- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
elif inan sancin gelince oda yoruyor ben zor ıkındım dinlen güzelce arada yürü is yapma :)Amin canım bende onu düşünüyorum şuan dinlenme dönemi olması lazım ama işte![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elif inan sancin gelince oda yoruyor ben zor ıkındım dinlen güzelce arada yürü is yapma :)Amin canım bende onu düşünüyorum şuan dinlenme dönemi olması lazım ama işte![]()
Solunum sıkıntımız var ve bebeğin şekeri düşük. Bu sebeple doğar doğamaz daha görmede yoğunbakımda küveze koydular.Valla ben yeni dogdugunda hic sagmamistim canim o yuzden bilmiyorum kac cc yeterbebegin neden kuvozde? Gecmis olsun ben o yazismalari kacirdim heralde, bizim seninle sikayetlerimiz cok benziyordu o yuzden soruyorum
sadece dogum degil ki kac günün yorgunluğu var yarin cikarsiniz inşallah stres yapma eve gecince gelir muhtemelen sütunbizde yorgunluk ve koldaki serumlar ile yatıyoruz kendimize gelemedik kızlar 18.45te doğdu kizim hastanedeyiz henüz sut yok ve dikiş ağrılari var kızımın gun olmasina rağmen mekonyum vardı çok fazla ama zeki fıstık yutmamıştı yinede ciğerlerine su tutuldu odamızdayız kızım ve anneannemizle sancısı çok yavrumun 5cc mama verdiler sadece oda tansiyonu için dediler duruma göre kusmazsa gece bir daha vericek hemşiremiz bu arada ilaclilaçlar son bir ay kullanmadım diye kızım kilo alacağına vermiş derisinden anladı annem 3200 doğdu boyunu yarın bakacaklar buhar verdiler odaya inşallah sabah çıkarız burası beni fazla geriyor süt olmaz stresimden diye düşündüm başına geldi o kadar şancı ile doğan bebek süt olmaması imkansız dediler üç kez denedik bırakmıyor bide içi boş meme olsada yavrum dünyadaki en güzel şeymiş
Ah kuzum işte şuan bende bunu diyom şuan böyleyim bide sancı geldi mi tabi ki yorar bakalım Rabbim yardım etsin diyom başka ne diyimelif inan sancin gelince oda yoruyor ben zor ıkındım dinlen güzelce arada yürü is yapma :)
inşallah canım insallah Rabbim kolaylığını verir inşallah normal ve kolay bi doğumun olurİşte annem hem şimdi hem doğum sonrası iyice berbat olmasın diye kendimi attım ortaya napimdoğum sonrası artık mecbur idare edecekler inş normal olur ve hemen ayaklanirim da biraz hafiflemiş olurum şuan bu yorgunlukla doğuma da nasıl girerim bilmiyorum
![]()
çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifa versin kuzuna insallahSolunum sıkıntımız var ve bebeğin şekeri düşük. Bu sebeple doğar doğamaz daha görmede yoğunbakımda küveze koydular.
Amin canım inşinşallah canım insallah Rabbim kolaylığını verir inşallah normal ve kolay bi doğumun olur
Yaaa kiyamam, en korktugum sey benim deSolunum sıkıntımız var ve bebeğin şekeri düşük. Bu sebeple doğar doğamaz daha görmede yoğunbakımda küveze koydular.
Gözünaydın,Rabbim bağışlasınGüle güle büyüt yavrunu.Perşembe 1143de normal doğum yaptım 39+0 da meleğim güzel oğlum 3360 gr doğdu normal doğum gerçekten zormuş enerji istiyor dikişlerim var onun zorluğunu yaşıyorum şu an öncesinde lavman istemediğime biraz pişman oldum çünkü kabız olmamak lazım ilaçla ishal oldum öyle rahatladım doğum anı bebeği kucağınıza verdikleri an gerçekten çok duygusal anlar yaşıyorsunuz acınızı herşeyi o an unutuyorsunuz bebeğim çok şükür hemen emdi onun da bazen gazını çıkarmakta zorlanıyorum sıkıntılı oluyor o Zaman ama genelde iyi gidiyor yanımda annem ve eşim var ama yinede dinlenmeye vakit olmuyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum tek başına zor olur kesinlikle son olarak da rezene çayı gaza çok iyi geliyor geçmişi okuyamadım doğuranlara geçmiş olsun doğurmayanlara da Allah kavuştursun diyorum
Bacaklarinin arasina yaztik koy, uyurken de uzunca bir yastigi ayni sekilde koy. Hamile yastigi da alabilirsin, emzirirken de kullanirsinKızlar bebek çıkacak gıbı bır baskm var bacagmı kapatıorm acıda verıo asagıya çok zorluo yarın sabah randevum var ama şuan çok huylanıorum
Sağolasın Allah razı olsun inşallah darısı isteyen herkese olsunGözünaydın,Rabbim bağışlasınGüle güle büyüt yavrunu.
Darısı bizlerin başına inşaallah
Yan asla yatamıorum ağrı oluo smdı sırt ustu yatıırm bcklarmn altında yastk var uyku gozmden akıo karnmdan cıkack gbı oynuo hıc yorulmuo uyku yok canı sağolsun ama mhvoldm bu geceBacaklarinin arasina yaztik koy, uyurken de uzunca bir yastigi ayni sekilde koy. Hamile yastigi da alabilirsin, emzirirken de kullanirsin