- 6 Nisan 2016
- 117
- 106
- 23
- 36
Ben de ben de34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum.Fullialein
PinkMermaid @Salliala
Esencan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ben de34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum.Fullialein
PinkMermaid @Salliala
Esencan
Sata göre cnm ama iri Bebek olduğu için 40 haftayı doldurmuyorlar benim oğlumda ilerdeydi 38+3 de doğdu kızımda şimdi 33+1 iken sat ultrasonda 10 gün ileri. Son haftalarda kilo alımı azalıp sata da uyabiliyormuşKızlar aklıma bişey takıldı . 30 aralıkta 32+O iken 13 gün ileriden gidiyordum ve 33+ 6 görünüyordu. Acaba hangisine göre doğuracambence sata göre 38-39 görmem gibi geliyor
24 aralikta 2300gr 46cm di oglusum birazcik onden gidiyormus teyzeleri bakalim bu persembe yine kontrolumuz var ne durumda kendilerihangi şehirlerdeniz acaba ?bebişlerimizin en sonki kilosu kaç ? ayy çok az kaldı gerçektenn...
Ben dün gece peteğe ıslak havlu koydum ve burnum da boğazım da rahat ettiHerkese günaydın. Şu burun tıkanıklığı ve nefes alamama gecelerimi zehir ediyor. Zaten bel ve sırt Ağrı'ları ile wc sıkıntısı yüzünden uykularda hayır yok. Bir de bu nefes alamamak çok kötü yapıyor. Sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları. Hiç uyumasam mı acaba dediğim bile oluyor.Bir önerisi olan var mı kızlar?
Daha başlamadım canm haftaya başlarım ama artıkGunaydin kizlar bu arada gogus ucu kremini kullanmaya basladnz mi akrabam basla artk dedi son 1 ay tedbir amacli var mi gogus icin kullanan ve baska tedbirli olmamz gereken durumlar
34+0 olan 4 kişiyiz. Bakalım hangi sırayla doğuma gidicez :) Hepimizin cinsiyeti kız sizin cinsiyetiniz ne? bende +8 kiloyum.Fullialein
PinkMermaid @Salliala
Esencan
hangi şehirlerdeniz acaba ?bebişlerimizin en sonki kilosu kaç ? ayy çok az kaldı gerçektenn...
Bayadir tartilmiyorum en son 61 di yani 9kilo almistim tabi simdi 65olmustr sen kac kilo aldinbende gece sol böbrekte hissettim geri ayak kaburgada duruyor gibiydi anlamadım yeri olmaması gerek canım bu arada kac kilo aldın snle aynı gidiyorduk hep
İşte benim Dr un hemşiresi öyle dedi bakalım yarın kontrol var tam 35+0 oluyorum yapmaz inş![]()
Hiç takılma bence canım benim ki de öyle :) sanırım biz dizilerde ki gibi bişey hayal ediyoduk :) yaglasinlar ballasinlar diye ama benim eşim de öyle hiç hamileymisim gibi nazlama fln yok bence geneli böyle seni sevdiğini bebeğini sevdiğini biliyosan ve başka bi sorununuz yoksa dert etme tatlım bazı erkekler böyle işte takılmaKizlar bu ara asiri stresli ve gerginim ozellikle esime karsi... 3yillik evliyiz ve en basindan cocuk istegmz vardi olmadi surekli dr pesinde kostuk esimin isinden dolayi surekli tayin oldk dr degistrdk ve sonunda asilama ile cok sukur hamile kaldm. Hamileligim kolaydi cunku hic naz yapan biri olmadm hatta hamile olmayan kisilerin yapmadigi isleri bile yaptm diyebilirim 2 3 kez ev tasidim vs vs sorun su ki esimden biraz ilgi bekliorm ben nazlanmadgmdan da o nazlamio bebegimin tum alisverisini kendim onun calistgi zamanlar yaptm diyebilirim yoruluyor ofluyor pufluyor diye yine de yaranamadm galiba kendisi benden ilgi beklio nazlanio cocugum icin ne bi surpriz ne bi hayal ne ekstra bisey dusunmuyor cnm cok sikkin napsam ki ben bu adama bebegimizi cok istedgni beni sevdgni biliorm ama ben boyle hayal etmemstm her sey siradanms gibi davranio bi bebek tulumu gorup ay bu cok tatliymis alalim veya aldmbile demiyor benim yaptklarim ona gore cok luks bile...![]()
Bizimde Ebrar Betül olcak inşaallah.
Bi arkadaşa daha yazdım yeni evlendigim aylarda 3-4 ay alttan çok muayene oldum aletler soktular fln bende bı antipati oldu galiba korku değil ama bi iritelik oluştu o yüzden istemiyom doğuma kadar yapmasınNeden bu kadar endiselendin ki canim
Süper 5 kişi olduk hepimizin kız ya subhanallahBen de ben de+8kg ile 34+0 e merhaba
![]()
Kapisusunu ve tulunu aldm bunun disinda puseti icin tul ve ayakucu fiyonklar vsr onlardan aldm suslu kolonya sisesi ve cikolatasini da ekledm yeterli geldi bana bakalim![]()
Olduğun gibi davran canın ağrıuorsa söyle yardım istiyorsan iste den söylemediğin sürece onun anlamasını bekleme onlar bizim gibi eşyalara sevinmez onların da karekteri öle Benin eşim de öyle sunu alalım bunu alalım demez bende üzülğyorum ama sonra diyorum onun yaradılışı öyle ben aldığımda birşey demesin razıyım .. ama beni ve çoçuklarımı seviyor sevecek Emin'im ... biraz da olduğu gibi kabul etmek lazımKizlar bu ara asiri stresli ve gerginim ozellikle esime karsi... 3yillik evliyiz ve en basindan cocuk istegmz vardi olmadi surekli dr pesinde kostuk esimin isinden dolayi surekli tayin oldk dr degistrdk ve sonunda asilama ile cok sukur hamile kaldm. Hamileligim kolaydi cunku hic naz yapan biri olmadm hatta hamile olmayan kisilerin yapmadigi isleri bile yaptm diyebilirim 2 3 kez ev tasidim vs vs sorun su ki esimden biraz ilgi bekliorm ben nazlanmadgmdan da o nazlamio bebegimin tum alisverisini kendim onun calistgi zamanlar yaptm diyebilirim yoruluyor ofluyor pufluyor diye yine de yaranamadm galiba kendisi benden ilgi beklio nazlanio cocugum icin ne bi surpriz ne bi hayal ne ekstra bisey dusunmuyor cnm cok sikkin napsam ki ben bu adama bebegimizi cok istedgni beni sevdgni biliorm ama ben boyle hayal etmemstm her sey siradanms gibi davranio bi bebek tulumu gorup ay bu cok tatliymis alalim veya aldmbile demiyor benim yaptklarim ona gore cok luks bile...![]()
Kizlar bu ara asiri stresli ve gerginim ozellikle esime karsi... 3yillik evliyiz ve en basindan cocuk istegmz vardi olmadi surekli dr pesinde kostuk esimin isinden dolayi surekli tayin oldk dr degistrdk ve sonunda asilama ile cok sukur hamile kaldm. Hamileligim kolaydi cunku hic naz yapan biri olmadm hatta hamile olmayan kisilerin yapmadigi isleri bile yaptm diyebilirim 2 3 kez ev tasidim vs vs sorun su ki esimden biraz ilgi bekliorm ben nazlanmadgmdan da o nazlamio bebegimin tum alisverisini kendim onun calistgi zamanlar yaptm diyebilirim yoruluyor ofluyor pufluyor diye yine de yaranamadm galiba kendisi benden ilgi beklio nazlanio cocugum icin ne bi surpriz ne bi hayal ne ekstra bisey dusunmuyor cnm cok sikkin napsam ki ben bu adama bebegimizi cok istedgni beni sevdgni biliorm ama ben boyle hayal etmemstm her sey siradanms gibi davranio bi bebek tulumu gorup ay bu cok tatliymis alalim veya aldmbile demiyor benim yaptklarim ona gore cok luks bile...![]()
Kız nerden haberin oluyor senin bu doğumlardanruzgaridizginleyencocuk da bu sabah 3150 gram bi tosuncuk getirdi dünyaya
Ömrü uzun ve şansı güzel olsun kuzucuğumuzun
Annesi de oğlu da çok iyiler![]()
Saglikla buyusun oglusumuz insallah darisi bizlere insallahruzgaridizginleyencocuk da bu sabah 3150 gram bi tosuncuk getirdi dünyaya
Ömrü uzun ve şansı güzel olsun kuzucuğumuzun
Annesi de oğlu da çok iyiler![]()
4 Doğum oldu 2 haber bendenKız nerden haberin oluyor senin bu doğumlardan![]()
ruzgaridizginleyencocuk geçmiş olsun cnm . Tez zamanda kendini toparla.tecrübelerini merakla bekliyoruz
![]()
Ya inan her seyi 4 4luk kendi basima hallettim sirf yogun yorgun diye ama bu bebek yokken daha kiymetliydi sanki simdi var ve onemsemio gibi. Kayinvalidem surekli sorardi hamile misin diye iyi niyetli bisekilde simdi hic torun sevdalisi degil cocuk yokken ona pikeler vs yapti simdi copunu gormedm degisikler yaaaa valla Allah oglusuma saglik sihhat versin dert degil tabi bunlar ama esime kiriliyormHiç takılma bence canım benim ki de öyle :) sanırım biz dizilerde ki gibi bişey hayal ediyoduk :) yaglasinlar ballasinlar diye ama benim eşim de öyle hiç hamileymisim gibi nazlama fln yok bence geneli böyle seni sevdiğini bebeğini sevdiğini biliyosan ve başka bi sorununuz yoksa dert etme tatlım bazı erkekler böyle işte takılma![]()