2017 Şubat Anneleri

Canim sanirim seni okudum 2 cm acilman olmasina ragmen sezeryana girmissin. Benimde 31. Haftamda beri 2cm acilmam var 35 olunca yavastan ayaklan dedi dr 1 ay yattim. Simdi 37 oldum ama bebiste tik yok :) cok asagida hissediyorum serviksim baya kisaldi ama kanala girmemis henuz.

Sizlere sorum kanala girisini anladiniz mi ne kadar orda kaldi ve doğum oldu?

Canım valla çok fazla olmadı açılma olayı olalı. Benim enfeksiyon problemim vardı o yüzden daima sancı çektim zaten :bicak:
Açılmamış öğrendikten ya 1 ya 2 hafta sonra dogumum gerçekleşti :anneadayı:

Önce normal doğumu denedik . Saat 11 den 4 e kadar suni sancı çektim fakat acilmam hiç ilerlemedi. :110:
Ve artık bebişin kalp atışları da sıkıntıya görünce sezeryana alındim :anne:

Yani cokda belli etmiyor bu açılmalar. Rahim kendini hazirliyormus o yüzden açılmalar erkenden de başlayabiliyor mis. Tabii benim ki enfeksiyondan ötürü erken oldu. Mecbur gerçekleşti tabii

Canım valla çok fazla olmadı açılma olayı olalı. Benim enfeksiyon problemim vardı o yüzden daima sancı çektim zaten :bicak:
Açılmamış öğrendikten ya 1 ya 2 hafta sonra dogumum gerçekleşti :anneadayı:

Önce normal doğumu denedik . Saat 11 den 4 e kadar suni sancı çektim fakat acilmam hiç ilerlemedi. :110:
Ve artık bebişin kalp atışları da sıkıntıya görünce sezeryana alındim :anne:

Yani cokda belli etmiyor bu açılmalar. Rahim kendini hazirliyormus o yüzden açılmalar erkenden de başlayabiliyor mis. Tabii benim ki enfeksiyondan ötürü erken oldu. Mecbur gerçekleşti tabii

Bendede idrar yolu enfeksiyonu cikmisti o gun asiri bel ağrım ve grip belirtileriyle gitmistim. Ama dr net sundan olmustur diyemem dedi. Bende ilerlemicek diye korkmaya basladim simdi.

Selam bayanlar.. Benimde yarın son günüm açılma varsa ki pazartesi gittiğimde yoktu suni sancı ile değer yok ise sezeryan olcam ama epidural dan korkuyorum ya hissedersem diye .... Heyecandan doğurmazsam bu akşam yarına kesin ameliyat olur :( bu arada doğum yapan arkadaşlarrr ne mutlu size maşallah sütünüz bol olsun inşallah.. Kesi ne demek oluyor

Bendede idrar yolu enfeksiyonu cikmisti o gun asiri bel ağrım ve grip belirtileriyle gitmistim. Ama dr net sundan olmustur diyemem dedi. Bende ilerlemicek diye korkmaya basladim simdi.

Öyle de düşünme bak canım herkes bir değil ya . Ben enfeksiyon um ileri düzey bir enfeksiyondu.

Ver baksin canim kv. Sen dinlen ki sutun olsun bol bol

Ayy Allah korusun kadın resmen gudubet bak şu an gecmis karşımda helva yiyor gitti usenmeden yaptı bana bir kere dahi sormadı canım istedi mı vereyim mı diye. Allah görüyor bu adına hakkimi kesinlikle helal etmiyorum. Valla eve bu gelmeden önce daha duzenliydi şimdi heryer heryer de. Zıkkım olsun yani. Valla elinde telefon ortalık da dolanıyor anca.

Ayy Allah korusun kadın resmen gudubet bak şu an gecmis karşımda helva yiyor gitti usenmeden yaptı bana bir kere dahi sormadı canım istedi mı vereyim mı diye. Allah görüyor bu adına hakkimi kesinlikle helal etmiyorum. Valla eve bu gelmeden önce daha duzenliydi şimdi heryer heryer de. Zıkkım olsun yani. Valla elinde telefon ortalık da dolanıyor anca.

Tabi canim Allah goruyor. Boyle kv olurmus ya. Lohusa kadin var karsinda o yemeden senin yemen lazim.

Tabi canim Allah goruyor. Boyle kv olurmus ya. Lohusa kadin var karsinda o yemeden senin yemen lazim.

Yok anam yok hiç bir düşüncesi yok hatta evde sürat aşıp dolanıyor sanki ben zorla getirdim kadını. Keşke biran önce gitse ben bakıyorum zaten tek başına kızıma . Yemeğide hallederdik bir şekilde. Aman ne bilim ya çok yapmacık suratı beş karış herşeye lafı var . Yan yatıp oturuyor anca .

Yok anam yok hiç bir düşüncesi yok hatta evde sürat aşıp dolanıyor sanki ben zorla getirdim kadını. Keşke biran önce gitse ben bakıyorum zaten tek başına kızıma . Yemeğide hallederdik bir şekilde. Aman ne bilim ya çok yapmacık suratı beş karış herşeye lafı var . Yan yatıp oturuyor anca .

Ne zaman gidecekmis ki canim. Kendi gelmek istemistir kesin var ya

Benimde pazartesi sezeryan bende spinal düşünüyorum, cesaretimi toplarsam. Arkadaşlarımız çok memnundu. Umarım bizde memnun kalırız :işsiz::110:
Benim spinal epidural olacak cuma günü..tamamen bayilmak istemem zaten, o güzel anlara şahit olmak lazım..kendimi iyi hissettigimde yasadigim deneyimi buraya yazicam, sana da moral olur canim..

ayyyy canım ya bende şu an çok gerginim kayınvalidem doğuma geliyor eşim karşılamaya gitti. 27 haftalık gebeydim kv. kayınpeder ve görümce damladı bir ay kaldılar şimdi gene geldiler bide dönüş biletini de almamışlar napıcam yaaaa:mad::rolleyes:

Selam bayanlar.. Benimde yarın son günüm açılma varsa ki pazartesi gittiğimde yoktu suni sancı ile değer yok ise sezeryan olcam ama epidural dan korkuyorum ya hissedersem diye .... Heyecandan doğurmazsam bu akşam yarına kesin ameliyat olur :KK43: bu arada doğum yapan arkadaşlarrr ne mutlu size maşallah sütünüz bol olsun inşallah.. Kesi ne demek oluyor
Canim kesi bildigim kadariyla normal dogumda vajinada yirtilmalar olmasin, bebegin basi rahat ciksin diye caprazlamasina nesterle kesik atiliyor, bebek dogduktan sonra da dikiliyor..diger turlu anüse dogru kontrolsuz yirtiklar olabilir cunku..ben de bu cuma epidural olcam, anestezi doktorumla konustum hic acı hissetmiycekmisim sadece bebegi cikartirlarkenki itme cekme hareketlerini hissetcekmisim..sen de icini ferah tut, dua edelim de guzel gecsin dogumlarimiz..

ayyyy canım ya bende şu an çok gerginim kayınvalidem doğuma geliyor eşim karşılamaya gitti. 27 haftalık gebeydim kv. kayınpeder ve görümce damladı bir ay kaldılar şimdi gene geldiler bide dönüş biletini de almamışlar napıcam yaaaa:mad::rolleyes:

Sakin kalmaya calismakla basla bence canim. Sinir oldukca onlarin her hareketi lafi sana batacak maalesef

Back
X