iyi de işe gidince napacam bilmiyorum :(

benim de belim göbeğim ve bacağımın üst kısmı aşırı ağrı var özellikle iç çamaşırı yeri göbeğin altı parçalanacak gibi ağrısı kaşıntısı bütün kiloyu karnıma aldim diye böyle sanırım :KK43:

Ben de 12 kilo aldım ama hiçbir yerim değişmedi bütün kilo karnımda sanki ve çamaşır hizasından başlıyor kaşıntı yukarılara doğru çıkıyor gün geçtikçe de dayanılmaz oluyor :( Allah sabrımızı arttırsınnn

İyiyim Can'ım dün akşama doğru taburcu oldum. Kızımı hastanede bıraktım. Son kez girdim çıkmadan yanına gözünü açtı ağladı baya dokundum bacaklarına. Altına yapmış hemşire değiştirdi. Çok duygulandım ya o an. Boncuk boncuk baktı öyle etrafa.
İlçe de oturduğum için yolumuz uzun hastaneye eşim gitti bugün hergün süt götüreceğiz. En az 1 ay diyor doktorlar bakalım sağlıklı olsun da sabredeceğiz kızımız için. Doktorlar çok güçlü bir Bebek dediler Allah'ıma şükür.
canım Allah yardımcınız olsun. inşallah sağlıkla kavuşacaksın bak ne güzel güçlü bir bebişmiş. çok güçlü de annesi var.
kızlar kaç kilo aldınız
14 olmuşum bennn:skandal: son 2kgyu bir haftada aldım, ama bebiş te 450gr almış bir haftada. valla yemem gayet iyi. hep sağlıklı ve bebişi besleyecek şeyler yiyorum o yüzden çok takmıyorum. bir de göbek iyice şişti ama başka da bir şey yok vücutta. pilatesi bırakmadım hiç ona bağlıyorum ben:KK14:
12 :KK43: 57yle başlamıştım

Ben de canım ahhh ahhh dün durduk yere saçma sapan düşünceler geldi iki saat ağladım sonra eşi ne oldu diyor çok saçma dedim gülmeye başladım :KK43: kahkaha atarak ağladım hiç iyi değil psikolojim. :KK70:
ben de bugün baya ağladım karnımı severken kocam şok oldu bu kadar görmemişti. 1 haftadır ayrı bir hal var sende diyor gerçekten daha bir duygusalım:KK14:
ben bu şerbetli tatlı işinden sıkıntı çekiyorum ama napiym canım çekiyor gece 1-2 gidip yiyorum bide o hamurişleri offff dayanamıyorum ekmeksiz de doyamıyorum nasil durucak bu kilo almam
oyy naptın yahu:KK45:

herkes bir şeyden şikayetlenmiş benim sorunum da omuz ağrısı:KK43: yaşayan var mı? tam kemiklerimin orası kırt kırt ediyor. yatak batıyor sanki geceleri. ama ben uykusuzluğu kabullendim. ne yapayım:işsiz:

evet cnm ... brnim ilk ogluma tek arterli demislerdi detaylida .. normal dogumi kaldiramayacagi icin mecbur kaldim.. hem oglum tek arterli hem benim tansiyonum sorundu.. o yuzden olmustum.. buda sezeryan... bu arada bilmeyen icin tek arter bebegin gobek kordonunda 3 damar oluyo 2 si besliyo 1 i pisligi cikiyo benimki 1 beslenme 1 pis cikisliydi 1 tane eksik dedi gerizekali doktor bisey olmaz ama zayif dogar dedi mal oglu mal onun yuzunden 5 ay boyinca engelli olucak sandim agladim durdum.. muhtemel gerizekali goremedi cunku oglum 3.5 kilo dogdu hicbiseyide yok masallah.. bu ikncide ogrendimki detayli ultrasonu herkes yapamiyomus onun icin radyalog mu lazimmis tam bilmiyorum ama oylesine yapanda var gercekten dogru duzgun yapanda.. bana benim gudumsuzlugumden gerizekalisi denk geldi.. bosuna 5 ay gece gunduz izdirap cektim...
Anladim cok sukur saglikli bazen yaniltip bizi ne hale sokuyorlar doktorlar olan bize oluyor suan iyiyse cok sukur diyelim,genel.anestezimiydi peki?nasil uyandin hatirloyormusun narkozun etkisi bitince cok acin.olmusmuydu?saglikli dogumlar diliyorim

Back
X