- 27 Temmuz 2009
- 664
- 719
- 103
- 42
Eşin senin huyunu bildiği için bence rahat davraniyor nasilsa bi yere gidemez diye düşünüyor canım herhalde. Eşine hiç mektup yazmayı denedin mi? Bazen konuşmaktan daha etkili olabiliyor. İçinden ne geçiyorsa eşinle ilgili alesiyle ilgili Dök mektuba belki hepsini bi kerede okuyunca ne yapıyorum ben der. Biraz da acitasyon yap. Ozellikle kizinla ilgili. Malum esin kizina duskun. İstersen bi dene bişey kaybetmesin.ailem yakın ama gidersem bunu çok büyük sorun eder diyerek cesaret edemiyorum
Canım bi şekilde uykudan uyandırman lazım. burnunu falan sık. Yoksa yeterince beslenemezse bagisikligi zayiflar. İstersen bi doktora göster yardım al. Benim oğlum 1 hafta civari günde 20 22 saat uyuyordu ama uyanıp memeyi alıyor tekrar uykuya daliyordu uykuda emmeye de devam ediyordu. seninki uyurken emmiyor mus. şekeri düşmüş olmasın. Kaç günlük bebek.Kizlar benimki gibi bebegi uykudan uyanmayan var mi? Ne yapuyorsam uyanmiyor. Sariligi yok. Ne zaman duzelir uyanmaya baslar 1 haftalik daha.uyansa emecek aslinda ama uyurken ememiyor malesef![]()
Valla amma da yazmışsın kizBenimki öyle de değil kuzum aslında annemler doğumdan iki hafta önce geldi çok şükür ki gelmişler ve iyi ki varlar çünkü ne KV ne kp bebekten noldugu dan doğru dürüst haberleri bile yok bi haftadır bebeğim hastanede kp köy derdinde Kv de bı kez aradı ağzının ucuyla sordu kapattı sonra daha ses seda yok annemlerin yanına bile naptınız demeye gelmedi dünden önceki akşam geldiler bana hiç naptın geçmiş olsun bile demedi o da hastaymış bende ona demedim valla severdim KV yi ama bu defa çok zoruma gitti el kadar bebeği bile sormamasi acayip soğudum daha da gelmesin sevdirmem de yavrumu kolay kolay artık neyse ki yanı öyle kim kalacak kim gidecek sorunu olmadı annemler herseyime yetişti diyorum ya iyiki gelmişler napardim yoksa bebek hastane de tek başıma bilmiyorum ama annem arada sebepsiz kırılıyor babam desen noldugu nu bile anlamadan surat yapiyo mesela dün akşam dayı gelini aramış naptınız bakamadiniz mı bebeğe diye bende sinirlendim odama doğru söylenerek geldim vay efendim ben niye soylenmisim akşamdan beri babam da surat ağlayıp durdum akşamçünkü bu ara bu yorumlardan çok sıkıldım bebeğim hastaneye yattı eşimin teyzesi ariyo sigara mı içtiniz bebenin yanında naptınız diye heeee deseydin dedim içtik bı iki de ona verdik diyeydin dedim sonrasında usuttunmu naptın niye hasta ettin bakamadinmi vs vs iyice kafamı berbat ettiler ben zaten suçluluk hissediyorum yetemedim mı koruyamadimmi acaba diye bide bunlar iyice bunaltti beni
![]()

Canım sana da elif e soylediklerimi tavsiye ederim. Onlar seni sinir ediyorsa sen de onları et. Mesela kv üstünü kalın giydirdin ondan isilik oldu diyosa sen de ay annecim haklisiniz ben nasıl da dusunmedim tabu siz benden daha iyi bilirsiniz diye dalga geç. En azından sen de surat ifadesini görünce içinden gulerdin. benim eşim bazen müdürüne yapıyor adam hiç bişey beğenmeyen bi tip. Sınır oluyor eşim öyle yapınca müdürü. Sürekli kafana takarak kendine zarar verirsin canim.benim kv öyle kussa sütun soğuktur soğuk geçmiştir hapşırsa anne karnında soğuk aldi kesin gözü iltihaplan kızarmış dikkat etmedim süt devirdim göğsün değdi gazi var yediğin yaptı isilik oldu yumurta yiyorsun annenin ormesini giydirdin ondan oldu deyip duruyor yahu o ormeler anti alerjik pamuk tuysuz odada eşime ağzıma geleni saydım çocugçocuğa önce giydiriyon dedi odada yok iki kat var citcitlisi var hirkasi var pamuk kundağı var dedim ertesi gun kalin giydiriyon ondan terledi demeye basladi o gun bi kat kadife vardi tek yok ustu tek kat dedim sırf beni suçlamak için ugrasiyor her fırsatı kolluyor sinir oluyorum esim de annemi biliyon dile var sende dikkat et biraz kalın giyim yumurta yeme emzirirken dikkat et dedi doktorun yanında özellikle gözü niye kizardi dedim üstü ince mi dedm duysun diye kocama