- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off çarpıntımı ... hiç geçmiyor benimmBebek büyüdükçe heryerimiz ağırıyor. Masaj iyi gelir diyorlar. Az kaldı, 20 haftadan itibaren yanlarım O kadar ağrıyorki uyuyamıyorum geceleri magnezyum balık hapları 1 litre süt vs hepsini kullanıyorum hiç geçmiyor. Çarpıntıları falan saymıyorum bile. Dr yapacak bişey yok o da az kaldı dayan diyo![]()
Maşaallah canım bizde perşembe gidicez bakalım ne kadar olucak bıdığım. Bendede durum aynı zor uyyyorum 5/6gibi de uyanıyorum.Bugün kizimi gördüm , 2.300 gr olmus boyu da 44cm.. Hersey cok iyi gözukuyor masallah..ne guzel uyuyordum son zamanlarda hep sabaha karsi 5te uyaniyorum nedense..neyse ben uyumaya calisayim biraz daha..
benim 32 haftalıkken girdigim kontrolümde dpgum pozosyonuna dönmüştü ama doktor hiç belli olmaz geri dönebilir dedi demekki daha dönecek yeri var dedim bende aralık ve ocak annelerini takip ettim 37de dönen varmis ve döndürmek için belirli egzersizler varmis son an olmazsa onları yaparmgünaydın kızlar ben mart annesiyim bende uyuyamıyorum birkaç gündür.suan 29+1 im.30.haftada kontrolümüz var.bebek dönmüş olurmu ozamana.sizinkiler ne zaman döndü.kacıncı haftada.
teşekkür ederim canım cevap için .ozaman kontrolde dönmüş olmaz büyük ihtimal.benim 32 haftalıkken girdigim kontrolümde dpgum pozosyonuna dönmüştü ama doktor hiç belli olmaz geri dönebilir dedi demekki daha dönecek yeri var dedim bende aralık ve ocak annelerini takip ettim 37de dönen varmis ve döndürmek için belirli egzersizler varmis son an olmazsa onları yaparm
İyiyim Can'ım dün akşama doğru taburcu oldum. Kızımı hastanede bıraktım. Son kez girdim çıkmadan yanına gözünü açtı ağladı baya dokundum bacaklarına. Altına yapmış hemşire değiştirdi. Çok duygulandım ya o an. Boncuk boncuk baktı öyle etrafa.
İlçe de oturduğum için yolumuz uzun hastaneye eşim gitti bugün hergün süt götüreceğiz. En az 1 ay diyor doktorlar bakalım sağlıklı olsun da sabredeceğiz kızımız için. Doktorlar çok güçlü bir Bebek dediler Allah'ıma şükür.
6,8 canım. 10 kilo ile kapatırım diye umuyorumkızlar kaç kilo aldınız
Böyle kırmızı çizgiler var kasıklarımda yırtık dediğim çatlak yani. görüntüsü için üzülmüştüm başta ama artık görüntüden vazgeçtim ağrıyor baya krem yağ falan geçirmiyor ağrıyı![]()
merhaba canım benim 35. haftada döndü ama geri dönebilir dedi. bekliyoruz 37den sonra çok şansı kalmıyormuş. 10 gün sonra belli olacak yani doğum şekli.günaydın kızlar ben mart annesiyim bende uyuyamıyorum birkaç gündür.suan 29+1 im.30.haftada kontrolümüz var.bebek dönmüş olurmu ozamana.sizinkiler ne zaman döndü.kacıncı haftada.
Kızını hastanede bıraktığın için hiç ama hiç üzülme. Karnında ve daha doğmamış gibi düşün. Sütünün artması için, olması için stresten uzak olman çok önemli. Bebeğinin bu hayattaki en büyük desteği sensin ve onun sağlığı için mutsuz olma ya da yıkılma lüksün hiç yok. En zor kısmı atlattınız. Biz haftamızı doldurunca sen de o zaman doğmuş gibi alıp kızını çıkacaksın hastaneden.
Ne zaman moralsiz hissetsen desteğe ihtiyaç duysan biz buradayız, bütün topiktekiler de benim gibi düşünüyordur hiç şüphem yok
Adını ne koydunuz bu arada?
6,8 canım. 10 kilo ile kapatırım diye umuyorum
Canm lierac serum alsana iyi geliyor
çok iyi canım ya masallah 10 ile tamamlarsin sen keşke bende bi tutabilsem boğazımı ama dayanamıyorum kiKızını hastanede bıraktığın için hiç ama hiç üzülme. Karnında ve daha doğmamış gibi düşün. Sütünün artması için, olması için stresten uzak olman çok önemli. Bebeğinin bu hayattaki en büyük desteği sensin ve onun sağlığı için mutsuz olma ya da yıkılma lüksün hiç yok. En zor kısmı atlattınız. Biz haftamızı doldurunca sen de o zaman doğmuş gibi alıp kızını çıkacaksın hastaneden.
Ne zaman moralsiz hissetsen desteğe ihtiyaç duysan biz buradayız, bütün topiktekiler de benim gibi düşünüyordur hiç şüphem yok
Adını ne koydunuz bu arada?
6,8 canım. 10 kilo ile kapatırım diye umuyorum
Canm lierac serum alsana iyi geliyor