• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Canım eğer gazı tam çıkmamışsa tokluk hisseder memeyi almaz, gazı olunca illa da ağlaması gerekmez bazen ağlatacak kadar rahatsız etmiyor ama tokluk hissi veriyor bebişe.. bide ben huyu değiştiği an nazar duaları okuyarak veriyorum göğsümü sakinleşip eskisi gibi alıyor.. Bi dene istersen..
Yok kuzum gaz dan değil bu farklı gazını sürekli kontrol ediyorum dediğin gibi almazsa hemen ya altına ya gazına bakıyorum ama dün Dr öksürük ten dolayı bunlara dikkat et takip et demişti çok korkuyom :( dün iyi çıkmıştı ciğerleri fln ama nefes alış verişi de hızlandı sanki ağlamaktan bi hal oldum :KK42::KK42::KK42:

Haklısın valla Koç olurlarsa şaşırmam benim kasılmalar vardı 5 dk indi geldim dr iki defa nst ye bağlandım en fazla 50 sancı rahim ağzı kapalı ve kafa kanalın yakınında bile değil hala sol kasıkta... Hiç niyeti yok gelmeye. Pazartesi salı suni verelimdedi ama onda da kafanın gireceğinin garantisi yok kanala ne zor işlermiş
Doktor ekstra birsey onerdi mi peki canim?

Yok kuzum gaz dan değil bu farklı gazını sürekli kontrol ediyorum dediğin gibi almazsa hemen ya altına ya gazına bakıyorum ama dün Dr öksürük ten dolayı bunlara dikkat et takip et demişti çok korkuyom :KK43: dün iyi çıkmıştı ciğerleri fln ama nefes alış verişi de hızlandı sanki ağlamaktan bi hal oldum :KK42::KK42::KK42:

Korkma Allah ın izniyle yoktur bişeyi annesi.. ah bu annelik ne can yakan bişeymiş.. o kadar savunmasızlar ki hiçbişey yokken bile yüzüne bakıyorum içim eziliyo.. sen ağlarsan o da olumsuz etkilenir, annenin huzuru da huzursuzluğu da bebişlere geçiyor pozitif düşün canım. Merak etme yoktur bişeyi..

Doktor ekstra birsey onerdi mi peki canim?
Bana sadece yürüyüş yağabilirsen yap dedi nst de çıkmayan ama 5 dk gelen kasılmalar vardı eliyle baktı öyle olunca bitki çayları içeyim mi dedim hayır dedi. sadece yürüyüş diyor benim ki ilişki vs sormadım zaten

Canım eğer gazı tam çıkmamışsa tokluk hisseder memeyi almaz, gazı olunca illa da ağlaması gerekmez bazen ağlatacak kadar rahatsız etmiyor ama tokluk hissi veriyor bebişe.. bide ben huyu değiştiği an nazar duaları okuyarak veriyorum göğsümü sakinleşip eskisi gibi alıyor.. Bi dene istersen..

Benim ki alıp beş dk sonra tekrr bırakıyor acaba bebeğimin gazı mı var ben gaz çıkarma asla beceremiyorum. Minicik oldugu için ters çevirince düz yapamıyorum :(

Hee bende bu tarz okumuştum ben sagmiyorum zaten emziriyorum hepten az önce duş a girdim durmazsa annem tuttsun diye sagdim uyuyo o yüzden soriyim dedim yeterli olması için ne kadar olması gerekiyo ki
Haftasına göre suan bir öğünü en az 60 cc olmalı. Doymazsa fazlasıda verilebilir. Drumuz böyle söyledi.

Oğluşum un emme isteği zayıf bugün :KK43: dün azdı ama bugün biraz daha zayıfladı memeyi uzatinca şap diye kapiyodu ama dün ve bugün memeyi zorla veriyorum :KK43: biberonla da az ağladı veriyim dedim onu da öyle isteksiz az aldı :KK43: noluyo ogluma herşeyi çok iyi derken nazar mı oldu napti moralim çok bozuluyo :KK42::KK42:
Hastalığından dolayı iştahı yoktur belki. Ya da gaz problemi başlıyor olabilir mi.

Hayırlı akşamlar kızlar..
Bugün oğlumu 1.ci ay kontrolüne götürdük.
Mama destekli 1 kilo almış. Bu şekilde devam edebilirsiniz dedi doktorumuz.
Önce her iki göğüsü 15-20 dakila emzirip üzerine aldığı kadar mama veriyoruz...

Tekrar ultrasona gönderdi bizi. Geçen hafta başka hastanede yapılan sonuca pek itimat etmedi.
Ultrasonda genişleme aynı görünüyor fakat bu defa da sıkıntılı olan böbrek diğer böbreğin iki katı olmuş ve maalesef büyüme devam ediyor...
Tekrar sonucu alıp başka hastanedeki prof.a götürdük. Onun değerlendirmesi sonucu ameliyata karar verildi...
Pazartesi sabah 9 da alacaklar :(...

Ameliyat öncesi için en az 3 saat aç kalması gerekiyormuş. Sonrasında da beslenmesi için en az 3 saat bekleniyormuş yine.
Ameliyat ise 1.5 saat sürüyor ve hastanede 2 gün kalmamız gerekiyormuş...
O minicik ellerinden de kan aldılar bugün kuzumun.
Ben bakmaya ,koklamaya ,dokunmaya kıyamazken bunları yaşamak çok zor geliyor...

BAnyodan sonra bebeklerinizi yağlıyormusunuz. Evetse ne kullanıyorsunuz ?

Tekrar ultrasona gönderdi bizi. Geçen hafta başka hastanede yapılan sonuca pek itimat etmedi.
Ultrasonda genişleme aynı görünüyor fakat bu defa da sıkıntılı olan böbrek diğer böbreğin iki katı olmuş ve maalesef büyüme devam ediyor...
Tekrar sonucu alıp başka hastanedeki prof.a götürdük. Onun değerlendirmesi sonucu ameliyata karar verildi...
Pazartesi sabah 9 da alacaklar :KK43:...

Ameliyat öncesi için en az 3 saat aç kalması gerekiyormuş. Sonrasında da beslenmesi için en az 3 saat bekleniyormuş yine.
Canım çok ama çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah daha iyi olacak. Zor bir süreç allah sizede güç versin.

Bana sadece yürüyüş yağabilirsen yap dedi nst de çıkmayan ama 5 dk gelen kasılmalar vardı eliyle baktı öyle olunca bitki çayları içeyim mi dedim hayır dedi. sadece yürüyüş diyor benim ki ilişki vs sormadım zaten
Hmm kasilmalar nerdeydi daha çok? Yürüyüş klasik öneri zaten hayirlisi bakalim belki gelir suni sanciya gerek kalmadan ;)

Dışarda 3 saat, buzdolabının yemek bölümünde 3 gün, dondurucu kısmında 3 ay muhafaza edilir demişti bebek hemşiresi. Benim iki göğüs 45 cc falan cıkıyor. Emzirdikten sonra Mama veriyorum sütüm yeterli olmadıgından
Ben elimle sagamiyorum. Normal sıkınca sut cikiyor ama sagmaya kalkinca gelmiyo sut. Makinaylami sagiyosunuz siz.

Canım ya çok güçlü minnak Rabbim ona yardım edecek hepimizin ve de en önemlisi de annesinin babasının duaları ile atlatacak yavrum inşallah.

Bir komşu hep yürü diyo bana agrin gelse de yatıp kalma yürümeye devam yere çömel ve yürü. O zmn açılır insallah

Benim ki alıp beş dk sonra tekrr bırakıyor acaba bebeğimin gazı mı var ben gaz çıkarma asla beceremiyorum. Minicik oldugu için ters çevirince düz yapamıyorum :KK43:

Omzuna yatıramıyor musun canım? Bi yastığın üzerine yüzü kapanmayacak şeKilde yüzüstü koyabilirsin öyle sırtını sıvazlayabilirsin yapabilirsen.. her emmeden sonra çıkarması gerekir normalde.. bi de sarılığı var mıydı? Sarılık da uyku yapıyor sürekli, daha doyamadan uykuya yenik düşüp zor uyanıyorlar.. yani bırakmaktan kastın memede uyuması mı yoksa uyumadan mı bırakıyor acaba?

Canım benim.. Allah yardımcınız olsun.. anne olmak çok zormuş.. sen güçlü bi kadın ve güçlü bi annesin.. herşey onun şifası için Allah dermansız dert vermesin hiçbirimizin yavrusuna.. dualarımız seninle, fiziken olamasak da kalben yanındayız..

Allah yardımcınız olsun rabbim şifa versin canim .hep aklımdasıniz. Sakin kalmaya çalış soğuk kanli olmaya çalış

Hmm kasilmalar nerdeydi daha çok? Yürüyüş klasik öneri zaten hayirlisi bakalim belki gelir suni sanciya gerek kalmadan :KK66:
Ya aslında ilişki denedik o sanırım arttırdı kasılmaları kasılmalar kasıklardan göbek kısmıma vuruyor normalde doğmaya niyeti yok dersi eşime demiş Her an herşey olabilir diye bana başka eşime başka

Back
X