2017 Şubat Anneleri

Ben topladım baya artık. Hergün kızımın yanına gidip geliyorum. Bu Zamana kadar kilo verdi hep. Dünden beri süt oranını çoğalttılar çok şükür bağırsakları kabul etti kilo almış bugün. Böyle güzel devam eder durumumuz inşallah
Çok sevindim toparladıpına hemen hemen her Bebek doğduktan sonra 200/300 gr verir sonra toparlar. Prensesde en yakın Zaman'da toparlayacaktır, bağırsaklarının kabul etmesi çok önemli. Daha da iyiye gidecektir.

4-5 saat dışarda dolaştım ordan KV ye geçtik fln hiç şöyle bi ayaklarımı uzatamadim karnım taş gibi sanki o_Oo_O artık bu kadar uzun süre evden uzaklaşmak gezmek bi yerlere oturmaya gitmek bana göre değil galiba :cry::cry: sırtım kopacak gibi agriyo şuan :olamaz:
Evet canım artık zor bende biliyosun dün çekdim bugünde bol bol dinlendim

Kızlar ya birşey sorucam bebek çok hareket ettiğinde şeyinde hisseden ve canı yanan var mı çok baskı yapıo canım acıyor ve kaşıntı gibi oluyor alt bölgede böyle hisseden var mi

Kızlar bişey sorcam ama bunu nasıl anlatsam ki bilemedim bi kaç gündür karnimdan böyle bi anda bi çıt sesi gibi bi ses geliyor şimdi yine oldu 2 kez hatta birini eşim de duydu ne ki bu anlayamadım ben çıt ediyo sanki ses te duyuluyo yani o_O:KK64:

4-5 saat dışarda dolaştım ordan KV ye geçtik fln hiç şöyle bi ayaklarımı uzatamadim karnım taş gibi sanki o_Oo_O artık bu kadar uzun süre evden uzaklaşmak gezmek bi yerlere oturmaya gitmek bana göre değil galiba :cry::cry: sırtım kopacak gibi agriyo şuan :olamaz:

Evet canım en iyisi evde oturmak. Kv ye gidince bile rahat edemiyorum ki.... evde lastikli pijama bacaklarımı ayırıp uzanıyorum oh mis :anneadayı: bir yere gidince mecbur pantolon falan giyiliyor. Hamile pantolonu bile rahatsız ediyor beni bazen :KK12:

Kızlar ya birşey sorucam bebek çok hareket ettiğinde şeyinde hisseden ve canı yanan var mı çok baskı yapıo canım acıyor ve kaşıntı gibi oluyor alt bölgede böyle hisseden var mi

İki haftadır bende de öyle hatta sağ tarafıma doğru kaymış gibi... çıkacak zannediyorum :D hareket ettikçe vajinama baskı yapıyor

Kızlar bişey sorcam ama bunu nasıl anlatsam ki bilemedim bi kaç gündür karnimdan böyle bi anda bi çıt sesi gibi bi ses geliyor şimdi yine oldu 2 kez hatta birini eşim de duydu ne ki bu anlayamadım ben çıt ediyo sanki ses te duyuluyo yani o_O:KK64:

Ya ben de bunu sormak için girdim gece gece :işsiz:. Sanki pat pat ses geliyor karnımdan balon patlıyor gibi. Az önce namazda eğildim baya her eğilmemde ayrı bir ses geldi :KK64: ne ki bu acaba

Evet canım en iyisi evde oturmak. Kv ye gidince bile rahat edemiyorum ki.... evde lastikli pijama bacaklarımı ayırıp uzanıyorum oh mis :anneadayı: bir yere gidince mecbur pantolon falan giyiliyor. Hamile pantolonu bile rahatsız ediyor beni bazen :KK12:
Aynen öyle canım evde pijamalarla iyi oluyo valla dediğin gibi pantolon fln sıkıyo artık o_O

İki haftadır bende de öyle hatta sağ tarafıma doğru kaymış gibi... çıkacak zannediyorum :KK70: hareket ettikçe vajinama baskı yapıyor

Ya ben de bunu sormak için girdim gece gece :işsiz:. Sanki pat pat ses geliyor karnımdan balon patlıyor gibi. Az önce namazda eğildim baya her eğilmemde ayrı bir ses geldi :KK64: ne ki bu acaba
Aaa sende de mi var bende bı kaç gündür farkediyorum böyle bi anda çıt ediyo sanki bişey gaz guruldamasi fln değil tuhaf bisey diyorum ya eşim de farketti duydu onemsemedim ilk bi iki kez olduğunda ama şimdi iki kez oldu tuhafima gitti nedir bende çözemedim o_O

İki haftadır bende de öyle hatta sağ tarafıma doğru kaymış gibi... çıkacak zannediyorum :KK70: hareket ettikçe vajinama baskı yapıyor

Benim fıs diye ses geldi dün bi iki kere içimde gaz kabarcıklari var gibi oldu güldüm hatta kız da gaz çıkarıyor mı acaba diye

Aynen canim dun sana dedim bugun de ben aynisini yaptim :olamaz::olamaz:

Bende öyleyim yaa.. uzun süre kalınca dışarda burnumdan geliyo gezdiğim de .. artık hamile pantolonum da olmuyor nerdeyse eve geliyorum karnım sivriliyor taş gibi olup acayip ağırlaşıyor. Kasılmalar da cabası.. Normal halimi unuttum valla, eskiden şikayetsiz nasıldım ne hissederdim unuttum.. :(

Tecrübeli anneler acil yanıtlar mısınız?

Daha önce direk suyum gelmişti nişan gelmedi oğlumda...

sarımtırak jöle gibi akıntım geldi nişan olabilir mi?

olabilir tabi canım sabahleyin hemen hekimine görün muhakkak

Ben topladım baya artık. Hergün kızımın yanına gidip geliyorum. Bu Zamana kadar kilo verdi hep. Dünden beri süt oranını çoğalttılar çok şükür bağırsakları kabul etti kilo almış bugün. Böyle güzel devam eder durumumuz inşallah
çok sevindim canım ben de iyi haberlerini bekliyordum hayirlisiyla bu günler geride kalacak yavrunu kucağına alıp yuvana götüreceksin Rabbim yavrunun canına can katsın evladınızi sizlere bagislasin en kısa zamanda da sıcak yuvasına gelmesini nasip etsin inşallah inşallah

Tecrübeliler uyudu heralde , daha önce hiç benzer bi akıntın oldu mu , nişanın açık kırmızı olduğunu söylüyorlar genelde, enfeksiyon falan olabilir mi bilemedim ki

olabilir tabi canım sabahleyin hemen hekimine görün muhakkak

Dr mu ararım ama tipi var resmen hayırlısı ama bu hava da gelmesin :(

Tecrübeliler uyudu heralde , daha önce hiç benzer bi akıntın oldu mu , nişanın açık kırmızı olduğunu söylüyorlar genelde, enfeksiyon falan olabilir mi bilemedim ki
Can'ım olmadı öyle akıntım yumurtlama dönemi akıntısının sarımtırağı.. Enfeksiyon için dün zaten tek kullanım toz kullandım... Ama benim akıntım yoktu idrarda çıktıydı

Back
X