2017 Şubat Anneleri

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK42:
Can'ım son haftalar ölçümler doğru çıkmıyor emin olun kilosu fazla veya eksik çıkabiliyor boy ise genetik faktörlerin yanın da Doğumdan sonrası beslenme de etkiliyor üzülme hayat Yen'i başlıyor kendini yetersiz eksik hissetme biz ekimizden geleni yapıyoruz onlar için gerisi Allah'ın taktiri ... sen gene de beslenme de dikkat et ama sonuca üzülme .. hayat Yen'i başlıyor Doğumdan sonra daha zor günler bekliyor bizi sütümüz yetecek mi kilo alacaklar mı hangi mama iyi fazı nasıl geçecek ne zaman uyuyacağım artık ben diye bir sürü sorun olacak onun için herşeye dirayetli anne olmalıyız .... herşeyden önemlisi ney biliyor Muş'un ben oğlum da çok acı bir şekilde öğrendim ama bir çoçuğun ne mamaya ne anne sütüne ihtiyacı var bir bebeğin annesine ihtiyacı var sadece annesine mutlu güçlü huzurlu bir anneye ihtiyacı var

:KK9: :KK9:

canım inşallah ablanın durumları içimi rahatlattı, inşallah yanlış ölçümdür ben de başka bir doktora daha görüneyim dedim ama kardan dolayı iki üç gün çıkamayız.

inşallah öyledir canım, insanın aklına bin bir türlü şey geliyor.doğsun da, sağ salim elime alayım da hiçbir şey istemiyorum.
bebeği besleyen damarlarda direnç vardı daha önce onun tekrardan başlamasından korkuyorum sadece ama kafama takmamaya çalışacağım perşembe yine kontrolüm var, o zamana kadar yediğime içtiğime dikkat etmekten başka yapacağım bir şey yok.

Oğlumda gece ölçülenden ertesi gün Bebek 550 Gr fazla 5 cm uzun doğmuştu Can'ım bir gece de hemde. Bol muz yanında süt iç... Mandalina ye ve bol dinlenmeye çalış bana çok yaradı son 10 gündür

Kvrckbdk Kvrckbdk nasılsın bebiş Nasıl habersiz bırakma
Ben topladım baya artık. Hergün kızımın yanına gidip geliyorum. Bu Zamana kadar kilo verdi hep. Dünden beri süt oranını çoğalttılar çok şükür bağırsakları kabul etti kilo almış bugün. Böyle güzel devam eder durumumuz inşallah

iyi akşamlar kızlar.
biz de dün doktora gidenlerdeniz ve moralim çok bozuk.
36. haftadayız ve olumun kilosu 2665 ve 2559 ölçüldü ama boy 3 hafta geriden geliyor. daha 45 cm boyu, hatta 44 küsür. bacak boyu kısa biraz ve 3 hafta beni çok korkuttu. 34. haftada da boyu kısa geldi demişti doktor ama ölçümünü yazmamıştı. en son 32 de 40cm imiş, 4 haftada sadece 4-5 cm olmuş, iki haftadır yediğime içtiğime dikkat edemiyorum hiç acaba ondan mı oldu ki?
Canını sıkma olcumler oynuyor.benımkıde zayıf toplu olsa nereme sıgacak heryerımızı catlatacak.35.hafta gel 2500 gr. Olmalı dedı yanı senın bebegının kılosu ıyı boyuda benınkı şuan bugün olculdm 2000gr.43 cm bol bol muz cevız sut fındık yoğurt tuket dedı günde ıkı muz ye dedı bakalım uygulucam balık yağı hapıda gelışımde çok faydalı dr.na bı sor istersen canm

Sizden cesaretle ip eşime açtık konuyu kızlar :-) sağolsun kendisi hiç ikiletmedi ve de beni haklı bularak kabul etti . Son zamanlara kadar evimdeyum . :halay: valla haklısın canım o gaz problemi bende 4. Aydan beri var . Birde ben saat 1 e kadar uyuyorum doyamıyorum uyumaya :dondurma:
En iyisini yapmissin cnm en onemli sey senin rahat olman cunku.. Artik yasadigimiz sinir stresi bebislerimizde hissediyor..

Oğlumda gece ölçülenden ertesi gün Bebek 550 Gr fazla 5 cm uzun doğmuştu Can'ım bir gece de hemde. Bol muz yanında süt iç... Mandalina ye ve bol dinlenmeye çalış bana çok yaradı son 10 gündür
Katılıyorum sana uc kılo dedı bana dogumdan bır gün oncesı uc kılo doğar 48 cm cıvarı dedı kızım şuan 10 yasında selvı boylum benım;)52 cm boyunda 3.600 kg kızım dogdu olcumlere canınızı sıkmayın canlar ben takılmıorm artık

Iyi aksamlar arkadaslar benim son kontrolüm 19 ocakta olacak.nasipse 21 ocakta epidural ve spinal kombinlenerek dogum gerceklesecek.heyecan mutluluk korku hepsini birarada yaşıyorum.Rabbim hepimize sag salim dogurmayı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.kısmet olursa hemen girip buraya yazarım yasadiklarımı.

Kizlar bebisim cok sukur hareketli yani artik icerde yeri daraldigi icin daha cok hissediyorum heralde.. Birde bazen sirtini bacagini falan dayiyor nasil sisiriyor karnimi:) ama nette izledigim videolarda son aylarda elini ayagini baya dayatip disardan gorundugunu izledim.. Bunlari da yasicakmiyiz yani oluyomu sizde?:)

Iyi aksamlar arkadaslar benim son kontrolüm 19 ocakta olacak.nasipse 21 ocakta epidural ve spinal kombinlenerek dogum gerceklesecek.heyecan mutluluk korku hepsini birarada yaşıyorum.Rabbim hepimize sag salim dogurmayı güzel günlerde sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.kısmet olursa hemen girip buraya yazarım yasadiklarımı.
Hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah

Katılıyorum sana uc kılo dedı bana dogumdan bır gün oncesı uc kılo doğar 48 cm cıvarı dedı kızım şuan 10 yasında selvı boylum benım:KK66:52 cm boyunda 3.600 kg kızım dogdu olcumlere canınızı sıkmayın canlar ben takılmıorm artık
Maşallah kızına cnm benimde aynı civarlar da oldu oğlum inş o yaşlarda bizimki de serpilir :)

volkicansu volkicansu canımmm ben daha sormadım hastaneye iki haftaya kontrolüm var o zaman detaylı konuşcam doktorum kendisi mi gelecek nöbetçi doktor mu gelecek çok merak ediyorum. Orda Doğum yapan tanıdıklarım hep sezeryandı ona da kendi doktorları gelmiş hep. Ama ebelerin iyi ve ilgili olduklarını söylüyorlar. Sen ne yaptın hangi hastaneye karar verdin?

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Şubat bebişleri başlıyor gelmeye

Kızlar kusura bakmasanız özel bir soru soracağım. Ben vajinismus hastasıydım. Yeneli çok kısa zaman olmuştu. Hamilelik nasip oldu çok şükür. 33. Hafta bitti. Cinsel beraberlik haliyle benim için hassas bir konu olduğundan haftada bir de olsa olsun istiyorum. İsteğimden değil ama vicdanım rahat ediyor huzurlu oluyorum eşime karşı çünkü 3yıl yaşamıştık.
Sizler kaçıncı haftaya kadar beraberlik yaşıyordunuz veya yaşıyorsunuz?

Biz eskisi kadar sık olmasa da devam ediyoruz 8-10 günde bir oluyor. Özlüyorum eşimi napim :D zor oluyor ama değişik şeyler denemek lazım :KK53:

Dün forumda trend konularda bir lohusa nın konusu vardı kızlar okudunuz mu? Eşi sırtına yumruk atmıştı ona çok üzülmüştüm. Eşime anlattım akşam sen bana yardımcı olursun di mi dedim çok güzel rahatlattı beni sağolsun. Hele ki doğumdan sonra yatak ayırma hiç düşünmüyorum inşallah öyle bir durum gerekmez de. Ben şimdi de ayrı yapamam zaten:KK49:
Bir de sağlık ocağında bir kadına denk geldim emzirme ile ilgili seminer gibi bir şey vermeye gelmiş, biraz onla konuştum en son mail adresimi aldı doğru emzirmeyle ilgili mail attı bana. Çok şanslısın iyi denk geldin dedi:KK76:

Canımmm mail adresimi yazsam bana da atar mısın acaba :anneadayı:

volkicansu volkicansu canımmm ben daha sormadım hastaneye iki haftaya kontrolüm var o zaman detaylı konuşcam doktorum kendisi mi gelecek nöbetçi doktor mu gelecek çok merak ediyorum. Orda Doğum yapan tanıdıklarım hep sezeryandı ona da kendi doktorları gelmiş hep. Ama ebelerin iyi ve ilgili olduklarını söylüyorlar. Sen ne yaptın hangi hastaneye karar verdin?
hatem ağır basıyor bende cuma günü gidicem inşallah görüşmeye çünkü özel olarak bi senin hastane tavsiye ediliyor herkese sordum canım memnun kalmışlar

Ben topladım baya artık. Hergün kızımın yanına gidip geliyorum. Bu Zamana kadar kilo verdi hep. Dünden beri süt oranını çoğalttılar çok şükür bağırsakları kabul etti kilo almış bugün. Böyle güzel devam eder durumumuz inşallah

Canım daha iyi olum inşallah bir an önce toparlasın miniş de evinize gidin inşallah..

4-5 saat dışarda dolaştım ordan KV ye geçtik fln hiç şöyle bi ayaklarımı uzatamadim karnım taş gibi sanki o_Oo_O artık bu kadar uzun süre evden uzaklaşmak gezmek bi yerlere oturmaya gitmek bana göre değil galiba :cry::cry: sırtım kopacak gibi agriyo şuan :olamaz:

Back
X