2017 Şubat Anneleri

Kızlar bide idrar tahlili verdim doktor sonuç için dediki protein sınırda tansiyonunu takip et tansiyonun yükselirse hemen gel dedi bına benzet birşey yaşayan varmk? Doktorda bugün tansiyonum 14 9 çıktı

Ara aramı geliyordu sancın? Ebelere bakma sen her nst sancısında babada bugün yatış yapar doktor seni diyorlar 3 haftadır ... ama açılmamız Hale'n bir parmak ucu :oops:
Bende sancı yoktu gece oldu baya sancım ana bugün yoktu nst de çıktı . Doktorda yavaş yavaş başlamış sancıların dedi doğru ebeler öyle demekki:)

Su an benim kasiklarimda hafif bir sanci var ama gecmiyor. Hani gidip gidip gelmoyor. Nedir ki acaba
Kuzum bence bizimki üşütme sancısı. Benim alt karın kasiliyor kasiklarimda vuruyor ama sırt üstü yatarken oluyor yan dönünce geçiyor. Yada ayağa kalkınca. Neyse hayırlısı bakalım bekliyoruz hala :)

Kuzum bence bizimki üşütme sancısı. Benim alt karın kasiliyor kasiklarimda vuruyor ama sırt üstü yatarken oluyor yan dönünce geçiyor. Yada ayağa kalkınca. Neyse hayırlısı bakalım bekliyoruz hala :)

Benimde aynen tarof ettigin gibi canim. Ama su an hafif bi adet sancim var bi de afedersin buyuk abdestim gelmis gibi hissediyorum.

O zaman sen doğuruyon kizzz. Annem
Benimde aynen tarof ettigin gibi canim. Ama su an hafif bi adet sancim var bi de afedersin buyuk abdestim gelmis gibi hissediyorum.
Öyle dedi büyük tuvaletin varmış gibi hossedermissin sürekli. Benim öle bişi yok. Tam tersi küçük tuvaletim geliyor sürekli ama 2 3 damla herhalde bebek baskı yapıyor. Birde senin göbek aşağı indi mi ben anlamıyorum ama daha inmemiş diyor anneannem ve ablam

40haftayı dolduranlar bebegınız oynamasına dıkkat edın ılla acılcak dıye bısı yok olmadı sezaryenle alıyorlar ama en onemlısı bebek hareketlerı dıkkat edın kızlar
Ya bu beni çok korkutuyor. Hatta bu sabah 5 de uyandım hareket etmesini bekledim. E bebis uyuyor ama korktum yine de. Hareket etti sonra uyudum tekrar ama baya panikliyorum

Mide yanmasından artık ağlıyorum oturdum gece oluyordu da sabahtan beri ağzımda deli gibi yanıyor şuan evde şrupda kalmadı aksi gibi..

Loveali Loveali aşkolsun doğuramayanlara bide sen vurmuşsun:):);)
derandiren derandiren cnm dr gittin mi nasılsın?

kizlar bi de bnm bacaklar kopuo su an resmen niye o kadar agridiysa adet olunca da kasik agrisindan çok dizlerim kopar bnm.. ya da dün avmde cok gezmis olabilirim:KK48: bi de ishalim geri geldi bnmo_O

Kızlar bu doğum yapanlara sorayım ablam bana dediki 3 çocuğu da son adet tarihi neyse o tarihte doğum yapmış 22 siyse 22 sinde doğjm yapmış mesela böyle olan varmı yoksa tamamen rastlantımı:)

kızlar nasıl gidiyor yine doğuramayanların mesajları gördüm anılarım depreşti. bugün elime gaviscon şurup geçti çok duygulandım:))) misafirimiz vardı yine ev 15 kişiydi. artık pijamaları çıkardım tabi güzel güzel giyindim makyaj yaptım. 10 kg gitmiş çok şükür. bugün tam 20 günü doldurduk kızımla. çok şükür daha iyiyim çook şükür. alıştıkça güzelleşiyor her şey. haftasonu sinemaya vs çıktık. şükürler olsun annem burda haftada 1 çıkabiliyoruz. bana o kadar iyi geliyor ki. bebiş hala gazlanıyor napalım yapacak bir şey yok diyorlar:KK43::KK43:

Aynen bende de öyle oluyor artık beklemiyorum ya. Her gece acaba diye uyuyorum bakıyorum sabah olmus

Ben o Doğurmayanlar dan biri

Yahu başta erken doğmasın diye dua ettik şimdi de gelse diyoruz bizimkler naza çekiyor kendilerini

Benim de carsaMBA sabahtan gideyim bari bakalım ne diyecek
kız napak gelmiyor bizim veletler rahat buldular herhal. Sende nasıl teyzesin soyle de gelsinler artık :KK70:
Valla diyom işte bak gaza getiriyom artık gerisi size kalmış :KK48::KK48:

Back
X