- 24 Ağustos 2016
- 3.745
- 6.276
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana sadece batikon verdiler her wc ye girişimde siliyorum onunla başka birşey vermedi. Ay evet öksürmek hapşırmak gülmek çok zor oluyor. Bende oksurecegimi hissettiğim an su içiyorum gecsin diyeAyyy inş biraz rahatlasam emzirmekte daha kolay olacak agriyo bide diyorum ya öksürük var bende oksurdukce yirtilcak gibi aciyo dikislere ne kullandın bana vajinorm diye bir krem vermişler
Ya? Subhanallah :)
Canım normal dikiş mi kesi atıldı mı sana kesi dikişimiAyyy inş biraz rahatlasam emzirmekte daha kolay olacak agriyo bide diyorum ya öksürük var bende oksurdukce yirtilcak gibi aciyo dikislere ne kullandın bana vajinorm diye bir krem vermişler
Evet canım kesi atılmış 5 dikis dedilerCanım normal dikiş mi kesi atıldı mı sana kesi dikişimi
Benimde pazartesi sezeryan bende spinal düşünüyorum, cesaretimi toplarsam. Arkadaşlarımız çok memnundu. Umarım bizde memnun kalırızDoğuma son 1 gün kaldı...Cuma günü kızıma kavuşacağım kızlaaaar..heyecanlıyım, epidural sezaryen olan anneler bir tavsiyeniz var mı ??
Ya önceden hep baticon veriyolardi zaten bi krem 50 TL mis keşke bende baticon alıp bunu almasaydim öksürmek işkence su da icsem geçmiyor yirtilcak gibi hissediyorumBana sadece batikon verdiler her wc ye girişimde siliyorum onunla başka birşey vermedi. Ay evet öksürmek hapşırmak gülmek çok zor oluyor. Bende oksurecegimi hissettiğim an su içiyorum gecsin diye
Bu arada benim şiş olan ayaklar bi anda doğum yaptığım akşam inmişti ama şuan yine balon gibidoğru dürüst dinlenemiyorum çok agriyo yine
![]()
Pufff bir ben mi kaldım doğurmayan. Ne zaman gelecek bu kız çok sıkıldım![]()
Bu arada benim şiş olan ayaklar bi anda doğum yaptığım akşam inmişti ama şuan yine balon gibidoğru dürüst dinlenemiyorum çok agriyo yine
![]()
Günlerimiz aynı maalesef benimde kızım inatçı çıktı. Ne yapmayı düşünüyorsun vakit daraldı ve ben çok bunaldımDoğurmayanlardan bende varım bugün 40+4 takvimim bitince yazayım dedim ☺belirti yok kızım nazlı gelmeye niyeti yok ☺
bn de varimmm....ya bisi sorucam senin sat ne zaman? bnm 18 mayis hem burda hem de teldeki uygulamada doğum 22 subat gozukuo ama doktor 22 degil 25 subat gozukuo senin dedi aklim karistiPufff bir ben mi kaldım doğurmayan. Ne zaman gelecek bu kız çok sıkıldım![]()
Evet dikiş patlayacak diye ödüm kopuyorBana sadece batikon verdiler her wc ye girişimde siliyorum onunla başka birşey vermedi. Ay evet öksürmek hapşırmak gülmek çok zor oluyor. Bende oksurecegimi hissettiğim an su içiyorum gecsin diye
Sende kaç dikiş var ilk doğum çoğumuz da kesi var sanırım inş geçer baticon fln da mı vermediler sana öksürük berbat vallaDikiş bnde de var kesi atıldı hiç bir krem verilmedi.. Acısı hafifledi. Öksürük bnde de war
Evet doğum sonrası bende de oldu sislik öncesinde hiç yoktu o da bi hafta geçince gitti çok şükür rahatım şimdi.Bu arada benim şiş olan ayaklar bi anda doğum yaptığım akşam inmişti ama şuan yine balon gibidoğru dürüst dinlenemiyorum çok agriyo yine
![]()