- 22 Kasım 2015
- 272
- 182
- 23
- 36
E bebekde 17.90Ne zamn gelcek .yarin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bebekde 17.90Ne zamn gelcek .yarin mi![]()
Cok haklisin ne diyim.Zaten bu kadar hamiş olduğu için olmaz. Daha önce, yani aylar önce yaşamıştık zor durumda kalan arkadaşlar olmuştu.
Az olanı istiyorm aslında ben ya sonuçta ne yapan ben onhE bebekde 17.90
Az olan zaten o fiyat ben normal hasta bezi aldim külot tarzi fln giyilmesi zor olur diyeAz olanı istiyorm aslında ben ya sonuçta ne yapan ben onh
Kullanmadan once 5 dk kaynatin yaziyo hepsinde ama...Sanırım ben de grip oldum. Kbb hepsi ağrıyor.
Bu arada plastik malzeme suda kaynatılmaz sadece sıcak su ile yıkanır. Eczaci öyle demişti bana
Ben internetten canped mesane pedi aldım orta boy 10 lu paket 8 lira idiE bebekde 17.90
Mesane pedi daha farkli birsey diye biliyorum ben canim ama eminde degilim incelemedim hiçBen internetten canped mesane pedi aldım orta boy 10 lu paket 8 lira idiiş görür herhalde.
Bende netten baktım gözümle görmedim ama tek fark bantlar gibi geldi bana ped daha rahat göründü gözüme. İnşaallah bakalım olmazsa gider alır biri sıkıntı değil o kadar. Bak resim ekliyimMesane pedi daha farkli birsey diye biliyorum ben canim ama eminde degilim incelemedim hiç![]()
Bende baktim simdi yorumda var birkac tane pede gore daha emici oluyormus hem digerinin paketi cok birdaha ne zaman kullanilcak bu yogun gunlerde kullanilabilir gibi mantikli geldi banada okuyunca :) adı mesane olunca farkli birseydir diye dusundumBende netten baktım gözümle görmedim ama tek fark bantlar gibi geldi bana ped daha rahat göründü gözüme. İnşaallah bakalım olmazsa gider alır biri sıkıntı değil o kadar. Bak resim ekliyim Eki Görüntüle 1934144
Bu benim aldığımın resmi.
Eki Görüntüle 1934145
Bunda da hasta bezi yazıyor.
Ben depend aldım bi de ped alıcam artık hangisi lazım olursa onu kullanırım. Normal doğumda kanama biraz daha fazla olabiliyormuş o yüzden depend tercih ettim. Bakalım artık.Ben depant almakdan vazgectim ped alcam uzun lazim olursa aldiririm diyorum
Bende yikayip sererken ve utulerken cok duygulandim. Coraplarina bakip bakip agladim.Yarın kontrolüm var oglusumla gorusecegiz heyecanlanıyorum her kontrol öncesikeşke her hafta kontrol olsa.Bugun bütün çamaşırlarını yıkadım ve serdim...Serince duygulandım ilk defa boyle minik kiyafetleri yıkıyorum oğlum olacak ve artık bu evde bu minik seyler etrafimızda olacak
![]()
Yardimci olabilirim canim?Tahlil sonuçlarından anlayan var mı kızlar acil
Yardimci olabilirim canim?
Yardimci olabilirim canim?