Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben yeni dogdugunda hic sagmamistim canim o yuzden bilmiyorum kac cc yeterCanım ben perşembe sezeryanla doğum yaptım. Bebeğim küvezde. Emzirmek için bile verilmedi. Sütümü sağıyorum. Ama iki damla ancak geldi. Daha bugün ancak 10 ml falan çıkıyor. Bu sütüm var demek için yeterlimi bilmiyorum. 10 ml bebeği bir öğünde doyurur mu? Hemşirelere soruyorum ama onlarda bişey söylemiyor. Gelir devam edin diyorlar. Devam ediyorum edeceğimde ama yeterlimi onuda bilmek istiyorum.
Kız halamı yoruyorsun kendini dicem ama evde bir kişide olsa sürekli çay yemek ayakta kalıyorsundur. Her fırsatta uzan ve dinlen ..Sancı çeken arkadaşlar a da Rabbim kolaylık versin inş giremiyorum doğru dürüst annemler geldi ben iptal oldum ayaklarım çok fena çok ağrımaya başladı![]()
Doğum için yürüyüş iyi diyorlar ama akşamı zindan olunca aman boşver yorma kendini dedim .. evde zaten sürekli uğraş buluyorum .. böylede ağrı sızı Yok hiç doğurmayacağım gibi@Esencankalimero87 bn boyle olunca sanki dogum cok yakin gibi hissediyorum ama normal demek ki bu günlerde sikayetlerimiz ayni olduguna göre iyi bari
![]()
doğurdum kızlar ikindin geldik njrax uzun sürdü önceki hasta doğum yapamadı sonra beni aldi 6 cm olmuştu az daha durdum o doğururken yürüdüm kontrol etri açılma tam 5 dakikaya alıyorum yürüme dedi ama catin dar dedi son ana kadar bekledi 18.45te kucagima aldım sabırla bekledi yavrum da ama ıkınamadım ilk yorgunluktan sonra onun icin dedim denedim ama kesim var dikiş sayımızı bilmiyorum ebem çok sabirliydi bu arada ikinmayi yatarak yaptirmadi comelerek ıkındım eğilerek ıkındım hatta bi ara oturdum yere en son çatala oturdum ondada saçları gözüküyordu
Sağlıkla ve sihatle gelsin Prenses, sen yinede çok yorma kendini yarına enerji lazım![]()
Hayırlı bir şekilde kucağına almaya nasip olur canim. Şimdi uyu dinlen yarın çok hareketli günlerin ilki olucak inş. Allah yardımcın olsun
doğurdum kızlar ikindin geldik njrax uzun sürdü önceki hasta doğum yapamadı sonra beni aldi 6 cm olmuştu az daha durdum o doğururken yürüdüm kontrol etri açılma tam 5 dakikaya alıyorum yürüme dedi ama catin dar dedi son ana kadar bekledi 18.45te kucagima aldım sabırla bekledi yavrum da ama ıkınamadım ilk yorgunluktan sonra onun icin dedim denedim ama kesim var dikiş sayımızı bilmiyorum ebem çok sabirliydi bu arada ikinmayi yatarak yaptirmadi comelerek ıkındım eğilerek ıkındım hatta bi ara oturdum yere en son çatala oturdum ondada saçları gözüküyordu
Sancılarım 7dkda 1e düştü. 5e düşene kadar evdeyiz dualarınızı eksik etmeyin. Bi yandan da kanamam devam ediyor
Napim canım annem in durumu anlattım malesef mecbur ben ayaktayım bittim kaç gündürKız halamı yoruyorsun kendini dicem ama evde bir kişide olsa sürekli çay yemek ayakta kalıyorsundur. Her fırsatta uzan ve dinlen ..
Vuuvvv yarın büyük günAmiinn çok teşekkür ederim.. henüz hala uyuyamadım son hazırlıklarımı yaptım yarın inşallah güzel ve kolay bi gün olur..
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..
Rabbim kolaylık versin canım inşallah sen de bebeğin de sağ salim kurtulun bol sütun uz az gazınız olsun insallahAmiinn çok teşekkür ederim.. henüz hala uyuyamadım son hazırlıklarımı yaptım yarın inşallah güzel ve kolay bi gün olur..
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah..
geçmiş olsun canım ben de sizi merak ettim. bizim ilk kontrolümüz yarın. 6. güne giriyoruz, uykusuzluk gerçekten çok zorluyormuş. geceleri kasılarak ağlıyor çok korkuyorum gaz prob çekeceğiz diye. demek hassasiyetten dahaAh canım ya.
Bebeğin ortada bırakılması çok büyük sorumsuzluk olmuş...
Uykusuzluğunu ise anlıyorum. Ben de ilk 3-4 gün toplasan 3-4 saat anca uyumuştum.
Şimdilerde ise gece sürekli emmek istediği için uyuyamıyorum hiç. Tam bir düzen kurmak biraz sürecek sanırım..
Meme ucu olmaması kötü olmuş ,inş en kısa zamanda emmeye başlar kuzucun.
Ben ilk günden beri göğüs kalkanını hep kullandım ,çok şükür az hassasiyet dışında hiç yaram olmadı.
Biz ilk kontrolümüze gittik ,sarılığımız çok hafif vardı ama geçti. Kilosu da 3700 idi. Yani doğum kilosuna ulaşmış.
Böbrek kontrolümüz ise perşembe günü..
Gaz sorunu genelde 15-20 gün içinde başlıyormuş. İlk günler bağırsaklarda hassasiyet vardı ama normalmiş. Gaz sancılarını dediğim gibi 15-20 gün sonra hissediyorlarmış. Biz 11.ci günümüzdeyiz ,şimdilik bir şikayetimiz yok gibi.
Bizim tek sorunumuz memede olma isteği.
Saatlerce emzirilmek istiyor. Memede uyuyor ,yatırınca uyanıp ağlıyor. Emzik veriyorum ama tutmak istemiyor. Yarın gidip farklı bi emzik alayım diyorum. En azından tok olduğunu bildiğimde onu veririm ,oyalanır..
Maşallah size.. yanında seni dinlendirecek birileri varmıydı ? Keşke şöyle biz 3-5 saat uyurken onu arada göğsümüzle emzircek birileri olsa .. böylece çok yorgun düşmeyiz.. geçicem inş bu günlerinizde ...geçmiş olsun canım ben de sizi merak ettim. bizim ilk kontrolümüz yarın. 6. güne giriyoruz, uykusuzluk gerçekten çok zorluyormuş. geceleri kasılarak ağlıyor çok korkuyorum gaz prob çekeceğiz diye. demek hassasiyetten daha