- 15 Ocak 2014
- 5.991
- 5.202
- 398

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mart annelerine geçeyim en iyisi![]()
Burdayım cnm hergün okuyorum sizi ee sonra doktor ne dedı kızmıO kadar pozitifsin ki insanın gidip doğurası geliyor
Seninki kadar güzel bir doğumum olsa keşke
Kübra ne kadar uzun zaman oldu seni görmeyeli, ultrason fotosundan 12. Haftada kız demiştin bebeğime, doktor da 14. Haftada
Nereden nereye
Bende alt karın ağrısı oluyor günde iki üç defa ama kafası kanalda değil henüz
Hayırlı olsun güle güle büyüt bebeğini. Bursadaydın değil mi? Hangi hastanede Doğum yaptın?
Günaydın
Ben de hamilelik boyunca tatlı yemedim ama 1-2 haftadır her gün yiyorum Allah ne verdiyse :)
Ben yeniyim ya kusura bakma dikkat etmemişim :) benim bugün doldu ama yine birşey yok :/Takvimim var ya cnm altta takvimin bitmesine son 6 gün biz de tik yok![]()
Daha 48 saat bile dolmadan dünyadan koptum kızımlabiraz nazlı kızım gündüz uykudan uyandırip karnını doyurmak çalışıyoruz gece de memeden ayrılınca hemen ağlıyor gaz çıkarma kısmından uykuya geçemiyoruz memede uyuyor anca ayırınca ortalık çok ağlıyor sesi kısıldı neredeyse sabah kadar. Bi de gazi var baya inşaallah düzene girer bir iki güne.
İki kat giydiriyorum penye battaniyesine sarıyorum beşiğinde de kalın battaniyesine sarılı yatırıyrm emzirirkende penye battaniyesine sarılı emziriyorum bnm evim 20-22 derece sıcaklıkda oluyo geneldeCanım peki nasıl giydiriyırsun. Sürekli battaniye de olacak diye ben iki ince kat düşünüyorm ama bilmiyorum nasıl olacak
Aynen öyleyim ağlamasına içim gidiyo kahroluyrm resmen dikişlerden dolayı yattığım yerden kalkmak zor oluyo ben beşiğinden alana kdr feryat figan annelik çok başka dünyadaki tek anlatılmaz yaşanılır tanımı benm içinHissettiğin şeyler hepimizin yaşadığı yaşayacağı seyler Can'ım üzülme zamanla geçecek düzelecek merak etme daha yenisin annelik öyle kolay Değil Benin oğlum 3.5 yasında çok hasta hala o ağlarken bende ağlıyorum o üzülerkrn bende üzülüyorum yanı çık zor bu işler çok zor
Benimde cuma gününe kadar vaktim var,bende de hiçbirşey yok maalesef. Alttan muayene oldunmu? Geçen hafta 1 cm açıklık var dedi bana ama sancı olmadıktan sonra boşSeninle günlerimiz aynı bende umudumu kestim artık bakalım ne zaman gelicek. Bugün çıktım tam 2 saat hiç durmadan yürüdüm. Dünde step aletine bindim sdc alt tarafımda ağrı var o kadar bakalım cuma günü ne olucak
Yalnızken bişey olursa korkun da var galiba ama korkma Allah var herşey var inş bende yalnizdim annemler yeni geldi Allah in izniyle bişeycik olmaz bak burda çoğu doğum hep kolay geçti Allah in yardımıyla bizde bi şekilde atlatiriz ins :)Fullialein yaptım canım karabiber çayını zararı falan olmaz dimi baya acı oldu
Loveali haklısın canım eşim olsa bişeyler yapsak iyiyim ama oda çok yogun çalışıyor o evdeyken herşey güzel o gidince başlıyor bunalım
Benimde cuma gününe kadar vaktim var,bende de hiçbirşey yok maalesef. Alttan muayene oldunmu? Geçen hafta 1 cm açıklık var dedi bana ama sancı olmadıktan sonra boş
Allah yardımcımız olsun hepimizinBenimde 1 cm di açıklığım geçen hft . Ama bu hft nat de hiç sancı çıkmayınca bidaha bakmadı alttan. Bekliyoz bakalım . Hftya cumaya kadar gelmezse suni damcı vericem dedi
Kizlaaarrrrrrrr bi anda gelen sanciyla doğurdum
Demeyi çok isterdim suanne zaman dicem ben bunu ya
![]()
En son senin doğum görünüyor sanırım. Allah kurtarsın ikinizi de.Kızlar bugün kontrolüm vardı alttan muayene oldum %80 normal doğum gözüküyor dedi ama hiç açılma yok beni üzdü bi durum bebiş kanala girmiş kafasını dayamış ama gününü bekliyor sanırım:)
Valla bende çok bekliyom ama yine geçti gittiya bir an nasıl sevindim kız doğurdun diye
bugün de doğurmadık![]()
ewet ama belli olmaz erken olabilir hala umudum varEn son senin doğum görünüyor sanırım. Allah kurtarsın ikinizi de.