Kontrolden geldik biz bebeğimin herşeyi şükürler olsun iyi çıktı hatta kilo bile almış Dr da şaşırdı

sarılık yok çok şükür bu saatten sonra da artmaz dedi işitme testini de geçtik şükürler olsun

bende göründüm dikislerim iyiymiş oturabilirsin dedi Allah a şükür onu da atlattım bedenen ve ruhen daha iyiyim Allah a şükür
Not olarak şunları soyliyim konusu geçmiş tam bakamadım oğluşum iki gündür kusuyo ve ağzından burnundan geliyo normalmiş dün akşam kanlı kustu buda benim göğsüm yara olduğu için olmuş olabilir dedi dünden beri 6-7 kez kaka yaptı seni emdiği kadar yapabilir normal 3-5 gün yapmayadabilir dedi 10 güne kadar yeşil olabilir kaka rengi korkma dedi ama 10 günden sonra düzenli yeşil ve sümüksü gelmesi normal olmaz dedi bizimkinin rengi sarı şuan zaten gittikçe daha sarı olacak dedi burun hiriltisi başladı dün gece onun içinde serum fizyolojik verdi burun temizlemesi yap bunu kullan geçer dedi başka bişey demedi galiba :) bizden şimdilik bu kadar ins hepimiz güzel haberler veririz hep