2017 Şubat Anneleri

Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi:anne:
Gozunaydjn canm rabbim kolaylik versin ins Allah anali babali buyutsun darisi bize olsun sagliklica alakim kuzularimizi kucagimiza ins

Selam kızlar ,

Bugün 37+2 de kontrolümüz vardı perinatoloji polikliniğinde .. 3.300 gr dedi oğluşuma, 10 gün ilerilik varmış ve suyum fazlaymış.. şuan 64 kiloyum ve toplamda 7.5 kilo aldım...doktor şekerim sınırın azıcık üstünde diye neden takip ettirmedin diyerek resmen fırçaladı beni.o_O Açlık tokluk yaptırdım ama Onunla alakası Yok dedi.. başladı bu kezde çaban Karatay suçlamaya. Onun yüzünden yükleme sonuçları çok ciddi olmadığı sürece 75 ve 100 lük yüklemenin üstüne düşülmüyor bu şeker olayının dedi. Bende Hiç bir doktor çok risk görmedi dedim. Benden tahliller istedi ve diyetisyene yönlendirdi. Birde nst çektirdim 100 Lerin üstünde dedi hemşire . Yarın hepsini halledip tekrar gideceğim doktora ..:dua:

Canım ben onu göğsüm acıtsa diye aldım 8 tl ydi sanırım. Direk emzirme den takmam öylemi yapmak lazım bilmiyorum birde emzik ten sonra çıkarmak mı lazım..

Bazen eşler öyle oluyor canım bende şimdi ahu dudu yaprağı al doğumu kolaylaştırırmış dedim internetten her buldungna inanama artık dedi oysaki zencefil almaya gitti yani alacağı sey aynı dükkanda neden bu kadar düşüncesizler anlamıyorum

Canım onu göğüs ucu olmayanlar kullanıyor bebek rahat emsin diye hem de yara olursa acımıyor göğsün.

Benim adam da tuhaflaştı yok internetten okuyup okuyup alışveriş yapıyormuşum ne gerek varmış eskiden bunlar mı varmış bu kadar kadın ne yapıyormuş.... :ukala::ukala::ukala: konuşup duruyor. Yara olursa ben sana yapacağımı biliyorum dedim :sopa:

Kontrolden geldik , güzel kızım 3.350 gr olmuş maşallah... Doğum 17 şubatta, çok rahat 3.500kg'yu geçer dedi doktorum..:nazar::anneadayı: Güzel kızım yüzünü hiç göstermedi ama bu sefer..olsun ama kavuşmamıza az kaldı ..:KK200:

Doğum yapan anneler gözünüz aydin , yapacak olanlara da Allahım yardim etsin,kuvvet ve cesaret versin..:dua::KK54:
Canım aynı gün e vermişler randevuyu

Salliala Salliala canım sağlıkla büyüt inşallah.
Bekleyenlerin en kıdemlisi de benim sanırım...
40+4 olduk bugün, sancı yok açılma yok.
Yarın suni sancı ardından açılma olmazsa sezeryan.
Ama kızlar benim kemik basıkmış, çatı darmış kadın bir parmağıyla zor kontrol etti.
Doğrudan sezeryan isteyeyim diyorum ama kararsız kaldım.
canım allah seni de bebeğini de sağlıcakla kurtarsın inşallah başka bir hekime daha kontrol olup öyle karar ver derim

Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi:anne:
oyy hadi gözün aydin cnm masallah size

Valla doğru söylüyorsunuz kızlar ama o an o psikolojiyle ne yapicam bilemedim . Annem yok eşim yok kimsem yok tek başına sahipsiz gibi hissettim resmen kendimi :KK43: doktorun önünde bile durduk yere ağladım o kadar bunaldım
Anliyorum eminim cok zordur ama kitap falan okusaydin bi seyle oyalansaydin gecerdi zaman. Belki 2-3 gune daha iyi olurdun dr kendiliginden tabircu ederdi

Selam kızlar ,

Bugün 37+2 de kontrolümüz vardı perinatoloji polikliniğinde .. 3.300 gr dedi oğluşuma, 10 gün ilerilik varmış ve suyum fazlaymış.. şuan 64 kiloyum ve toplamda 7.5 kilo aldım...doktor şekerim sınırın azıcık üstünde diye neden takip ettirmedin diyerek resmen fırçaladı beni.o_O Açlık tokluk yaptırdım ama Onunla alakası Yok dedi.. başladı bu kezde çaban Karatay suçlamaya. Onun yüzünden yükleme sonuçları çok ciddi olmadığı sürece 75 ve 100 lük yüklemenin üstüne düşülmüyor bu şeker olayının dedi. Bende Hiç bir doktor çok risk görmedi dedim. Benden tahliller istedi ve diyetisyene yönlendirdi. Birde nst çektirdim 100 Lerin üstünde dedi hemşire . Yarın hepsini halledip tekrar gideceğim doktora ..:dua:
Canim sen seker yuklemesi yaptirmadin mi ? Ben de 36+2yim 36+0 da 3.278 idi bebegim. Ben de perinotologa gidiyorum ama o boyle birsey demedi bana. Ben 50lik seker yuklemesi yaptirmistim sonuclari iyiydi ama hep iri gidiyor diye tedirginim bu konuda :110:

Hayırlı olsun canım. Senle 1 gün vardı aramızda. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Son 1 saat neden zorlandın ? Neden ıkınamadın? Normal istediğim için merakımdan soruyorum.

bnm randevu da carsamba yarin da gecseydi bir an önce. cati muayenesi yapacak merak ediorum durumlari bi de aciklik falan var mi acaba 1-2 cm olunca anlayamıyoruz galiba meraklandm yarin aksam bol bol yürücem ve egzersz yapicam bakalim:KK49:

Canım onu göğüs ucu olmayanlar kullanıyor bebek rahat emsin diye hem de yara olursa acımıyor göğsün.

Benim adam da tuhaflaştı yok internetten okuyup okuyup alışveriş yapıyormuşum ne gerek varmış eskiden bunlar mı varmış bu kadar kadın ne yapıyormuş.... :ukala::ukala::ukala: konuşup duruyor. Yara olursa ben sana yapacağımı biliyorum dedim :sopa:
Bende dün eşime pompa alalım diyorum,ben çok inek sağdım senide sağarız diyor:)) Sinir oldum bi bağırdım ödü koptu gerçekten bi acayipler

doğurdum kızlar ikindin geldik njrax uzun sürdü önceki hasta doğum yapamadı sonra beni aldi 6 cm olmuştu az daha durdum o doğururken yürüdüm kontrol etri açılma tam 5 dakikaya alıyorum yürüme dedi ama catin dar dedi son ana kadar bekledi 18.45te kucagima aldım sabırla bekledi yavrum da ama ıkınamadım ilk yorgunluktan sonra onun icin dedim denedim ama kesim var dikiş sayımızı bilmiyorum ebem çok sabirliydi bu arada ikinmayi yatarak yaptirmadi comelerek ıkındım eğilerek ıkındım hatta bi ara oturdum yere en son çatala oturdum ondada saçları gözüküyordu
Maaşallah. Hayırlı olsun. Tebrikler

Kızlar hamileliğimde toplam 8.5 kilo almıştım.
7 kilosu gitti,1.5 kilom kaldı hamilelik öncesi halim için ama emzirdikten sonra o kadar acıkıyorum ki ,ne yiyeceğimi şaşırıyorum.
Böyle giderse sonu kötü olacak gibi...
Canım hayırlı olsun bebişin. Bende senin gibi az kilo aldım doğumdan sonra bişey kalmaz dedim annem de doğumdan sonra görüşürüz dedi demek ki bunu kastetmişo_O

Back
X