- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
Canım nst ye girdin mi? Yani kasılma farklı sancı farklı ya, sadece kasılma var da o yüzden mi beklemeyebilir dedi. yoksa nst de sancı mı çıktı? Mesela bende kasılma uzun süredir var 20. Haftadan beri, daha nst ye girmedim sancı görünüyormu bilmiyorum ama sezeryan istediğim halde dr 39 + larda almaktan bahsetti.
Yine de panik yapma çok eksiğin var mı ne kaldı yapılacak? Dün bi akraba bana Doğum bu hafta mı önümüzdeki hafta mı dedi inanılmaz panik oldum , galiba kendimizi alıştırmamız lazım her an herşey olabileceğine..![]()
işte agıların var dimi dedi evet dedim kasılma dedi sanırım yaaa. ama düzensiz dedi . şuan için bi sıkıntı yok ama sen yinede tedbirli ol bişi olursa ara ben hemen gelirim dedi gelişimi iyi sıkıntı yapma dedi.
yatağını almışık yarın gelecek evin stor perdelerini felan yıkamaya yollamam lazım ev temizlenecek. oda için süsler felan yapılcak var bişiler . aynen öyle ya herhan herşey olabilir heleki 36dan sonra gelen sancıları artık durdurmuyor. sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah:)