Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bazen diyorum nasıl dayanıcam o sancıyaInsan korkuyor oyle seyler olunca dpgumdan degil mi. Bende ayni psikolojiye sahibim su an
Aynen bazen diyorum nasıl dayanıcam o sancıya![]()
Bende sancı yoktu gece oldu baya sancım ana bugün yoktu nst de çıktı . Doktorda yavaş yavaş başlamış sancıların dedi doğru ebeler öyle demekki:)Ara aramı geliyordu sancın? Ebelere bakma sen her nst sancısında babada bugün yatış yapar doktor seni diyorlar 3 haftadır ... ama açılmamız Hale'n bir parmak ucu![]()
Evwt bende dedim bunda böyle oldu doğumda napıcam sedim vallaBen cati muayenesi hic bitmeyecek sandim canim cok yanmisti. Dogum nasil olur bilemiyorum![]()
Evwt bende dedim bunda böyle oldu doğumda napıcam sedim valla![]()
Kuzum bence bizimki üşütme sancısı. Benim alt karın kasiliyor kasiklarimda vuruyor ama sırt üstü yatarken oluyor yan dönünce geçiyor. Yada ayağa kalkınca. Neyse hayırlısı bakalım bekliyoruz hala :)Su an benim kasiklarimda hafif bir sanci var ama gecmiyor. Hani gidip gidip gelmoyor. Nedir ki acaba
Kuzum bence bizimki üşütme sancısı. Benim alt karın kasiliyor kasiklarimda vuruyor ama sırt üstü yatarken oluyor yan dönünce geçiyor. Yada ayağa kalkınca. Neyse hayırlısı bakalım bekliyoruz hala :)
Öyle dedi büyük tuvaletin varmış gibi hossedermissin sürekli. Benim öle bişi yok. Tam tersi küçük tuvaletim geliyor sürekli ama 2 3 damla herhalde bebek baskı yapıyor. Birde senin göbek aşağı indi mi ben anlamıyorum ama daha inmemiş diyor anneannem ve ablamBenimde aynen tarof ettigin gibi canim. Ama su an hafif bi adet sancim var bi de afedersin buyuk abdestim gelmis gibi hissediyorum.
Ya bu beni çok korkutuyor. Hatta bu sabah 5 de uyandım hareket etmesini bekledim. E bebis uyuyor ama korktum yine de. Hareket etti sonra uyudum tekrar ama baya panikliyorum40haftayı dolduranlar bebegınız oynamasına dıkkat edın ılla acılcak dıye bısı yok olmadı sezaryenle alıyorlar ama en onemlısı bebek hareketlerı dıkkat edın kızlar
Gaza gelip doğurun diyeMide yanmasından artık ağlıyorum oturdum gece oluyordu da sabahtan beri ağzımda deli gibi yanıyor şuan evde şrupda kalmadı aksi gibi..
Loveali aşkolsun doğuramayanlara bide sen vurmuşsun:):)
derandiren cnm dr gittin mi nasılsın?
Bence deAyyy valla ne bekliyoruz biz yaaa.. ben mart annelerine geçicem artık![]()
Valla diyom işte bak gaza getiriyom artık gerisi size kalmışAynen bende de öyle oluyor artık beklemiyorum ya. Her gece acaba diye uyuyorum bakıyorum sabah olmus
Ben o Doğurmayanlar dan biri
Yahu başta erken doğmasın diye dua ettik şimdi de gelse diyoruz bizimkler naza çekiyor kendilerini
Benim de carsaMBA sabahtan gideyim bari bakalım ne diyecek
kız napak gelmiyor bizim veletler rahat buldular herhal. Sende nasıl teyzesin soyle de gelsinler artık![]()