2017 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar
40+2 olduk nazlı kızım gelmedi hala birde kızlar erken gelir derler ve çok hastayım öksürükten duramıyorum tüm bitkisel yöntemleri denedim fayda göremedim dün doktora gittik sadece burun damlası gargara ve ağrı kesici verdi nasıl iyileşirim bilmiyorum Doğum olursa dikişler de patlar bu öksürükten bana tavsiye edeceğiniz bir şeyler var mı nasıl atlatırım

Benim de gitti boğazım bugün :( feci kaşınıyor öksürük gelecek nerden geldi anlamıyorum :KK12:

Kızlar en son ben doğurcam galiba. Toplamda 8 kişi kaldık doğurmayan dimi ? tereyagli ekmek tereyagli ekmek @renklerguzeldir A Alyasena Egozz Egozz Annelik_heyecani Annelik_heyecani Misoothh Misoothh @derandiren başka kim kaldı kızlar ???

Evet canım takvime göre en son sensin sanırım. Doğuramadık gitti :KK48:

Aynisini bnmkide yapio.. Sanki selam verio disardakilere:)) sizde de oluyormu bilmiyorum ama nezaman arabaya binsem motor calistigi an hareketleniyo:)) oglus simdiden arabalara merakli sanirim:)))
Evet canım aynen de öyle oluyor anlıyo sanki kasılıyo kasılıyo tepiniyo içerde sanki vites attırıyo :))Erkek çocuk işte anne karnında başlıyorlar :))

Evet canım aynen de öyle oluyor anlıyo sanki kasılıyo kasılıyo tepiniyo içerde sanki vites attırıyo :))Erkek çocuk işte anne karnında başlıyorlar :))
Hahahaha aynen:)) bende diyorum o minik ayaklarıyla bi gaz bi fren yapıo diye:))

Kızlar günaydın nasılsınız sizleri unuttum sanmayın aklımdasnz.. Ama malum bebek olunca zor oluyor girmek doğum yapan herkesi tek tek tebrik ediyorum kimler yaptı ki.. Bir tablo hazrlynmz olmadı ki bilsek :63:
Herkese güzel doğumlar olsun inşaallah..
Doğumu başlatmak için ilşki ve tarçınlı çay öneririm. Tabi her bünye farklı

Kızlar perine masajı yapanlarınız varmı? Dr um önerdi bana ama hala başlayamadım..

Kızlar ben sonunda çantamı toparladım:) bnm kadar geç hazırlayan varmı acaba:)) ben çantaya şunları koydum. Başka rklrnmesi gereken bişey varmı?
-hastane yatağı için çarşaf
-2 pijama / 1 gecelik
- kalın şal
- 3 çorap /4 külot
-3 depend / hasta yatak bezi /göğüs pedi
- makyaj malz.
- saç maşası ( neara nasıl kullancaksam:) )
- el /banyo havlusu
- terlik/taç
- 2 emzirme atleti
- ıslak mendil
-kirli poşeti
Lansinoh krem, saç kurutma mak. Tarak fln en son koyucam..

Günaydın kızlar nasılsınız? Benim kızım çok huysuzfdu gece. Gazi vardı sancisida

Hala beklemedeyiz biz doğsalardı dert ortağı olurduk ah gece uyuyamadık diye :dondurma:

Kızlar ben sonunda çantamı toparladım:) bnm kadar geç hazırlayan varmı acaba:)) ben çantaya şunları koydum. Başka rklrnmesi gereken bişey varmı?
-hastane yatağı için çarşaf
-2 pijama / 1 gecelik
- kalın şal
- 3 çorap /4 külot
-3 depend / hasta yatak bezi /göğüs pedi
- makyaj malz.
- saç maşası ( neara nasıl kullancaksam:) )
- el /banyo havlusu
- terlik/taç
- 2 emzirme atleti
- ıslak mendil
-kirli poşeti
Lansinoh krem, saç kurutma mak. Tarak fln en son koyucam..

Saç kurutma makinesi neden canım :KK64:

Canım biz 18 günlük olduk.
Doktor bize gaz sancıları 20.ci günden sonra başlar demişti. Acaba doymadığı için ağlıyor olabilir mi ?
Benim oğluşun karnında guruldama var ama sancı varmış gibi ağlamıyor hiç.
Sadece acıktığında ağlıyor.
Bakalım önümüzdeki günlerde ne olacak..
turuncu bizde 8 günlük olduk iki gündür gurulduyor ve gaz sancısı çekiyor bebek yoğun bakım hemşiresi olan kız kardeşim gelince çıkarıyor ben annem her yolu denedik çıkmadı kızın gazı emzirirken ağzı acik etrafa aranıyor emmiyor bide bazen kip kırmızı oluyor sancidan annem 1cay kasigi peryavsan çayı veriyor acı o kıyamıyorum da

Günaydınlar 2.günümüzdeyiz ama benim pek sütüm yok göğüs ucum olmadığı için göğüs koruyucu ile emziriyorum ama onla da pek süt alamıyor gibi bakalım nasıl olacak ...Kesi ağrım Dünkü kadar değil ama var daha ağrı ...Tavsiyelerim göğüs kremimi mutlaka sürün ...Süt arttırıcı şeylere başlayın....bizimki kustu dün bir gece hastanede kaldık 2 takım değiştirdik 3 takım elbise veya üstünü alın yanınıza gerek yok demeyin bizim eve yakındı diye eksikleri 5 dk da getirebiliyorduk...

turuncu bizde 8 günlük olduk iki gündür gurulduyor ve gaz sancısı çekiyor bebek yoğun bakım hemşiresi olan kız kardeşim gelince çıkarıyor ben annem her yolu denedik çıkmadı kızın gazı emzirirken ağzı acik etrafa aranıyor emmiyor bide bazen kip kırmızı oluyor sancidan annem 1cay kasigi peryavsan çayı veriyor acı o kıyamıyorum da

Canım o çayı sen de içebilirsin içemezsen de o otu böyle elinde büzüştürüp top yap hap gibi yut suyla çok fayda eder

Back
X