- 5 Haziran 2015
- 52
- 23
- 8
- 44
Herkese merhaba kızlar
Telefona yapışık yaşayan ben iki gündür elime alamıyorum. Ancak yazabildim kusura bakmayın tek tek alıntı yapıp mesajları okuyamadım ama vakit olursa bakacağım
Çok şükür kızım da ben de çok iyiyiz. En son saat 2 civarında konuşmuştuk sizinle sanırım ondan sonra olaylar çok hızlı gelişti. Yazmış mıydım hatırlamıyorum ama sanırım suyum geldi demiştim. Evet o gelen suyummuş ama öyle birdenbire boşalmadı avuç avuç geliyordu ama maalesef sarı yeşil karışımı gelmişti. Anladım direk kızımın kaka yaptığınıve daha erken hastaneye gitmediğim için pişman oldum
Sancılar 10 dk da bir geliyordu ama suyum gelince 6-7 dk ya düştü evimiz hastaneye çok yakındı hemen gittik baktılar doğum başlamış dediler ebeler açıklığa baktı 2 cm di ama sancı hala dayanılabilecek seviyedeydi. Kararlıydım normal doğuma ama kızımın çok kaka yaptığını söyledilerdoktorumu aradık eğer yerse kuvözde kalması gerekeceğini ve ilk doğumum olduğu için ne kadar süreceğini bilemeyiz dedi riski göze alıyorsan bekleyelim yoksa sezeryana alalım dedi. Acil karar vermem gerekiyordu o arada sancılar da dayanılmaz bir hal almıştı 3 dk da bir geliyordu ama sezeryanı kabul ettik kağıtları imzaladık. Çok isteksizdim ama kızım için ha gayret dedim. Spinal anesteziyle 14 şubat saat 4.25 te kızımı kucağıma aldım. Ameliyat anı çok güzeldi müthiş bir tecrübeydi ve o anda hiçbir acı hissetmedim. Anestezi iğnesinden de korkuyordum ama normal iğne gibi bir ağrı oldu sadece. Kızım doğdu ve onu gördükten sonra bütün bağlarım çözüldü ve dikişler yapılırken biraz kestirmişim
ameliyat sonrası biraz zordu benim için çünkü hayatımda hiç böyle bir hastane tecrübem yoktu. Anestezinin etkisi geçene kadar değişik bir uyuşukluk vardı. O geçince hemen kaldırıp yürüttüler sandığımdan daha güçlüymüşüm meğersem
ilk gün klasik sorunlar oldu kızım emmedi biraz ağrılarım vardı sürekli serum ve ağrı kesici aldım ama ikinci gün ağrı kesiciye gerek kalmadı. Şimdilik iyiyiz kalkıp yürüyebiliyorum lavaboya tek başıma gidebiliyorum eğilip doğrulabiliyorum gün geçtikçe daha iyi olacak inşallah
Dikiş yerlerim çok ağrımıştı ama orayı açıkta bırakmak çok fayda ediyor ağrısı olanlara duyurulur
Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. Hepinizi seviyorum ve çok öpüyorumdestekleriniz için çok teşekkür ederim
İyi ki var burası![]()
Canım,
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin yavrunu. Güzel bir kaderi olsun ... Mesajını gördüğümde çok sevindim.
şimdi kaç haftalıkken doğum gerçekleşti? Bir de daha önceden sinyalleri var mıydı? Yoksa birdenbire mi başladı? Ben hep normal doğum istedim. Ama 39+5im hala belirti yok. Cumartesiye kadar gelmez ise cumartesi günü sezaryen olacağım ve ondan korkuyorum. sancım gelmeden sezaryen olursam sütüm gelmez diye de endişe ediyorum. Çok mu pimpirikliyim acaba ?