2017 Şubat Anneleri

bnm randevu da carsamba yarin da gecseydi bir an önce. cati muayenesi yapacak merak ediorum durumlari bi de aciklik falan var mi acaba 1-2 cm olunca anlayamıyoruz galiba meraklandm yarin aksam bol bol yürücem ve egzersz yapicam bakalim:KK49:
1 hafta önce 1 cm açıklığım vardı ama ne gelen var ne giden. Yani anlayamıyoruz ve her açıklıkta sancı olmuyor maalesef

Bir gun girmedim doguran dogurana maşallah :KK49::KK49: Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin. Saglikla buyutmeyi nasip etsin Allah.

Kontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi:anne:

Canim gozun aydin. Kilosu da gayet iyi hic dusunme toparlar en kisa zamanda kendini. Darisi hayirlisiyla bizlere olsun:anne::anne:

Bende dün eşime pompa alalım diyorum,ben çok inek sağdım senide sağarız diyor:)) Sinir oldum bi bağırdım ödü koptu gerçekten bi acayipler
aaaa çok iyi yapmışsın canım biz sanki bu durumdan çok memnunuz bi de dalga geçiyorlar:sopa::sinirli::oha: Vaktiyle babam da annemı doğuma götürürken yürüyüşü ile dalga geçmiş kadının nasıl zoruna gittiyse hala söyler.

aaaa çok iyi yapmışsın canım biz sanki bu durumdan çok memnunuz bi de dalga geçiyorlar:sopa::sinirli::oha: Vaktiyle babam da annemı doğuma götürürken yürüyüşü ile dalga geçmiş kadının nasıl zoruna gittiyse hala söyler.
Kendileriyle dalga geçsinler:) insan alınıyor gerçekten elde değil

iyi akşamlar..doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı huzurlu mutlu büyütsün tüm bebişleri..biz 13 günlük olduk bile..2.banyomuzu yaptık bugün..suya girince çok komik olıyor benim kız banyodan sonra yarım saat şaşkın şaşkın bakıyo o haline bayılıyorum..her anını fotograflıyorum çünkü her gün büyüyor gibi geliyor..zaman hızlı geçmesin tadını çıkaralım her anın:anne::KK19::KK36:

Doğum yapıp bebeis leri ne kavusanlarin gözü aydın. Darısı bizlere inşallah. Benim.minnak kizim ne zaman gelecek bakalim artik izindeyim evde bekliyorum minnakimi. Bu ara çok uyuyorum resmen gece 1 de yatıp öğle 1 de kalkıyorum ve bebise zarar verecem diye korkuyorum o_O

Oğlumun klübünde hep erkek bebişler erkenciydi:KK66: bünye ile alakalı sanırım bazıları 6/7cm açılıp çok hissetmiyormuş ağrı şöyle karnın sertleşiyor kasıklarına vuruyor mesela , yasa regl Ağrı'sının ilk günü gibi cnm
Karnım sertleşiyor kasılıyot kasıklarımda zaman zaman ağrı hissediyorum bide adet olmuş gibi alt bölgemde ağrı ve uyuşma oluyor

iyi akşamlar..doğum yapanlara hayırlı olsun Allah analı babalı huzurlu mutlu büyütsün tüm bebişleri..biz 13 günlük olduk bile..2.banyomuzu yaptık bugün..suya girince çok komik olıyor benim kız banyodan sonra yarım saat şaşkın şaşkın bakıyo o haline bayılıyorum..her anını fotograflıyorum çünkü her gün büyüyor gibi geliyor..zaman hızlı geçmesin tadını çıkaralım her anın:anne::KK19::KK36:

İlk banyosu ne zaman oldu canım?
Peki nasıl gidiyorsn kaç kat?
Birde evin ısısı kaç derece?

Salliala Salliala geçmi olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inaşllah. 3 cm acıklık var demişsin snr suni sancımı verdiler. Ben 40 hftyı tamamlıycam bu cuma. Yarın kontrolüm var acıklığa bakıcaklar eğer benimde o kadar açıklığım varsa belki bu hft bana da suni sancı verirler diye düşündüm ☹️

Salliala Salliala hayırlı uğurlu ve de geçmiş olsun canım sağlıcakla büyüt bol bol sut un olsun bebisin de hemen düzene girsin inş

Başka kim var doğum yapan giremedim pek fazla varsa başkaları da onlara aynı dileklerimi diliyim :)

Ben ne zaman dogurcam ya :işsiz::işsiz:

Bu akşam misafirim var 3 gibi evden çıktım annem i Dr a götürdük ordan marketi vs sonra eve geldik yemek sonra bulaşık sonra da kp ler ve eltimin babası giller geldi babamlar var diye son kez dedim agirliyim bari ama şuan ayaklar bildiğiniz balon gibi çok sizliyo ama belki dogururum diyorum bu yorulmaya insaz biraz sancı açılma ve bişey olur diyom ama bakalım :işsiz::işsiz: ama bide doğurmaya kalksam bu yorgunluk üstüne dermanım olur mu onu da bilmiyorum o_O daha son ne bi yere gidebilirim oturmaya artık ne de biri gelmesin fenayım şuan ve hala oturuyolar :KK64::KK64:

Bu akşam misafirim var 3 gibi evden çıktım annem i Dr a götürdük ordan marketi vs sonra eve geldik yemek sonra bulaşık sonra da kp ler ve eltimin babası giller geldi babamlar var diye son kez dedim agirliyim bari ama şuan ayaklar bildiğiniz balon gibi çok sizliyo ama belki dogururum diyorum bu yorulmaya insaz biraz sancı açılma ve bişey olur diyom ama bakalım :işsiz::işsiz: ama bide doğurmaya kalksam bu yorgunluk üstüne dermanım olur mu onu da bilmiyorum o_O daha son ne bi yere gidebilirim oturmaya artık ne de biri gelmesin fenayım şuan ve hala oturuyolar :KK64::KK64:

Enerjine maşaallah. Kaç yaşındasın canım? Çok zinde olduğun birgün gelsin inşaallah bebişin.

Back
X