@Lazkiziesmaa kiz ne oldu ne çabuk oldu ayyy iki dakika girmiyorum doğuran doğuran a .alllah analı babalı büyütsün allah hayırlı evlat eylesin.nese getirsin huzur getirsin size bebisiniz amin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne kadar şaşırdımKızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
amin canım inşallah bir süre daha kalırlar hiç değilse 2700-2800 olsalar ne güzel olurinşallah 100 gr da olsa alır da 37 hafta 38 haftan dolar canım çünkü geriden gelen bebekler genelde 36 haftada da doğsa kuvezde kalıyor kilodan değil 34 haftada seyrettiginden ama 37 38 dolarsa bu durum çok nadir oluyor inşallah ama inşallah öyle olurben de 35 haftaya girdim ama bebeğim tam iki hafta geri ve aynen senin kuzun gibi benim de haftada 150 gr felan alıyor hatta suyumda da azlik var ama son gittiğimde doktor ümitli konuştu 37 dolacak inşallah dedi ve ben çok ama çok mutlu oldum bi umut doğdu içime ve eskisi kadar düşünmemeye başladım inşallah herşey güzel olur Rabbim gonlumuzdekini versin
![]()
Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza sağlıkla inşallahKızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Canim benim burnum cok tikandiginda viks suruyorum cok rahat ediyorum tavsiye ederimTıkanıklık daha çok akşamları oluyor benim yatınca. Ev kaloriferli, havalar da soğuk oluğu için ev çok havalanmıyor. Ben ona bağlıyorum daha çok ama normalde de olabileceğini duymuştum. Sıcak ne kuru hava arttırıyor benim bildiğim...
keçiboynuzu pekmezinin iyi geldiğini biliyorum , bide o serumlardan sonra ilaca başlamışmıydın ?Kizlar bugun dr randevum vardi cok sukir kizim 2kilo 507 gr olmus sagligi herseyi iyi cok sukir tek sikini iki gun ust uste yedigim kan ilaci serumu ise yaramamis yukselme olmamis kan sayimi degeri yine ayni bitkisel bi cozum var mi kizlar ya ilac haricind ene yapabilirim beynim durdu suaninsaAllah sikinti olusturmaz dogumda kizim hala makat pozisyonunda bi akil verin bitkisel ne yapabilirim ek olarak kan olsun diye
![]()
Canım 2li 40mg lansinoh u 22liraya alan senmiydin? Nerden aldın? Tekli fiyat en az 22çünküben prima premium care yenidoğan aldım canım, bezi değiştirmen gerektiğini gösteren çizgi de var ,kullanışlı ve bebek için de rahat gözüküyor. 108li 45 tl almıştım hepsiburada'dan.
tam tersi canım ben doktora şikayet ettim durmuyor diye ne güzel işte biz hareketli bebek severiz sevinmelisin bence saglikli demek asil yavaslarsa gel dediBebegin cok hareketli olmasi bebekte engel oldugunun göstergesi diye sacmalayan biri geldi bugün is yerine böyle bir sacmalik duyan var mi kizlar?Hareketli bebek sağlıklı bebektir derler hep.![]()
Senin kaç kiloydu canımamin canım inşallah bir süre daha kalırlar hiç değilse 2700-2800 olsalar ne güzel olurbirkaç günüm kaldı 37 doldurmaya bakalım
Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza sağlıkla inşallah![]()
Hayırlı olsun cnm maşallahKızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Yok canim ben degildim , onu henuz bende almadim ve 2li fiyati 22 tl iyiymis cidden..nette bulursam uygun fiyata haber veririmCanım 2li 40mg lansinoh u 22liraya alan senmiydin? Nerden aldın? Tekli fiyat en az 22çünkü
Nasil geçti bizimde bugün kontrol vardi 35+0 ayniyiz..büyük ihtimal sezeryan olacak bizim 07.02 de alacaklar...Oğluşumu gorcem bi saat e kadar inş iyidir merak ediyorum ne kadar oldu ne oldu :) tam 35+0 olduk bugün :)
Kiz ne ara doğurdunKızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Nerden aldiydin haberi :)
B
Canım bende kasınıyordm karacıger enzımlerıne ve safraya baktı tahlıl ıstedı drm bısı cıkmadı
Şubat bebeleri çok aceleci çıktı.
Bu gidişle ocak sonu herkes doğurmuş olacak![]()