2017 Şubat Anneleri

başka bir doktora göründün mü peki bazen doktora göre de değişebiliyor diyorlar ya , suyu, nst si falan nasıl ?
suyu hep azdı zaten ama nst iyi gittim aynı anda hem özele hem devlete gidiyorum hem de iki kez ayrıntılı ultrasona girdim yapcak bişey yok yani kısmet ama hep bi umudum var belki supriz olur 2 800 falan doğar işte züğürt tesellisi

Bende hafiften aaa dedim .. birden parmaklar içime girince :KK12: akşamda süt gibi 2 damla akıntı geldi dün .. ağrımda oldu ama o normaldi çünkü akşama kadar dolandım hastanelerde ..
Canım benim dün gece iki üç damla gelmişti sabah daha çok glemiş kahve tenkte akıntı korktum ya :( bi duş alacam bakıyom devam edecekmi

9 aydır grip olmadım son hafta grip oldum ya burnum fln yaniyo ter atiyorum sürekli bütün gece uyumadim burnum tıkalı ağzımdan nefes almakta işkence oldu acayip ter atiyorum bugün kontrol var 3 te bakalım nasiliz son hafta grip mi olunur ya :cry::cry:
cok kosustrdn yordun kendini vucudun zayif düştü muhtemelen dinlen artik biraz cnm gecmis olsun

9 aydır grip olmadım son hafta grip oldum ya burnum fln yaniyo ter atiyorum sürekli bütün gece uyumadim burnum tıkalı ağzımdan nefes almakta işkence oldu acayip ter atiyorum bugün kontrol var 3 te bakalım nasiliz son hafta grip mi olunur ya :cry::cry:
Geçmiş olsun Can'ım ya Rabbim şifa versin çok artmadan hemen atlatırsın inş dinlen bolca artık

Kızlarrrrf bu muayeneden sonra akıntı sürekli gelen oldumu yaaa. Bide bu nışan dedikleri kırmızı kan gibi mi oluyo uoksa kahverengi de olabiliyormu

Kızlar çatı muayenemi oldum hatta olamadım desem yeridir :( doktor bana sen resmen vajinismussun çatın normal ama vajinanı çok kasıyorsun normal doğum yapamazsın dedi :( haftaya sezeryan olacam maalesef :((

suyu hep azdı zaten ama nst iyi gittim aynı anda hem özele hem devlete gidiyorum hem de iki kez ayrıntılı ultrasona girdim yapcak bişey yok yani kısmet ama hep bi umudum var belki supriz olur 2 800 falan doğar işte züğürt tesellisi
olumsuz düşünme canım içini ferah tut şükür bu zamana kadar yine gelişimini tamamladı küçük doğan bebekler daha kısa sürede toparlıyorlar sen stres yapma , benim doktorun dediği gibi her çocuk kilolu doğcak diye birşey yok ;):anne:

Kızlar çatı muayenemi oldum hatta olamadım desem yeridir :KK43: doktor bana sen resmen vajinismussun çatın normal ama vajinanı çok kasıyorsun normal doğum yapamazsın dedi :KK43: haftaya sezeryan olacam maalesef :KK43:(
alla alla var miydi peki vajinismus problemi daha önceden?? yani muayenede hepimiz ister istemez kasiyoruz kendimizi bu cok normal ki.. bana pek mantikli gelmedi söylediği baska bi doktora daha gorunsen daha iyi olur sanki.. Eğer aklında sezeryan olmak yoksa sirf bi doktor böyle dedi diye sezeryan olma cnm

Kızlar çatı muayenemi oldum hatta olamadım desem yeridir :KK43: doktor bana sen resmen vajinismussun çatın normal ama vajinanı çok kasıyorsun normal doğum yapamazsın dedi :KK43: haftaya sezeryan olacam maalesef :KK43:(
Ay öyle şey mi olur ya vajinusmıs olsan ilişkiye de giremezdin çocuk nasıl oşdu mdem başka bir doktora d göZük canım kendini kasmış olabilirsin normal

alla alla var miydi peki vajinismus problemi daha önceden?? yani muayenede hepimiz ister istemez kasiyoruz kendimizi bu cok normal ki.. bana pek mantikli gelmedi söylediği baska bi doktora daha gorunsen daha iyi olur sanki.. Eğer aklında sezeryan olmak yoksa sirf bi doktor böyle dedi diye sezeryan olma cnm
Aslında ilişkiye girerken de kasıyorum kendimi bunun farkındayım ama elimde değil. Daha önce doktora gitmedim bu konuda çünkü evliliğimizin başından beri çok sorun olmadı bu aştım bu durumu. Ama doktor öyle diyince çok korktum ya istemsiz kasarsam bebeğim nefessiz kalırsa ona bişey olursa kendimi asla affetmem

cok kosustrdn yordun kendini vucudun zayif düştü muhtemelen dinlen artik biraz cnm gecmis olsun
Evet canım galiba öyle oldu çünkü hiç olmamistim yorulunca vücut dediğin gibi hemen zayıf düştü baya kötüyüm napcam bilmiyorum ve hala dinlenme şansım yok :(

Back
X