Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun canım :) gözünüz aydınKızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Adatıptan mı aldın sen yeni fiyat bende yarın sormayı düşünüyorum. Kaç dediler ? Yanlış hatırlamıyorsam Sakarya'da idin sende.kizlar hastanelerin tarifesi degismis doguma zam gelmis olabilir eger fiyati gecen yil aldiysaniz tekrar.bi fiyat sorun derim
Çok şükür iyi canım herseyiniz iyi dedi senin neden sezeryanNasil geçti bizimde bugün kontrol vardi 35+0 ayniyiz..büyük ihtimal sezeryan olacak bizim 07.02 de alacaklar...
Sen orda varmiydin :)Fb dan:)
Geçen cumartesi gittim iyiydi ogliş bi sıkıntı Yok çok şükürEvet canım ayniyiz sen gittinmi Dr a yada ne zaman gittin çok şükür iyiymisiz biz :)
Heyecanlandım bende Doğum haberleri alınca rabbim bize de nasip etsin sabırsızım benŞubat başı olanlar ocak başında başladı doğurmayabiz şubat ortası olanlara da sıra ne zaman gelecek bakalım
![]()
Kızlar 36+4 de suyu geldi .Spinal anestezi ile doğuma girdim .3500 kilo 50 cm bebeğim kavuştu hersey yolunda duaları sizinle allah hepinizin sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bunu yazdığın günün içinde doğum yaptın ay cidden çok enteresan maaşallah bir avazda kurtulmuşsun. Acaba ne sesi idi o?günaydın arkadaşlar 5 dk önce takkk diye bi ses geldi karnımdan ve bebek kasıklara doğru baskı yapmaya başladı çok enteresan bi durum ne sesi olabilir acaba ya..
İyi masAllahGeçen cumartesi gittim iyiydi ogliş bi sıkıntı Yok çok şükür
Hayırlısı olsun hepimize de gecmiyo sanki zaman son haftalarHeyecanlandım bende Doğum haberleri alınca rabbim bize de nasip etsin sabırsızım ben
canım düzenli mi kasılma onu dakika tutmalısın birde pozisyon degisince agri azalıyor mu bakmalisin bende yalanci kasilmalarla ugrasip duruyorum sıradaki kim olucak acaba şubat anneleri doğuran doğurana :)Kızlar 2 saattir karnimda cok cok sertlik var sanki taş var karnimda.Vajinaya dogru arada baski oluyor karnim kasılıp kasılıp duruyor ama sertlesme seklinde dogumla alakali olabilir mi?Dus aldim uzanıyorum ama yatamiyorum.