2017 Şubat Anneleri

Kızlar dün çok güzel bir haber aldık..
Oğlum için ankaradan haber geldi ve orda da mecburi acil ameliyat dediler. Biz de dün eşimle burdaki doktora gittik ameliyat tarihi almak için.
Ameliyat öncesi son defa ultrasona girelim dedik veee 26 mm olan genişlememiz 1 hafta içinde 21e düşmüşşş.
Ultrasonumuzu yapan hoca çok şaşırdı.
Gerilemesi bizim için şok oldu tabi.
Hemen doktora çıktık ve o da şaşırdığını ve şimdilik ameliyata gerek olmadığını söyledi.
3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım.
Umarım gerileme bu şekilde devam eder :)
Gözün aydin canimmm. Allahin mucizesi her daim vardır yeter ki inamalım. Çok sevindim daha daha güzel haberler alın insallahhhhh

Oğlum için ankaradan haber geldi ve orda da mecburi acil ameliyat dediler. Biz de dün eşimle burdaki doktora gittik ameliyat tarihi almak için.
Ameliyat öncesi son defa ultrasona girelim dedik veee 26 mm olan genişlememiz 1 hafta içinde 21e düşmüşşş.
Hemen doktora çıktık ve o da şaşırdığını ve şimdilik ameliyata gerek olmadığını söyledi.
Hhaydi gözünüz aydin :anne:

cnm cok sevindim şükürler olsun insallah dedigin gibi gerileme devam eder, yine haberdar et bizi...

Saolun kızlar...
Sizlerin ve tüm sevdiklerimizin duaları sayesinde aldık bu güzel haberi.
Çok sıkıntı çektim ,çok gözyaşı döktüm ama sonuç bizi çok mutlu etti.
Ne kadar şükür etsem azdır..

Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

kızlar ya bebeğim dün gece kustu bugün de kustu sizce normal mi burnundan bile geldi acaba fazla beslemeden mi kaynaklı ateşi falan da yok doktora gitmek gerekir mi ya da bi oneriniz var mi

Çok sevindim. Allahın iZniyle Dahada iyi
Olacak inşallah. Çok geçmiş olsun.

kızlar ya bebeğim dün gece kustu bugün de kustu sizce normal mi burnundan bile geldi acaba fazla beslemeden mi kaynaklı ateşi falan da yok doktora gitmek gerekir mi ya da bi oneriniz var mi
Süre olarak ne kadar emziriyorsunuz. Sütünüz. Varsa 15 er dk yeterli emzirmeniz için.

Benimki ilk gunden beri kusuyor agzindan burnundan geliyor cok korkuyorum garketmezsem gece diye.doktor bir hafta takip edin olmazsa ilac vericem dedi bebek reflusunden olabilir dedi ben de bebek reflu yastigi arastiriyorum burada kullanan var mi diye sordum a cevap veren olmadi canim marka tavsiyesi icin

Saolun kızlar...
Sizlerin ve tüm sevdiklerimizin duaları sayesinde aldık bu güzel haberi.
Çok sıkıntı çektim ,çok gözyaşı döktüm ama sonuç bizi çok mutlu etti.
Ne kadar şükür etsem azdır..

Destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...
Çok sevindim Cnm .. bak keyfin yerine geldi sütün nasıl artıcak ..:dondurma:

Benimki ilk gunden beri kusuyor agzindan burnundan geliyor cok korkuyorum garketmezsem gece diye.doktor bir hafta takip edin olmazsa ilac vericem dedi bebek reflusunden olabilir dedi ben de bebek reflu yastigi arastiriyorum burada kullanan var mi diye sordum a cevap veren olmadi canim marka tavsiyesi icin
Cnm geçmiş olsun . Sanırım dün okumuştum @ivo reflü yatağından memnunum demişti . Belki yanlış hatırlıyor olabilirim ...

:KK70::KK70::KK70:Ay öldüm gülmekten... Bende yan yan oturmaktan helak oldum ...Doktora gittim o şiş kısım hemoroid ile ilgili dedi bizim alanımız değil genel cerrah a göster dedi dikişlerde iyi görünüyor dedi haftaya daha iyi olur umarım yeter
:) Bizim de kontrol vardı çok şükür dikisler iyi dedi oturabilirmiyim artık dedim otur sıkıntı yok dedi kaşıntı var biraz bende ona da kanamadan dolayı dir dedi başına gelen olursa soyliyim dedim :)

Merhaba canım suan gözlerim doldu bende anneme cok kızıyorum sonra pişman oluyorum canım annem benim..
Ben anneme kızmadım aslında kendim bebeğe yetemiyorum diye düşünürken öyle annem yanlış anladı psikoloji mi anlayamadı oda işte ama çok şükür herşey iyi gidince bende iyi oluyorum

Biliyorum Can'ım bunlarınkiyle aynısını hatta daha kötüsünü oğlum da yaşadım halbu ki bu sefer tecrübeli bir anneydim ama annelik çok farklı bir duygu hep eksik hissediyor insan kendini sütüm yetiyor diye eşim askında bana morel veriyor sen emzir haftaya doktora gideceğiz kilo da artma olmazsa başlarız diyor ams onun için en iyisi senin sütün diyor bunu normal bir zaman da dese çok normal ama işte hassas bir dönem deyim
Aynen canım esin haklı dediğin gibi annelik başka bişey mis ben normal de de bebeklere hiç dayanamam yegenlere fln da hiç dayanamaz ağlardim bişey olunca kendi çocuğum bambaskaymis gerçekten de

Canim benim oglan gelmeyecek gibi hic belirti vermiyor :)
Bende de hiç belirti yoktu akşam yine normal mide yanmasiyla yattım 12 gibi gece 2 buçukta mide yanmasiyla uyandım şurup içtim tuvalete gittim nişan geldi ardından suyum geldi :) yanı bende de belirti yoktu hiç :)

Kontrolden geldik biz bebeğimin herşeyi şükürler olsun iyi çıktı hatta kilo bile almış Dr da şaşırdı :oops: sarılık yok çok şükür bu saatten sonra da artmaz dedi işitme testini de geçtik şükürler olsun :dua: bende göründüm dikislerim iyiymiş oturabilirsin dedi Allah a şükür onu da atlattım bedenen ve ruhen daha iyiyim Allah a şükür

Not olarak şunları soyliyim konusu geçmiş tam bakamadım oğluşum iki gündür kusuyo ve ağzından burnundan geliyo normalmiş dün akşam kanlı kustu buda benim göğsüm yara olduğu için olmuş olabilir dedi dünden beri 6-7 kez kaka yaptı seni emdiği kadar yapabilir normal 3-5 gün yapmayadabilir dedi 10 güne kadar yeşil olabilir kaka rengi korkma dedi ama 10 günden sonra düzenli yeşil ve sümüksü gelmesi normal olmaz dedi bizimkinin rengi sarı şuan zaten gittikçe daha sarı olacak dedi burun hiriltisi başladı dün gece onun içinde serum fizyolojik verdi burun temizlemesi yap bunu kullan geçer dedi başka bişey demedi galiba :) bizden şimdilik bu kadar ins hepimiz güzel haberler veririz hep

Kontrolden geldik biz bebeğimin herşeyi şükürler olsun iyi çıktı hatta kilo bile almış Dr da şaşırdı :oops: sarılık yok çok şükür bu saatten sonra da artmaz dedi işitme testini de geçtik şükürler olsun :dua: bende göründüm dikislerim iyiymiş oturabilirsin dedi Allah a şükür onu da atlattım bedenen ve ruhen daha iyiyim Allah a şükür

Not olarak şunları soyliyim konusu geçmiş tam bakamadım oğluşum iki gündür kusuyo ve ağzından burnundan geliyo normalmiş dün akşam kanlı kustu buda benim göğsüm yara olduğu için olmuş olabilir dedi dünden beri 6-7 kez kaka yaptı seni emdiği kadar yapabilir normal 3-5 gün yapmayadabilir dedi 10 güne kadar yeşil olabilir kaka rengi korkma dedi ama 10 günden sonra düzenli yeşil ve sümüksü gelmesi normal olmaz dedi bizimkinin rengi sarı şuan zaten gittikçe daha sarı olacak dedi burun hiriltisi başladı dün gece onun içinde serum fizyolojik verdi burun temizlemesi yap bunu kullan geçer dedi başka bişey demedi galiba :) bizden şimdilik bu kadar ins hepimiz güzel haberler veririz hep
Gözüm aydın canım darısı başıma inş biz Salı günü gideceğiz tam bir hafta olacak bakalım kilo almış mı inş almıştır ve sütüm yarıyordur Can'ım özel olmazsa kaç kilo doğdu kaç cm bide şimdi kaç gram almış bebesin kaç günlük

Back
X