2017 Şubat Anneleri

Valla ben yeni dogdugunda hic sagmamistim canim o yuzden bilmiyorum kac cc yeter :KK43: bebegin neden kuvozde? Gecmis olsun ben o yazismalari kacirdim heralde, bizim seninle sikayetlerimiz cok benziyordu o yuzden soruyorum
Solunum sıkıntımız var ve bebeğin şekeri düşük. Bu sebeple doğar doğamaz daha görmede yoğunbakımda küveze koydular.

bizde yorgunluk ve koldaki serumlar ile yatıyoruz kendimize gelemedik kızlar 18.45te doğdu kizim hastanedeyiz henüz sut yok ve dikiş ağrılari var kızımın gun olmasina rağmen mekonyum vardı çok fazla ama zeki fıstık yutmamıştı yinede ciğerlerine su tutuldu odamızdayız kızım ve anneannemizle sancısı çok yavrumun 5cc mama verdiler sadece oda tansiyonu için dediler duruma göre kusmazsa gece bir daha vericek hemşiremiz bu arada ilaclilaçlar son bir ay kullanmadım diye kızım kilo alacağına vermiş derisinden anladı annem 3200 doğdu boyunu yarın bakacaklar buhar verdiler odaya inşallah sabah çıkarız burası beni fazla geriyor süt olmaz stresimden diye düşündüm başına geldi o kadar şancı ile doğan bebek süt olmaması imkansız dediler üç kez denedik bırakmıyor bide içi boş meme olsada yavrum dünyadaki en güzel şeymiş
sadece dogum degil ki kac günün yorgunluğu var yarin cikarsiniz inşallah stres yapma eve gecince gelir muhtemelen sütun

elif inan sancin gelince oda yoruyor ben zor ıkındım dinlen güzelce arada yürü is yapma :)
Ah kuzum işte şuan bende bunu diyom şuan böyleyim bide sancı geldi mi tabi ki yorar bakalım Rabbim yardım etsin diyom başka ne diyim

İşte annem hem şimdi hem doğum sonrası iyice berbat olmasın diye kendimi attım ortaya napim :KK43: doğum sonrası artık mecbur idare edecekler inş normal olur ve hemen ayaklanirim da biraz hafiflemiş olurum şuan bu yorgunlukla doğuma da nasıl girerim bilmiyorum :KK43:
inşallah canım insallah Rabbim kolaylığını verir inşallah normal ve kolay bi doğumun olur

Solunum sıkıntımız var ve bebeğin şekeri düşük. Bu sebeple doğar doğamaz daha görmede yoğunbakımda küveze koydular.
Yaaa kiyamam, en korktugum sey benim de :KK43: erken mi dogdu biraz? Bi de sen de insulin kullaniyordun di mi? Neden bebisin sekeri boyle oldu ki :KK43: allah acil sifa versin, insallah ikisi de hemen duzelir :dua:

Perşembe 1143de normal doğum yaptım 39+0 da meleğim güzel oğlum 3360 gr doğdu normal doğum gerçekten zormuş enerji istiyor dikişlerim var onun zorluğunu yaşıyorum şu an öncesinde lavman istemediğime biraz pişman oldum çünkü kabız olmamak lazım ilaçla ishal oldum öyle rahatladım doğum anı bebeği kucağınıza verdikleri an gerçekten çok duygusal anlar yaşıyorsunuz acınızı herşeyi o an unutuyorsunuz bebeğim çok şükür hemen emdi onun da bazen gazını çıkarmakta zorlanıyorum sıkıntılı oluyor o Zaman ama genelde iyi gidiyor yanımda annem ve eşim var ama yinede dinlenmeye vakit olmuyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum tek başına zor olur kesinlikle son olarak da rezene çayı gaza çok iyi geliyor geçmişi okuyamadım doğuranlara geçmiş olsun doğurmayanlara da Allah kavuştursun diyorum

Perşembe 1143de normal doğum yaptım 39+0 da meleğim güzel oğlum 3360 gr doğdu normal doğum gerçekten zormuş enerji istiyor dikişlerim var onun zorluğunu yaşıyorum şu an öncesinde lavman istemediğime biraz pişman oldum çünkü kabız olmamak lazım ilaçla ishal oldum öyle rahatladım doğum anı bebeği kucağınıza verdikleri an gerçekten çok duygusal anlar yaşıyorsunuz acınızı herşeyi o an unutuyorsunuz bebeğim çok şükür hemen emdi onun da bazen gazını çıkarmakta zorlanıyorum sıkıntılı oluyor o Zaman ama genelde iyi gidiyor yanımda annem ve eşim var ama yinede dinlenmeye vakit olmuyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum tek başına zor olur kesinlikle son olarak da rezene çayı gaza çok iyi geliyor geçmişi okuyamadım doğuranlara geçmiş olsun doğurmayanlara da Allah kavuştursun diyorum
Gözünaydın,Rabbim bağışlasınGüle güle büyüt yavrunu.
Darısı bizlerin başına inşaallah

mbg24 mbg24 allah bir avazda kurtarsin :dua: tum dogum yapan arkadaslara da hayirli olsun. Evde bir tane daha bebek olunca surekli birayi takip etmek imkansiz oluyor :olamaz: yummyysweets yummyysweets senin enfeksiyonun nasil oldu canim

Kızlar bebek çıkacak gıbı bır baskm var bacagmı kapatıorm acıda verıo asagıya çok zorluo yarın sabah randevum var ama şuan çok huylanıorum

Kızlar bebek çıkacak gıbı bır baskm var bacagmı kapatıorm acıda verıo asagıya çok zorluo yarın sabah randevum var ama şuan çok huylanıorum
Bacaklarinin arasina yaztik koy, uyurken de uzunca bir yastigi ayni sekilde koy. Hamile yastigi da alabilirsin, emzirirken de kullanirsin

Bacaklarinin arasina yaztik koy, uyurken de uzunca bir yastigi ayni sekilde koy. Hamile yastigi da alabilirsin, emzirirken de kullanirsin
Yan asla yatamıorum ağrı oluo smdı sırt ustu yatıırm bcklarmn altında yastk var uyku gozmden akıo karnmdan cıkack gbı oynuo hıc yorulmuo uyku yok canı sağolsun ama mhvoldm bu gece

Back
X