2017 Şubat Anneleri

Yok benim USG resimlerinde ne boy kilo hiçbirşey yazmıyor haftası bile yazmıyor sadece resim :bicak: doktor kendi bilgisayarina kaydettiği bilgileri içerideki hemşireye söylüyor yüksek sesle ondan duydum ben.
Anladım cnm benimde kağıtta yazıyor değerler fl boy ac nin karın çapı olduğunu çözdüm ama diğer değerleri bende anlamıyorum

Civilden canım.
Tekzenden verecektim önce güvenilir bi mağaza diye, ama civilden önceki yaptığım alışverişten memnun kaldığım için yine orayı tercih ettim.
İnşallah hepimiz memnun kalırız :)
IMG-20170108-WA0015.webp
İnşallah canm bizde kurduk uyku setini alamadım hala 60/120 bulmak çok zor hep 70/130 var gelince sende haber ver canım

Bebeğim doğum yoluna dönmüş, ama gelişim olarak iki hafta geriden geliyor Eğer haftaya kilo alımı devam etmezse suni sancı ile doğum dedi doktor inşallah biraz daha bekler dua edin bize :dua: kilomuz 2435 gr
canım ne zamandır var bu gerilik yeni mi ortaya çıktı niye alsın ki doğum yoluna da girdiyse az da olsa alıyorsa eger

Kızlar bi kaç saat boyunca karnımda ara ara sertlik olup bebek toplanıyor sanırım . Duş aldım iyi geliyor Ama Hale'n kendi dayıyor sanırım bana. İnş ters dönmüyordur.

Kızlar bugün 2-3 kez adet sancısı gibi sancı girdi belime ve karnıma sonra geçti yalancı sancı dedikleri bu mu sizde de oluyor mu

Merhaba iki gündür sabah uyandığımda karnım açıyor ve çok sert oluyor..ayrica alt tarafta da agrilarim oluyor.bugün de hareketlerı normalden çok farklıydı yavaş ama acı verici oldu artık..büyüdüğü için mi acaba ? Perşembe kontrolüm var ama ben korkmaya başladım...

Merhaba iki gündür sabah uyandığımda karnım açıyor ve çok sert oluyor..ayrica alt tarafta da agrilarim oluyor.bugün de hareketlerı normalden çok farklıydı yavaş ama acı verici oldu artık..büyüdüğü için mi acaba ? Perşembe kontrolüm var ama ben korkmaya başladım...
Artık büyüdü ve hareketleri acı veriyor baskı yaptığı içinde ağrı hissediyoruz doktorum normal dedi bana . Bel ağrısı kasık ağrısı aynı anda şiddetli olursa haber ver dedi

senin halini gördükçe bende üzülüyorum canım aynı durumdayız gece boyu sancilandim kasildim hep o kv nin hatasını eşim görmediği için kabullenmedigi için hep beni suçlu gördüğü için bütün gece kasildim ağladım kızıma biz kimsesiziz diyerek anne babam hep sahip çıkar ama onları üzmemek için birşey anlatmıyorum mesleğe tam başlayınca kızımla yolumu çizmeyi düşünüyorum oysaki daha mayıs başında evlendim şimdiden böyleyiz zamanla düşünemiyorum
İlk zamanlar hepimiz bunlsrı yasadık Çan'larım zamanla azalır İnan'ın .daha umursamaz oluyorsunuz zamanla onlar da annelerinin gerçek yüzlerini götürüyorlar

Bebeğim doğum yoluna dönmüş, ama gelişim olarak iki hafta geriden geliyor Eğer haftaya kilo alımı devam etmezse suni sancı ile doğum dedi doktor inşallah biraz daha bekler dua edin bize :dua: kilomuz 2435 gr
canım benim de öyle bugün kahverengi yoğun bir akıntı adet sancısıyla beraber geldi bir parmak açılma var dedi doktor, benimki de 2670lerde kilosu boyu da üç hafta geride neredeyse.perşembe randevum var yine bakalım ne diyecek.

Eki Görüntüle 1937628
İnşallah canm bizde kurduk uyku setini alamadım hala 60/120 bulmak çok zor hep 70/130 var gelince sende haber ver canım
ben de 60x120 bulamadım şu uğurböcekli siteden alışveriş yaparken alıcılardan biri cotton box ın uyku setlerinin 60x120 lik beşiğine uyduğunu söylemiş canım, bu hafta içinde gelir uyarsa söylerim.

canım benim de öyle bugün kahverengi yoğun bir akıntı adet sancısıyla beraber geldi bir parmak açılma var dedi doktor, benimki de 2670lerde kilosu boyu da üç hafta geride neredeyse.perşembe randevum var yine bakalım ne diyecek.

ben de 60x120 bulamadım şu uğurböcekli siteden alışveriş yaparken alıcılardan biri cotton box ın uyku setlerinin 60x120 lik beşiğine uyduğunu söylemiş canım, bu hafta içinde gelir uyarsa söylerim.

Aaa nişanın mı geldi Can'ım Allah hayırlısını nasip etsin inş bebişinde toparlar kilosu 3e yakın maşallah ama ..

Aaa nişanın mı geldi Can'ım Allah hayırlısını nasip etsin inş bebişinde toparlar kilosu 3e yakın maşallah ama ..
evet canım çok teşekkür ederim. nişanım geldi sanırım ama ben kabullenemiyorum hala.kahverengi kurumuş kan gibiydi. doktor büyük ihtimalle nişan dedi.
nst de de düzensiz sancı varmış.
bel ve hafif adet sancısı var.
inşallah sağlıklı olsun da kilosu önemli değil.

evet canım çok teşekkür ederim. nişanım geldi sanırım ama ben kabullenemiyorum hala.kahverengi kurumuş kan gibiydi. doktor büyük ihtimalle nişan dedi.
nst de de düzensiz sancı varmış.
bel ve hafif adet sancısı var.
inşallah sağlıklı olsun da kilosu önemli değil.
Anladım Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inş sağlıcakla kuzuna kavuşacaksınız ne güzel son Zaman'lar zor geçiyor bizde senin haftana geliriz umarım...

Back
X