2017 Şubat Anneleri

Bebek büyüdükçe heryerimiz ağırıyor. Masaj iyi gelir diyorlar. Az kaldı, 20 haftadan itibaren yanlarım O kadar ağrıyorki uyuyamıyorum geceleri magnezyum balık hapları 1 litre süt vs hepsini kullanıyorum hiç geçmiyor. Çarpıntıları falan saymıyorum bile. Dr yapacak bişey yok o da az kaldı dayan diyo:-)
Off çarpıntımı ... hiç geçmiyor benimm

:KK43:gözlerim sızlıyo artık sanki taş yatakda yatıyorum sırtımın ağrısı bin zorlukla dönmek acaba hiç bu sıkıntıları yaşamayan var mı?:işsiz:

Bugün kizimi gördüm , 2.300 gr olmus boyu da 44cm.. Hersey cok iyi gözukuyor masallah..ne guzel uyuyordum son zamanlarda hep sabaha karsi 5te uyaniyorum nedense..neyse ben uyumaya calisayim biraz daha..
Maşaallah canım bizde perşembe gidicez bakalım ne kadar olucak bıdığım. Bendede durum aynı zor uyyyorum 5/6gibi de uyanıyorum.

Günaydın hanımlar ... herkes horul horul uyurken bu pazar sabahı 8:30 da wc ye gidip uyumamak ızdırap. Sanki renli ağrısı var gibi :KK1:

dün kuaför çıkışı kar yağıyordu ve merdivenden ayağım bir kaydı o_O tek ayak havada sağ bel kısmı bükülmüş vaziyette hemen çömeldim ... düşmedim çok şükür . Havadaki ayağın üstü kasıldı ve sonra e bebek alışverişinde sağ böbreğin olduğu yanıma ağrı girdi .. ama çok şükür oğluş düşmeden yarım saat sonra oynadığı için doktora gitmedim . Ben 2016 yı böyle kapattım. 2016 bana oğlumu verdi ama bende babamın akciğer k... olduğunu bu yıl öğrendiğim için çokta güzel geçmedi. Umarım 2017 de hem oğlumu kucağıma sağlıkla alır hemde babam iyileşir . Ben sağlık dışında birşey istemiyorum bu seneden.. öpüyoruz hepinizi bu güzel pazar sabahından :KK24:

günaydın kızlar ben mart annesiyim bende uyuyamıyorum birkaç gündür.suan 29+1 im.30.haftada kontrolümüz var.bebek dönmüş olurmu ozamana.sizinkiler ne zaman döndü.kacıncı haftada.

günaydın kızlar ben mart annesiyim bende uyuyamıyorum birkaç gündür.suan 29+1 im.30.haftada kontrolümüz var.bebek dönmüş olurmu ozamana.sizinkiler ne zaman döndü.kacıncı haftada.
benim 32 haftalıkken girdigim kontrolümde dpgum pozosyonuna dönmüştü ama doktor hiç belli olmaz geri dönebilir dedi demekki daha dönecek yeri var dedim bende aralık ve ocak annelerini takip ettim 37de dönen varmis ve döndürmek için belirli egzersizler varmis son an olmazsa onları yaparm

benim 32 haftalıkken girdigim kontrolümde dpgum pozosyonuna dönmüştü ama doktor hiç belli olmaz geri dönebilir dedi demekki daha dönecek yeri var dedim bende aralık ve ocak annelerini takip ettim 37de dönen varmis ve döndürmek için belirli egzersizler varmis son an olmazsa onları yaparm
teşekkür ederim canım cevap için .ozaman kontrolde dönmüş olmaz büyük ihtimal.

Günaydın
2016 bittiği için çok mutluyum. Hayatımda bu kadar berbat bir yılım daha olmadı. İlk yarısında eşimden ayrı çok çok uzakta görev yaparken eşimin yanına gelebildim eylülde. Bebeğimiz büyürken önce babamı kaybettim, sonra safra kesemin alınacağını öğrendim sonra da canımdan öte olan dedeciğim gitti. Onun acısı yıllar geçse bile hafiflemeyecek. Umarım 2017 bebeklerimizle birlikte güzel anılar bırakır hepimizde.
19 gün sonra karne tatili olacak ve çok şükür izne ayrılacağım. Çrş ve Perşembe günleri toplam 15 dersim var ve sürekli merdiven in çık işkence resmen. Tatile çıkmak için sabırsızlanıyorum
Sonra da kızım için

İyiyim Can'ım dün akşama doğru taburcu oldum. Kızımı hastanede bıraktım. Son kez girdim çıkmadan yanına gözünü açtı ağladı baya dokundum bacaklarına. Altına yapmış hemşire değiştirdi. Çok duygulandım ya o an. Boncuk boncuk baktı öyle etrafa.
İlçe de oturduğum için yolumuz uzun hastaneye eşim gitti bugün hergün süt götüreceğiz. En az 1 ay diyor doktorlar bakalım sağlıklı olsun da sabredeceğiz kızımız için. Doktorlar çok güçlü bir Bebek dediler Allah'ıma şükür.

Kızını hastanede bıraktığın için hiç ama hiç üzülme. Karnında ve daha doğmamış gibi düşün. Sütünün artması için, olması için stresten uzak olman çok önemli. Bebeğinin bu hayattaki en büyük desteği sensin ve onun sağlığı için mutsuz olma ya da yıkılma lüksün hiç yok. En zor kısmı atlattınız. Biz haftamızı doldurunca sen de o zaman doğmuş gibi alıp kızını çıkacaksın hastaneden.
Ne zaman moralsiz hissetsen desteğe ihtiyaç duysan biz buradayız, bütün topiktekiler de benim gibi düşünüyordur hiç şüphem yok
Adını ne koydunuz bu arada?

kızlar kaç kilo aldınız
6,8 canım. 10 kilo ile kapatırım diye umuyorum

Böyle kırmızı çizgiler var kasıklarımda yırtık dediğim çatlak yani. görüntüsü için üzülmüştüm başta ama artık görüntüden vazgeçtim ağrıyor baya krem yağ falan geçirmiyor ağrıyı :KK43:

Canm lierac serum alsana iyi geliyor

merhaba canım benim 35. haftada döndü ama geri dönebilir dedi. bekliyoruz 37den sonra çok şansı kalmıyormuş. 10 gün sonra belli olacak yani doğum şekli.

Kızını hastanede bıraktığın için hiç ama hiç üzülme. Karnında ve daha doğmamış gibi düşün. Sütünün artması için, olması için stresten uzak olman çok önemli. Bebeğinin bu hayattaki en büyük desteği sensin ve onun sağlığı için mutsuz olma ya da yıkılma lüksün hiç yok. En zor kısmı atlattınız. Biz haftamızı doldurunca sen de o zaman doğmuş gibi alıp kızını çıkacaksın hastaneden.
Ne zaman moralsiz hissetsen desteğe ihtiyaç duysan biz buradayız, bütün topiktekiler de benim gibi düşünüyordur hiç şüphem yok

Kullanıyorum canım ama işe yaramıyor bir kutu bitti ikincideyim günde 3-4 kere sürüyordum nemli yumuşak tutuyor ama yine de ağrı geçmiyor :(

çok iyi canım ya masallah 10 ile tamamlarsin sen keşke bende bi tutabilsem boğazımı ama dayanamıyorum ki

2017 'de hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucaklarız inşallah güzel anneler:anneadayı: :dua:

İnternet alışverişlerinden yana çok dertliyim bu ara kargolar berbat çalışıyor burda bir haftadır ürünü getiremiyorlar.. ayrıca son kullanma tarihlerine çok dikkat edin kızlar bübchen şampuan almıştım nisan 2016da son kullanma tarihi geçmiş, :KK20:özellikle indirimden alınan ürünlerde bu ihtimal daha yüksek bende tesadüf eseri baktım iyi ki bakmışım iade süresi dolmadan..

Back
X