- 6 Nisan 2016
- 117
- 106
- 23
- 36
Evet erkek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet erkek
Kizlara talibim kizlar biz erkegizSüper 5 kişi olduk hepimizin kız ya subhanallah![]()
Oğluşumda yazmışsın halbuki neden kız dediysem :))) o zaman sen biraz geri dur bakayım. 4kızın içinde 1erkek. Yoks biz mi geri duralım. Kızlarımız mıncıklar oğlunu :)))Evet erkekgelecegin kayinvalidesi
![]()
:) Hiç takılma canım inan şuan benimki de öyle diyorum ya çok iyi ama hamileyim diye özel bir davranışı yok ama dediğim gibi erkekler pek ruh halimizi anlamıyo bide nazlanamiyosan kiii oyleymissin bende öyleyim :) daha da sıradan geliyo onlara boşver böyle olalım bebiş olunca farklı olurlar heralde :)Ya inan her seyi 4 4luk kendi basima hallettim sirf yogun yorgun diye ama bu bebek yokken daha kiymetliydi sanki simdi var ve onemsemio gibi. Kayinvalidem surekli sorardi hamile misin diye iyi niyetli bisekilde simdi hic torun sevdalisi degil cocuk yokken ona pikeler vs yapti simdi copunu gormedm degisikler yaaaa valla Allah oglusuma saglik sihhat versin dert degil tabi bunlar ama esime kiriliyormben de asip oturucam suratimi istesem parmagimda oynatirim ben onu da iste bunu bekliyor galiba... erkeklere yuz vermeye gelmiomus
![]()
Puset için tül ve ayak ucu fiyonku dediğin nasıl oluyor canım görseli var mı acaba?
Puset için tül ve ayak ucu fiyonku dediğin nasıl oluyor canım görseli var mı acaba?
Oğluşumda yazmışsın halbuki neden kız dediysem :))) o zaman sen biraz geri dur bakayım. 4kızın içinde 1erkek. Yoks biz mi geri duralım. Kızlarımız mıncıklar oğlunu :)))
benimde oglum olucak allah naaip ederse ....Evet erkekgelecegin kayinvalidesi
![]()
64 olmuşum canım 53le başlamıştımBayadir tartilmiyorum en son 61 di yani 9kilo almistim tabi simdi 65olmustr sen kac kilo aldin
Ya ne bileyim iste beklentm varmis demekki 8.ayda tavan yapti rahat adam bu cocuk dogunca da boyle gider:) Hiç takılma canım inan şuan benimki de öyle diyorum ya çok iyi ama hamileyim diye özel bir davranışı yok ama dediğim gibi erkekler pek ruh halimizi anlamıyo bide nazlanamiyosan kiii oyleymissin bende öyleyim :) daha da sıradan geliyo onlara boşver böyle olalım bebiş olunca farklı olurlar heralde :)
Ben ilkinde normal dogum yaptim ben k m doktorum yapmamisti cati muayenesini.dr dan dra degisiyor sanirimCanim normal dogum olacak mi diye yapiyorlarmis cati muayenesini. Ben daha olmadim ama olmak gerekli sanirim
ruzgaridizginleyencocuk da bu sabah 3150 gram bi tosuncuk getirdi dünyaya
Ömrü uzun ve şansı güzel olsun kuzucuğumuzun
Annesi de oğlu da çok iyiler![]()
O da ayri gamsizmis yaaaesinden muzdarip olan arkadas... elimden gelse ben benimkini kesicem... okadar yani... ulan hamileyim acillerde yatiyorum ... yakinda akrabalari oturuyo kimse gecmis olsun demiyo.. benim koca onlara cay oturmasina gidiyo tabi anasiyla.. bisey diyemiyorum.. allaha havale ediyorum.. cok bunaldim artik cok... bu dunyada allahtan baska kimsem yok diyip allahimla avunuyorum ... hamdolsunki allahim var oda olmazsa ne yapardim
Ayy canım ya :) evet benim de beklentim vardı ama olmadı maalesefYa ne bileyim iste beklentm varmis demekki 8.ayda tavan yapti rahat adam bu cocuk dogunca da boyle gideroglusum bi gelsin pabucunu hop dama aticam haberi yok
Benimki de beni deli ediyo .sinir ediyo ya .erken dogurcm senin yüzünden diyom bende.karnimi acarım kızın üşür diyorum pek yemiyo adam bana sanki kafayı yemişim gibi bakio öyle değince.dogurmana 1 ay var diyo bir an önce doğuran diye bakıyo.ne kadar durursa o kadar iyi diyorum karnimda diyorum. Yok o halen 1 ay sonra doğurcan diyo bakalım hayirlisiesinden muzdarip olan arkadas... elimden gelse ben benimkini kesicem... okadar yani... ulan hamileyim acillerde yatiyorum ... yakinda akrabalari oturuyo kimse gecmis olsun demiyo.. benim koca onlara cay oturmasina gidiyo tabi anasiyla.. bisey diyemiyorum.. allaha havale ediyorum.. cok bunaldim artik cok... bu dunyada allahtan baska kimsem yok diyip allahimla avunuyorum ... hamdolsunki allahim var oda olmazsa ne yapardim
senin halini gördükçe bende üzülüyorum canım aynı durumdayız gece boyu sancilandim kasildim hep o kv nin hatasını eşim görmediği için kabullenmedigi için hep beni suçlu gördüğü için bütün gece kasildim ağladım kızıma biz kimsesiziz diyerek anne babam hep sahip çıkar ama onları üzmemek için birşey anlatmıyorum mesleğe tam başlayınca kızımla yolumu çizmeyi düşünüyorum oysaki daha mayıs başında evlendim şimdiden böyleyiz zamanla düşünemiyorumesinden muzdarip olan arkadas... elimden gelse ben benimkini kesicem... okadar yani... ulan hamileyim acillerde yatiyorum ... yakinda akrabalari oturuyo kimse gecmis olsun demiyo.. benim koca onlara cay oturmasina gidiyo tabi anasiyla.. bisey diyemiyorum.. allaha havale ediyorum.. cok bunaldim artik cok... bu dunyada allahtan baska kimsem yok diyip allahimla avunuyorum ... hamdolsunki allahim var oda olmazsa ne yapardim