2017 Şubat Anneleri

Ay keşke lavaboya kalktığımda nişan gelmiş olsa fln ama dur bakalım sabaha daha var adet sancısı gıbı sancıda var aslında ama ben ümidimi kesmiştim kırkı doldurana kadar kendimi heycanlandırmak istemiyorum sakinliğimi korumaya calısıyorum

Aynen canım. Bekle bakalım yalancı sancı çıkınca insan üzülüyor....

Bebeğin hareketlerinde sıkıntı yoksa ve
Çok değilse sorun yoktur inşallah gönlünü ferah tut,belkide bebiş geliyordur:))
Bizim şubat bebeleri pek bi nazlı çıktı yemek yemesekmi napsak belki açlıktan dışarı atarlar kendilerini:KK53:

Oynuyor hafiften alt tarafımı ittirip duruyor cadı :KK48: bakalım geliyor mu :rapci:

İyi beslenince burası iyiymiş diyip çıkmıyorlar bence de :KK53:

Dr dan geldik oğluşum hala poz vercem derdinde yüzü hala bize dönük yani kanala girmemiş doğum pozisyon unda ama kanala girmemiş kanal yolunda olsaydı yüzü aşağı doğru olur böyle olmazdı dedi herşeyi iyiymiş hazır şuan kanala girebilir dedi her an dedi ama 41 e kadar beklicekmis eğer kendi gelmezse :oha: o zaman a kadar gelmezse suni veririm dedi :olamaz:ufffff mucize olsun ve bi anda gelsin gerçekten şuan zorlanmaya başladım artık :mad: bu arada 3524 Gr 51 cm olmuş :KK6:
yerinde olmak isterdim yarın kızımı içimden alacaklar keşke 3 hafta daha dursaydı diyirum çok özlicem içimdeki kipirdanmalari gece acikmalari tekmesiyle uyanmalarimi geçip geçip aynaya bakmalarimi tabi ki sağlıcakla gelsinler dünyada bambaşka ama bu benim ikinci gebeliğim inanki çok ama çok özleniyor bu haller anlatamam ki

Kızlar çatı muayenemi oldum hatta olamadım desem yeridir :KK43: doktor bana sen resmen vajinismussun çatın normal ama vajinanı çok kasıyorsun normal doğum yapamazsın dedi :KK43: haftaya sezeryan olacam maalesef :KK43:(
Canım ben vajinismus geçmişi olan biriyim. Daha yeni yenmiştimki hamilelik nasip oldu. Yani tam alışamamıştım bile. Bende çatı muayenesi oldum kastım ama olabildim. Daha önceden de mantar için bakmıştı doktor sadece dıştan onda bike kasmıştım. Doktorum geçmişimi de biliyo. Buna rağmen hiç sen doğuramazsın demiyo. Tam tersi hep motive ediyo. Sen o an sancılardan zaten böyle kasamayacaksın aşağıya kafanı vermeyeceksin diyo.

Ayyyy ben çok fenayım acayip tikandim :hasta::hasta: gözlerim akiyo :olamaz: nasıl uyucam ya zaten uyku yoktu hepten berbat oldum :cry:
canım madem hastasın dua et de yavrun bu hafta da doğmasın nasıl bakacaksın ya ona da bulaşirsa allah korusun biraz iyi ol ogluş da öyle gelsin

Canım sende ishalle birlikte bulantıda varmıydı? Bende yine ishal oldum ama böyle bildiğin su birde bulantım var bu saat oldu yataktan çıkamadım. Normal doğum mu yaptn canm

Canım sende ishalle birlikte bulantıda varmıydı? Bende yine ishal oldum ama böyle bildiğin su birde bulantım var bu saat oldu yataktan çıkamadım. Normal doğum mu yaptn canm
bnm de bi kaç gundur ishal var sık cikmasam da tuvalete ishal yapiorum bgn daha da artti su anda da bulunti var biraz mide yanmasiyla dogumla bir ilgisi var mi? sanci nişan su hic bisi yok daha. bn usuttum herhalde..

Seninle günlerimiz aynıymış. Benim kızın da gelmeye niyeti yok. Bugün kontrole gittik keyfi yerinde bende sabırsızlanıyorum gelsin diye ama gelen giden yokkkk
aynen daha vakitleri var gerçi ama ne bileyim insan kavuşmak istiyor artik bi de sona yaklasinca stres olmak istemiyorum.. bn seni hatrliyorm da bayadir görünmuyorsun sanki cnm

Günaydın uykusuz anneler şu saat oldu toplam 2 saat ancak uyudum;( ileri haftalarda olan annişler sizde rahatsız mısınız? Bu hafta da böyleysem Bebek beklerse 40. Haftaları düşünemiyorum... Sol tarafım tutuldu kalçam belim de dahil doğumla alakası olmayan şeyler dr gitsem bile yapacak birşeyi yok... Sabah yine de kontrol süremdeyim bir hafta oldu en son görüşeli gideceğim....

Şekerim ben de öyleyim ama İnan ayırt edemiyorum Doğum sancısı mı iltihaptan dolayı mı... ama şiddetli değil dayanılabilir bir ağrı şuan

Çok sıcaklıyordum ama yine de kalın giymeye çalışıyorum birkaç gündür üşütmekten korkuyorum :KK17:

Benimki de kanala dayamış başını 3 haftadır falan öyle hareket ettikçe aniden tuvaletim gelmiş gibi oluyor :KK53: Doktorum da normalde çok narin davranan bir kadın ama ben gerildim biraz :KK12:
Benim doktor erkek maşallah istanbul boğazı sandı adam elini boşluğa daldırdı sanki:)

Günaydın uykusuz anneler şu saat oldu toplam 2 saat ancak uyudum;( ileri haftalarda olan annişler sizde rahatsız mısınız? Bu hafta da böyleysem Bebek beklerse 40. Haftaları düşünemiyorum... Sol tarafım tutuldu kalçam belim de dahil doğumla alakası olmayan şeyler dr gitsem bile yapacak birşeyi yok... Sabah yine de kontrol süremdeyim bir hafta oldu en son görüşeli gideceğim....

Gunaydin canim. Bende uyuyup uyanip geceyi tamamladim sanirim. Gece belim, bacaklarim ve sag diz kapagim agridi. Surekli uyandirdi. Simdide sol diz kapagim fena :KK42:

Gunaydin canim. Bende uyuyup uyanip geceyi tamamladim sanirim. Gece belim, bacaklarim ve sag diz kapagim agridi. Surekli uyandirdi. Simdide sol diz kapagim fena :KK42:

Geçmiş olsun sana da Can'ım niye böyle dökülüyoruz acaba;) bebişin kız mı acaba benim oğlumda 13/14 saat çalışırdım ağrı bilmedim.
Mide yanması kramplar ellerimde Atel var şuan o her yönden dökülüyorum bunda

Back
X