2017 Şubat Anneleri

Doğuma son 1 gün kaldı...Cuma günü kızıma kavuşacağım kızlaaaar..heyecanlıyım, epidural sezaryen olan anneler bir tavsiyeniz var mı ??

Ayyy inş biraz rahatlasam emzirmekte daha kolay olacak agriyo bide diyorum ya öksürük var bende oksurdukce yirtilcak gibi aciyo dikislere ne kullandın bana vajinorm diye bir krem vermişler
Bana sadece batikon verdiler her wc ye girişimde siliyorum onunla başka birşey vermedi. Ay evet öksürmek hapşırmak gülmek çok zor oluyor. Bende oksurecegimi hissettiğim an su içiyorum gecsin diye

Kızlar dr dan geliyoruz. Kızım büyümüş maşallah kafasını daha küçük olcuyorum dogum için hazırlık dedi hayırlısı bakalım net 50 de sancı çıktı ne dersiniz her an süpriz yapar mi ipegim bocegim. .

Bana sadece batikon verdiler her wc ye girişimde siliyorum onunla başka birşey vermedi. Ay evet öksürmek hapşırmak gülmek çok zor oluyor. Bende oksurecegimi hissettiğim an su içiyorum gecsin diye
Ya önceden hep baticon veriyolardi zaten bi krem 50 TL mis keşke bende baticon alıp bunu almasaydim öksürmek işkence su da icsem geçmiyor yirtilcak gibi hissediyorum :( bi gecseydi su dikisler de rahatlasaydim biraz göğüs yaram o kadar önemli olmazdı oturamiyorum bile :(

Bu arada benim şiş olan ayaklar bi anda doğum yaptığım akşam inmişti ama şuan yine balon gibi :( doğru dürüst dinlenemiyorum çok agriyo yine :(

Pufff bir ben mi kaldım doğurmayan. Ne zaman gelecek bu kız çok sıkıldım:110:
bn de varimmm....ya bisi sorucam senin sat ne zaman? bnm 18 mayis hem burda hem de teldeki uygulamada doğum 22 subat gozukuo ama doktor 22 degil 25 subat gozukuo senin dedi aklim karistio_Obi de belli olmaz ama doguma daha var dedi en son ben kalcam galiba:işsiz:

Bu arada benim şiş olan ayaklar bi anda doğum yaptığım akşam inmişti ama şuan yine balon gibi :KK43: doğru dürüst dinlenemiyorum çok agriyo yine :KK43:
Evet doğum sonrası bende de oldu sislik öncesinde hiç yoktu o da bi hafta geçince gitti çok şükür rahatım şimdi.

Back
X