2017 Şubat Anneleri

Sağmak için hangi marka aldın canım? Manuel mi elektriklimi? Memnun musun?
Canım çook araştırdım ya medela ya avent dediler en iyisi. Avent elektrikli aldım 290 gibi bir şeydi. Çok memnunum çekiş gücü çok iyi. Herkes alma hemen ihtiyacın olmaz falan dedi ama o olmasa naparmışım bilmiyorum çok kolaylık

Valla hanımlar geldi gelmedi diye hiç takmayın. Bende çok takıyodum kızım tam 40 hftyı tamamladı öyle doğdu. Ayc benim sancı muhabbetimde çok komikti; ben dün gece saat 8 gibi sancım var diye hastaney geldim, nstde sancı 20 den yukarı çıkmadı muayne ettiler daha 1-2 günün var eve git dediler. Gece 12 den snr bel ağrısıyla sancılarım başladı 25 dk bir, sabah 6 da 7dk 1 düşmüştü. Ama ben hala gelmemekte direniyom daha doğuma var dediler diye. Saat 10 da sancılar dayanılmıycak hal alınca geldim direk yatırdılar. Az daha evde doğurucaktım :halay::KK45:

Ah şu kızlaaaar :confused:

Keşke benim doktorumda öyle dese sinirimi bozuyor,normal doğumdan korkutmak için elinden geleni yapıyor. Geçen hafta ağlayarak çıktım yanından yok dayanabilirmisin,yok çok zor sinir adam

Ne güzel moral vermiş :KK67: zor olsun istediği kadar napalım anneyiz biz :sampiyon: üzülme sen güçlü olursak daha kolay atlatırız :KK19:

Sagol canim sanada gecmis olsun. Benim de kroniklesmis artik enfeksiyon. Gecen hafta antibiyotik ve baska bir hap verdi. 3 gun ictim ama karnim falan agridi icmedim sonra bugun soyleyincede tekrar test yapalim dedi. Ama dikisler falan diye bir konu hic gecmedi canim bizde

Anladım canım. Durumlar farklı demek ki. Doğuma kadar geçse bari baş belası enfeksiyon :KK12:

Maşallah oğluşa iki hafta da çok iyi bakmış annesi... Hayırlısıyla inş kucağına alırsın

Demekki çok sevmiş anne karnını bıcırık :KK66:

Can'ım hayırlısı olur inş Hakkı'nda son anda dönen çok Bebek var inş kordondan da kendi tekrar kurtulur
inşallah,saolasın :110:

canım 12 30 da spinal sezeryan ile doğum yaptım kızım 2 600 doğdu küveze alınmadı çok şükür hala emmedi zaten sütüm de yok sayıp kaşıkla veriyorum.operasyon çok güzeldi 5 saate ayaklarımı hissettim 6 saatte kendim kalktım wc gittim yürüdüm kendi başıma şu anlık kızımı kucağıma alabiliyorum bezini değişiyorum bakalım yarın nasıl olacak
Hadi geçmiş olsun bebiş in de hayırlı olsun sağlıcakla büyüt inş bol bol süt un olsun inş doğum un iyi geçmesine sevindim süt un gelir merak etme bu kadar atlattin ya gerisi de gelir inş

Bütün gece çıkardım kusmaktan boğazım tahriş olmuş durumda son hafta niye böyle oldum anlamadım ama şuan o kadar halsizim ki hiç dermanim yok :( kalçalarım fln fena agriyo :( hiç enerjim kalmadı :(

Bana dr bir hafta en fazla 10 gün dedi...
Benim ilk bebeğim de 38+4 de gelmişti o yüzden buda erken gelir 40 haftayı doldurmaz dedi
Ama bu dr kendi dr değil cnm inş bu süreçte gelirler
pazartesi 40 i dolduruyorum.. insallah o kadar gec gelmez kuzum.. sabrim tukendi

Merhaba hanımlar bende bügün saat 17:00 de normal doğumla kızımı kucağıma aldım. Allahım bekliyen tüm annelere nasip etsin en kısa zamanda. Mükemmel bi duygu çünkü. 3700 gr 51 cm doğdu kızım. Ama henüz emmiyor sütüm inmediği için

Masallah.. ilk bebegin mi? Nasildi dogumun benimkininde kilosu 3900 civarinda korkuyorum bu yuzden normal dogumdan

Bütün gece çıkardım kusmaktan boğazım tahriş olmuş durumda son hafta niye böyle oldum anlamadım ama şuan o kadar halsizim ki hiç dermanim yok :KK43: kalçalarım fln fena agriyo :KK43: hiç enerjim kalmadı :KK43:

Canim sen cok fena usutmussun sanirim cok gecmis olsun. Sen bugun yataktan cikmamaya calis vucidin toparlansin biraz. Birak annende donlensin yine ev daginik kalsin bir tek yemek yapin yiyin. Yoksa doguma enerjin kalmayacak kuzum

Canım ya acile gitsen mi acaba?
Bilmiyorum ama gece çok fenaydim İcimde bişey kalmayana kadar çıktı mahvetti beni sonra biraz rahatlamisim ama kalça ağrısı fln şuan yanlara yatmak işkence resmen :( biraz daha uyumayı denicem bakalım gün içinde nasıl olcam

Canim sen cok fena usutmussun sanirim cok gecmis olsun. Sen bugun yataktan cikmamaya calis vucidin toparlansin biraz. Birak annende donlensin yine ev daginik kalsin bir tek yemek yapin yiyin. Yoksa doguma enerjin kalmayacak kuzum
Galiba öyle oldu hem yorgun düştüm hem üşüttüm heralde tam da son hafta :( en çok ona üzülüyorum şuan doğum olsa sancı cekmeye ikinmaya bile dermanim yok :( bebise bile bakamam psikolojim mahvoldu geceden beridir yatcam bugün dediğin gibi dinlenmem lazım yoksa daha fena olcam galiba

Bütün gece çıkardım kusmaktan boğazım tahriş olmuş durumda son hafta niye böyle oldum anlamadım ama şuan o kadar halsizim ki hiç dermanim yok :KK43: kalçalarım fln fena agriyo :KK43: hiç enerjim kalmadı :KK43:

Canim sen cok fena usutmussun sanirim cok gecmis olsun. Sen bugun yataktan cikmamaya calis vucidin toparlansin biraz. Birak annende donlensin yine ev daginik kalsin bir tek yemek yapin yiyin. Yoksa doguma enerjin kalmayacak kuz
Galiba öyle oldu hem yorgun düştüm hem üşüttüm heralde tam da son hafta :KK43: en çok ona üzülüyorum şuan doğum olsa sancı cekmeye ikinmaya bile dermanim yok :KK43: bebise bile bakamam psikolojim mahvoldu geceden beridir yatcam bugün dediğin gibi dinlenmem lazım yoksa daha fena olcam galiba

Evet canim usutmusun. Bol bol dinlen c vitamini al. Guzel acili ve eksili bir hasta corbasi yapsin annen sana. Sifa olur insallah

Bilmiyorum ama gece çok fenaydim İcimde bişey kalmayana kadar çıktı mahvetti beni sonra biraz rahatlamisim ama kalça ağrısı fln şuan yanlara yatmak işkence resmen :KK43: biraz daha uyumayı denicem bakalım gün içinde nasıl olcam

Çok geçmiş olsun :( Doğuma güç lazım sana elifciğim lütfen bolca dinlen kendine çok çok iyi bak :cry:

Canim sen cok fena usutmussun sanirim cok gecmis olsun. Sen bugun yataktan cikmamaya calis vucidin toparlansin biraz. Birak annende donlensin yine ev daginik kalsin bir tek yemek yapin yiyin. Yoksa doguma enerjin kalmayacak kuz

Evet canim usutmusun. Bol bol dinlen c vitamini al. Guzel acili ve eksili bir hasta corbasi yapsin annen sana. Sifa olur insallah
İki gündür ıhlamur zencefil bal limon bunları içiyorum acaba bunlar da mide mi kötü yapmış olabilir mi çünkü hiç birini de normalde ağzıma sürmeyen biriyim

İki gündür ıhlamur zencefil bal limon bunları içiyorum acaba bunlar da mide mi kötü yapmış olabilir mi çünkü hiç birini de normalde ağzıma sürmeyen biriyim

Olabilir tabi elifcim. Hic icmedigin seylere bi anda yuklenince mide kabul etmedi. Sen corbadan devam et bence. Portakak falan ye biraz enerji versin. Dinlenmezsen gecmez cunku

Kızlar tek tek alıntı yapamadım hatta okuyamadım bile süreç zor ilerledi bende.
Çarşambam sabah yumurta akı kıvamı koyu bir avuç oldu nişan sandım ama kan yoktu pek önemsemedim..
Perşembe sabaha karşı beş gbi yogun yumurta akı kıvamı içinde bir iki damla kan olan gerçek nişan geldi ve sancım vardı ama yalancı gbi çok hafifti. Nyse o gün öğlen bir e kadar yattım bugun doğum olur uyuyum dedim kendi kendime.. Ama ara ara kalkıp baktığım da yumurta akı yogun devam ediyordu..
Nyse derken saat 15.30 gbi doktora gittik alttan muane eder etmez suyum aktı ve 3 cm açıklık var diyerek yatışım yapıldı..
Yukarı çıktık doğum hane bölünme bi saat geçti geçmedi acısız sancısız 5 cm ulaştık.. O sırada herkes arıyor kaç cm açıklık var falan filan ben herkse dedim 5 cm (siz sakın demeyin) herkes acısız nasıl 5 cm diyerek kapattı telefonu.. Akşam saat 19 dan gece 1 e kadar açıklık aynı kaldı sancı yüksek ama açıklık aynı mahvoldum diyebilirim.. Yarım saat kadar suni verildi ama kendi sancım zaten suni kadar oldugu için çıkardılar..
Gece 1 de artık dayanılmaz olan 9 cm açıklık oldu.. Süper dedim doğuma gidecegim malesef öyle olmadı bebek yukarda dedi doktorlar.. Kendi odamda durmadan ıkınma provası yaptık Allah başak hanımdan razı olsun (Ankara Üniversitesi tıp fakültesi asistanı) kendi minicikti ama bana iki saat ıkınma yaptrdı.. Yok bebek inmiyor du deli oldum. Sezeryan alın dedim bu dk dan sonra yazık olur dediler almadılar (ki yine Allah razı olsun özel olsa 5 dk durmazdı) derken çömel ıkın dediler.. Son yarım saat artık yerlerde süründüm ölüyorum sandım.. Dayanacak gücüm kalmadı diye aglıyorm Allaha yalvarıyorum..
Nyse başak hanım geldi son kez hadi olarak dedi.. Zor bela yine ıkındık. Kıdemli asistan geldi zaten arada bir geliyordu. Tamam alalm dedi doğuma.. Ama benim tuvaletim var gitmek istemiyorum tuvalete gidecem diyorum yok diyorlar.. Bebek baskı yapıyormuş meğer.. Felaket bir agrıyla alındık doğuma iğne yapılır mecbur kesik atıldı tabi onlar hissedilmiuor. Ikın dedi bir daha bir daha inanın 30 saniye olmadan bebeğim cıktı çıkış anı muhteşem kayıp gidiyor yani büyük tuvaletten daha kolaydı.. O an kendimi dinledim yerlerde süründüğüm ağrının hiç biri yoktu gerçekten bu kadar 10_20 saniyede nasıl bitmişti.. Derken bebeğim çıktı.. Eşin çıkması bi beş dk aldı o sırada karnıma baskı yapıldı ama acı pek yoktu zaten sancdannsonra onlar pek önemli olmuyor.. Dikiş yapıldı 20 dk da çıktık.. Sabah a karşı cuma günü Seher vakti doğdu yavrum..

Normal doğum harikaydı HERŞEYE RAGMEN....

Son olarak şunu eklemek istiyorm normal doğum yapmak gerçekten büyük cesaret ve güç işi benimki 12 saat sancı dan sonra oldu.. Sezeryan olsaydım doğum masasından yürüyerek kalmazdım kalkıp lavaboya gidemedim bebegimi zor alırdm belki (çünkü 100 kiloyum) ama doğum anım da sancı çekmedim inanın o sancı ölüm gibi aslında son bi saati zormuş ama benimki 3-4 saati ölüm gibiydi..
Başardım kızlar Allahın izniyle ben yaptıysam herkes yapar normal doğum isteyenler şunu unutmayın sadece sancı zor oda bir iki saat benimki uzun oldu ama ben hareketsizdm ve karnım hep dim dikti asagı inmedi..

Sezeryan yapan anneler de sizler de doğumdan sonrası içim allah yardım etsin sanırım sezeryan doğum sonrası normal doğum öncesi zor..

Herkese kolay doğumlar..
Bebeğim emiyor
3225 gr 51 cm
39+4

Son düzenleyen: Moderatör:
Çarşambam sabah yumurta akı kıvamı koyu bir avuç oldu nişan sandım ama kan yoktu pek önemsemedim..
Perşembe sabaha karşı beş gbi yogun yumurta akı kıvamı içinde bir iki damla kan olan gerçek nişan geldi ve sancım vardı ama yalancı gbi çok hafifti. Nyse o gün öğlen bir e kadar yattım bugun doğum olur uyuyum dedim kendi kendime.. Ama ara ara kalkıp baktığım da yumurta akı yogun devam ediyordu..
Nyse derken saat 15.30 gbi doktora gittik alttan muane eder etmez suyum aktı ve 3 cm açıklık var diyerek yatışım yapıldı..
Yukarı çıktık doğum hane bölünme bi saat geçti geçmedi acısız sancısız 5 cm ulaştık.. O sırada herkes arıyor kaç cm açıklık var falan filan ben herkse dedim 5 cm (siz sakın demeyin) herkes acısız nasıl 5 cm diyerek kapattı telefonu.. Akşam saat 19 dan gece 1 e kadar açıklık aynı kaldı sancı yüksek ama açıklık aynı mahvoldum diyebilirim.. Yarım saat kadar suni verildi ama kendi sancım zaten suni kadar oldugu için çıkardılar..
Gece 1 de artık dayanılmaz olan 9 cm açıklık oldu.. Süper dedim doğuma gidecegim malesef öyle olmadı bebek yukarda dedi doktorlar.. Kendi odamda durmadan ıkınma provası yaptık Allah başak hanımdan razı olsun (Ankara Üniversitesi tıp fakültesi asistanı) kendi minicikti ama bana iki saat ıkınma yaptrdı.. Yok bebek inmiyor du deli oldum. Sezeryan alın dedim bu dk dan sonra yazık olur dediler almadılar (ki yine Allah razı olsun özel olsa 5 dk durmazdı) derken çömel ıkın dediler.. Son yarım saat artık yerlerde süründüm ölüyorum sandım.. Dayanacak gücüm kalmadı diye aglıyorm Allaha yalvarıyorum..
Nyse başak hanım geldi son kez hadi olarak dedi.. Zor bela yine ıkındık. Kıdemli asistan geldi zaten arada bir geliyordu. Tamam alalm dedi doğuma.. Ama benim tuvaletim var gitmek istemiyorum tuvalete gidecem diyorum yok diyorlar.. Bebek baskı yapıyormuş meğer.. Felaket bir agrıyla alındık doğuma iğne yapılır mecbur kesik atıldı tabi onlar hissedilmiuor. Ikın dedi bir daha bir daha inanın 30 saniye olmadan bebeğim cıktı çıkış anı muhteşem kayıp gidiyor yani büyük tuvaletten daha kolaydı.. O an kendimi dinledim yerlerde süründüğüm ağrının hiç biri yoktu gerçekten bu kadar 10_20 saniyede nasıl bitmişti.. Derken bebeğim çıktı.. Eşin çıkması bi beş dk aldı o sırada karnıma baskı yapıldı ama acı pek yoktu zaten sancdannsonra onlar pek önemli olmuyor.. Dikiş yapıldı 20 dk da çıktık.. Sabah a karşı cuma günü Seher vakti doğdu yavrum..

Masallah canim. Umarim isteyrn herkese normal dogum nasip olur

Dikisler sonradan cok aciyor mu peki

Back
X