2017 Şubat Anneleri

Kontrolden çıktık 33+5 teyiz oğluşum 2415 gr ve 47.5 cm olmuş doktor normal dedi :KK46:Dudakları tontik tontik dolgundu ne ben ne eşim dolgun dudaklı değiliz kime çekti acaba :KK15:doktor ne kadar ugrassada poz vermedi elini yüzüne koymuştu kısmet önümüzdeki Haftalara

Slm kizlar bende bugün kontroldeydim 34+3 haftamiz.. Oglusum yine zayif 2150 gr 46 cm 2.basamak dopplera girdk nstye girdik herşey yolunda cikti zayif dogcam ben anne naparsan yap dio.. Karin cevresinde 2 haftalik gerilik vardi hala devam ediyor ama drum 32.haftada da 30 cikmisti gerilik olsa da gelisimi var dedi bakalm 10 gun sonra ne diyecek..

Ben 11 kg aldim , 34.haftama girdim dün,doğuma 5 hafta falan var sezaryan olacak..bebegim de gecen cumartesi kontrolde 2.300 gr'dı.68 kilo oldum diye uzulme bence ben 63le hamile kaldim ve su an 74 kg'yum :skandal: ama iyi yanı bacaklarim , kollarim yüzüm 63 kg'daki gibi göbegimden aldim kilolari sanki biraz da göğüslerim büyüdü..bebeklerimiz sağlıklı doğsun da kilolari veririz bence , üzülmeyelim :KK66:
Ne bileyim sanki emzirirken daha çok yiyecekmişim gibi geliyor gerçi Google'dan gaz yapan yiyecekler listesine bi göz attım da geriye yiyecek pek bişey kalmadı :duduk:

Valla eski kiloma geri dönmeliyim yoksa komple gardropumu yenilemem gerekecek o_O

Bende de çok az kol ve bacak kalınlaşması var ince bel takıntım vardı artık Yok :KK57:

Bakalım sağlıcakla alalımda minikleri kucağımıza kilonun pek önemi yok filan falan :confused: (tabiki vaar arkadamdan teneke çalacak adam çok :KK34:)

Amma öncelik bebişler :KK46:

Kızlar yarın 36. Haftadayım kontrolüm var. Ben hiçbir şey yiyemiyorum iştahım tamamen gitti benim gibi olan var mı

Canim o sabah ki ödem bende de oluyor. Öğlene doğru gidiyor. Çok şükür ödemim yok bu gebeligimde. Sadece geçen bir ara oldu ama o da geçti. Sanırım dönemseldi . Ama ben toplamda 11 kilo almış oldum. Sanırım , 12 13 ile bitecek. Neyse doğumdan sonra hallederiz...

Evet canım benim de öğlene doğru geçiyor ama işte ilk uyandığımda baya acı çekiyorum, geçicidir belki bakalım..

kızlar sanki haftaya doğum haberlerine başlayacakmışız gibi içimde bir his var...

Slm kizlar bende bugün kontroldeydim 34+3 haftamiz.. Oglusum yine zayif 2150 gr 46 cm 2.basamak dopplera girdk nstye girdik herşey yolunda cikti zayif dogcam ben anne naparsan yap dio.. Karin cevresinde 2 haftalik gerilik vardi hala devam ediyor ama drum 32.haftada da 30 cikmisti gerilik olsa da gelisimi var dedi bakalm 10 gun sonra ne diyecek..

düzelir inş annesi..kg vs çok zayıf değil. maşallah boyluymuşta.. düzelir inş karın çevresi ile alakalı gerilik... stres yapma cnm...

kızlar sanki haftaya doğum haberlerine başlayacakmışız gibi içimde bir his var...
Amanın şu aralar beni bulmasın, haftaya perşembeye kadar en azından.
Performans ödevleri sınavlar notlar falan... Azıcık dişini sıksın oğlum.
Bu arada kızlar çevremde insan bırakmadım, daha önce de söylemiştim öğretmenim diye kendimi hiç bu kadar yalnız ve uyumsuz hissetmemiştim.lohusa döneminde sanırım tımarhanelik olurum.

Kızlar günaydın dün cok kotu Bır gun gecırdım hepinız dıkkat edın dıye yazıyprum Tabı tavsıyelerınızı de beklıyorum doktor kontrolüm vardı Allah'a şükür Bebegım ıyı bır sıkıntı yok dogum pozısyonu Almıs catı muayanesı oldum 3900 kadar dogurabılırsın dedı doktorum dün gece yazmıstım Sıze kulağımın arkasında Ağrı var grıp mı oluyorum dıye meğer o oyle degılımıs saban gözüm de hafıf Ağrı başladı malum buralar soguk ve ben Bır kac kere duş alıp çıkmıştım ama hep sacımı kuruttum da hamılelıgın son ayında yuz felçı olma ıhtımalı yuksekmıs ve benim de başlangıç asamasındaymıs mr flan cekıldı beynimde Bır sey çıkmadı rüzgarda kalmış olabılırsın. Dedı doktor 10 günlük tedavıye başladı Ins dün cok kotuydum ama bugun Bebegım ıcın strese gırmesın dıye onemsememeye çalışıyorum beslenmeme dıkkat edıcm daha cok bağışıklığımız Düsükmıs bu donemde malum Bı de gecelerı de az uyumam etkılemıs olabılır hepınızden dua ıstıyorum Bır an once ıyılesırım ins
Canım benimde bugün yemek yerken ağzım torba gibi oluyormuş hissi oldu çok değişikti acaba bende de olabilir mi böyle sanki boğulacakmışım gibi oluyordu

Selam kizlar:anneadayı: biz de bugün doktora gittik 32+3 2150 kilosu 47 cm civarı boyu:nazar:.Artik her hafta kontrole gidecegiz.Nst de sancılar 40 ve üzeri çıktı hep.Spinal sezeryan dogum olacagini kesinlestirdik 10 subatta herhangi bi sorun olmazsa dogumumuz gerceklesecek.Insallah tüm bebisler zamanın da gelir.:KK36:

düzelir inş annesi..kg vs çok zayıf değil. maşallah boyluymuşta.. düzelir inş karın çevresi ile alakalı gerilik... stres yapma cnm...
İnşallah cnm stres yapmıyorum buna da sukur karin disinda gununde gidio herseyi..

Back
X