2017 Şubat Anneleri

Ankara'da yaşayanlar için Tobb Etu hastanesinde epidural sezaryan doğum 3.900 tl,normal doğum da 2.600 tl civarıydı doktorun ücreti hariç, az önce aradım,haberiniz olsun kızlar. Kendileri kapı süsü, lohusa şerbeti de yapıyorlarmış ve anne bebek odaya geçildiğinde ilk fotoğraf ve bebeğin ilk muayenesi ayak izi vs dahil.:anneadayı: not: konuştuğum kişi bana özel sağlık sigortam olup olmadığını sordu, var dedim ve bana fiyatları bu şekilde verdi, özel sağlık sigortası olmadan fiyatlar değişebilir çünkü 2015 te KK'da bir yazar (@0menekse0 )da fiyatları paylaşmış şu şekilde..

KIZLAR ÖZEL HASTANE FİYATLARINI ARAŞTIRDIM SİZE KOLAYLIK OLSUN DİYE PAYLAŞIYORUM HEPSİNİ KENDİM ARADIM VE BİLGİ ALDIM.SİZDE BİLDİKLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIN LÜTFEN

BAŞKENT ÜNİV: NORMAL:1400 SEZERYAN:3000 ÖZEL ODA:500
MUAYENE ÜCRETİ PROF:122 DOÇ:91,50 UZM:60

BALGAT KORU HAST. NORMAL:4000 SEZERYAN:4000
MUAYENE ÜCRETİ:162

TOOB ETÜ HAST: NORMAL:5000 SEZERYAN:5500 (2014 FİYATI.2015 HAZIR DEĞİLMİŞ)
MUAYENE:150-200

AKAY HASTANESİ: NORMAL:2250 (1 GÜN KALIŞ) SEZERYAN:3500(2 GÜN KALIŞ)
MUAYENE:127

MEDİCANA HASTANESİ : NORMAL:3500 EPİDURAL NORMAL:3900 SEZERYAN:3900
EPİDURAL SEZERYAN:4300 MUAYENE:195+12

ACIBADEM HASTANESİ: NORMAL:5984 EPİDURAL NORM:6165 SEZERYAN:7589
MUAYENE: PROF-DOÇ:350 UZMAN:230
Sincan koru 2000 :)

kızlar hayırlı günler bugün kontrolüm vardı. size bir sorum olacak, çatı muayenesi olan var mıydı?
üst tarafta bir kemik varmış, bazılarında düz bazılarında bombeli olurmuş. benimki basık şeklindeymiş dr çok güzel açıkladı da şu an hatırlamıyorum tam dediklerini. arka taraflar daha geniş normal doğum yapamaz demiyorum ama zorlanacaksın dedi. doğum süreci zorlu olurmuş. bunun kararını siz vereceksiniz isterseniz direk sezaryen tercih edelim ya da zorlandığın zaman sezaryene alalım dedi. kafam karıştı:KK43: annem direk sezaryen tarihi alalım işte zorlanacaksan sancıyı boşuna çekme diyor.
sonrasında nstde fenalaştım hafif tansiyon vs. uzandım orda ama hala sersem gibiyim. alttan muayene dedikleri şey tam 30 sn sürdü kızlar. bir an sızlama gibi hissettim başka da bir şey hissetmedim haberiniz olsun. zaten doktorum jel sürdü iyice rahat oldu. ama sonrasında fena oldum niyeyse:KK45:
bebiş te 51 cm olmuş 2950 kg olmuş. haftaya tekrar görüşeceğiz dedi.
canım yanlış yönlendirmiyim ama özel hastane sonuçda sezeryana yönlendirmekde istiyo olabilir ben olsam normal doğumu denerdim yada bi hastaneye daha giderdim doktorda ihtimal olarak söylemiş bence eğer imkanın varsa bi doktora daha git eğer aynı şekilde sölerse ozmn karar ver bu arada maşallah bebişine :halay:
Oğluşumu gorcem bi saat e kadar inş iyidir merak ediyorum ne kadar oldu ne oldu :) tam 35+0 olduk bugün :)
Bizede yaz doktordan çıkınca :KK66:

Cok kotu grip olmusum nasil gecicek bilmiyorum heryerim agriyo burnum felaket zaten gece yatamiyorum simdi bi saat bile uyuyamiyorum iki gundr toplasam 6 saatlik uykuylayim hapsira hapsura bihal oldum sanki kizim icimden cikicak gibi. napim kizlar nasil gecicek bu doktorami gitsem

canım ne zamandır var bu gerilik yeni mi ortaya çıktı niye alsın ki doğum yoluna da girdiyse az da olsa alıyorsa eger

bir de döndüğünü hissettin mi canim
Benimki altı aydan beri baş aşağıda ama doğum yoluna dönmemişti tam, Son bir haftadır kasıklarıma sancılar giriyor aşağıya indiğini o şekilde hissettim altı ayda da döndüğü zaman aşırı sertlesme olmuştu bir süre ve ne oturabiliyordum ne ayakta gezebiliyordum ama çok uzun sürmemişti dönmesi. Gerilik iki haftadır var malesef canım :KK61: az da olsa kilo alıyor Şu an haftada yüz yüz elli gram kadar Eğer bu şekilde devam ederse problem yok ama haftaya geldiğinde gelişim tamamen durmuşsa kilo alımı hiç yoksa bebek için tehlikeli suni sancı ile doğumu başlatırız dedi doktor :silah: İnşallah az da olsa kilo almaya devam eder :dua::dua:

canım benim de öyle bugün kahverengi yoğun bir akıntı adet sancısıyla beraber geldi bir parmak açılma var dedi doktor, benimki de 2670lerde kilosu boyu da üç hafta geride neredeyse.perşembe randevum var yine bakalım ne diyecek.

ben de 60x120 bulamadım şu uğurböcekli siteden alışveriş yaparken alıcılardan biri cotton box ın uyku setlerinin 60x120 lik beşiğine uyduğunu söylemiş canım, bu hafta içinde gelir uyarsa söylerim.
Üç hafta Gerilik yoktur bence ya 36 haftalık bebek 2700 genelde oluyor tabi doktor daha iyi bilir ama bana o kadar geri gibi gelmedi canım nişan gelmiş artık doğuma hazırla kendini bebek çok beklemeyecek gibi duruyor inşallah doğuma kadar gelişir Biraz daha seninki de:dua::dua:

günaydın arkadaşlar 5 dk önce takkk diye bi ses geldi karnımdan ve bebek kasıklara doğru baskı yapmaya başladı çok enteresan bi durum ne sesi olabilir acaba ya..
Kaburgana vuruyor annesi onun sesi :p:p

37 + 0 dan herkese günaydınlar :KK55:
Hızla son'a doğru yaklaşıyoruz :KK17:

Toplam da 6.7 kilo ile devam ediyorum.
3 haftadır yemeklere karşı çok isteksizim. O yüzden kilo almıyorum. Umarım bebeğin kilo alımı iyidir. Artık haftalık gidiyorum doktora. Yarın ultrasonda belli olur bakalım:KK51:

Benimle haftası aynı olan kızlar ,özellikle akşam yatarken kasık ağrısı ,bacaklara vuran adet sancılarınız oluyor mu ?
Benim 3 gündür rahatsız eden ağrılarım oluyor. Hani adet olmadan 1 gün önce böyle sızlamalar olur ya rahatsızlık veren,onun gibi işte....
Eşimin iş arkadaşı 15-20 arası izinli olacak. Çok korkuyorum o tarihten önce gelirse diye.Malum insanın en çok eşine ihtiyacı oluyor Hoppa:KK200:...
Kaşık ağrısı, adet sancısı aniden yerimden zıplıyorum bazen Hatta normal demek ki :KK51:

Cok kotu grip olmusum nasil gecicek bilmiyorum heryerim agriyo burnum felaket zaten gece yatamiyorum simdi bi saat bile uyuyamiyorum iki gundr toplasam 6 saatlik uykuylayim hapsira hapsura bihal oldum sanki kizim icimden cikicak gibi. napim kizlar nasil gecicek bu doktorami gitsem
Bende aynıyım gidebilirsen git bi serum takdır kendine gelirsin ben gitmedim ha geçdi ha geçicek bide hastanelerde hasta dolu cnm mikrop doludur dikkat et daha çok kapma

Tam olarak beni tarif etmssn cnm sanki dayak yemis gibiyim yatmasam daha diye burnum tikaniyor donsem donemiorm sirtim kaburgalarm deli gibi agriyor:110:cildirmaya az kaldi yani bi de bu halde ise gidip geliyordm cok sukur ki bugun de kar tatili ama bu agrilar ve uykusuzlk beni oldureck:cry: bir de her goren bu son ayin diledgnce uyu demez mi:KK12:
Sen yine iyi çalışabiliyorsun. Ben
Tam olarak beni tarif etmssn cnm sanki dayak yemis gibiyim yatmasam daha diye burnum tikaniyor donsem donemiorm sirtim kaburgalarm deli gibi agriyor:110:cildirmaya az kaldi yani bi de bu halde ise gidip geliyordm cok sukur ki bugun de kar tatili ama bu agrilar ve uykusuzlk beni oldureck:cry: bir de her goren bu son ayin diledgnce uyu demez mi:KK12:
sen yine çalışabiliyorsun. Maşallah. Ben onu da yapamadım. İzne ayrıldım.

Selam kızlar benim bir sorum olacak doğum öncesi izinle alakalı.aranızda rapor alan varsa yardımcı olursa sevinirim.kafama şöyle bişi takıldı doğum öncesinde 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum ama 31+3 gibimi yoksa 32+2 gibimi (sayılar örneklemek içindir) almamız gerekir 32. haftayı tamemen doldurduktan sonraki haftamı yoksa 32. haftanın içinde mi :)
32+o da alıyorsun. Sonrası öncesi yok. Yasal olan 32+o

• Beğen
Reactions: mnt
rapora ne zaman ayrılınıyor 37+0 damı yoksa 37+6 damı bilgisi olan varmı
canım çalışabilir raporunu 32+3 e kadar veriyorlarmış. ama raporda + diye belirtilmiyor. 32 haftalık yazıyor. ve seni 5 hafta sonraya çagırıyorlar yani37+3 e kadar alabiliyuorsun. ama senin çalışır raporunu aldığın tarih önemli. ben 32+1 de gittim şimdi 37+1 de gidip çalışamaz alacakmışım.

Kızlar ben memlekette doğum yapmak istiyorum ve annemin yanına gideceğim sanırım 34+5 bugün cuma 35 olacak cuma uçağa binip gitsem riske mi atarım varmı Çevrenizde 35 ve sonrasında binen zaten 37 de almıyorlar Bugün doktora soracağım ama sizede sorayım dedim fikriniz nedir kendimi iyi hissediyorsam binebilir miyim

36 hafta son uçak biniş içinç. doktor raporu ile binilebilyor. uzun yolda otobüsten daha mantıklı hatta. arkadaşım da sırf o yüzden 36. haftada izne ayrıldı ve uçakla gitti. tabi en sağlıklısı doktoruna sorman. zaten bir sıkıntı görürse izin kağıdı vermez.

Selam kızlar benim bir sorum olacak doğum öncesi izinle alakalı.aranızda rapor alan varsa yardımcı olursa sevinirim.kafama şöyle bişi takıldı doğum öncesinde 32. haftada çalışabilir raporu almayı düşünüyorum ama 31+3 gibimi yoksa 32+2 gibimi (sayılar örneklemek içindir) almamız gerekir 32. haftayı tamemen doldurduktan sonraki haftamı yoksa 32. haftanın içinde mi :)

32+0 da.32 bitmeden yazmıyor dr.

• Beğen
Reactions: mnt
Oglusum 2600 Gr 46 cm olmuş :) çok şükür nst de iyi çıktı suyum rahim agzim herşey normal dedi gayet iyisiniz dedi haftaya perşembe tekrar gitcem :)

Oh maşallah:) benimde pzt kontrol iple çekiyorum yaa..

Back
X