• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Kızlar aranızda bebeginde gaz sorunu kolik yaşayan var mı çok çaresizim hipp milupa mamaları gaz yaptı şimdi milupa conformil kullanıyorum Dr tavsiyesi ama yine karnı gurul gürül ne yapmam lazım bebeğim resmen kivraniyo :KK43:
BiZde öyleyiz. Sütümde çok az. Milupa kullandım bende. Dr SMA kullan dedi. Şimdi ondan aldım. İnşallah en kısa zamanda düzelirler. Sabah beri ses kalmadı ağlamaktan.

Kızlar benim adetim bitti. Bugün abdest alacağım amanın normale dönüyorum galiba:)) 30. Günde bitti. Sizde durumlar nasıl? Bir de bebişi dişli doğan var mı? Dr dökülecek o dişler dedi ama 1 ay oldu hala düşmedi
Bende 30. günde bittim gibi. Akşam bende abdestimi alırım. Sizin bebeğiniz dişlimi doğdu. İlk kez duyuyorum.

canım yazmadan edemedim sizi uzaktan takip ediyorum yavrunun iyi olacağına şüphem yoktu da senin durumuna çok üzülüyor, duygulanıyordum. sayfayı açınca direk böyle bol gülücüklü mesajı görünce hah dedim okumadan, çıktı minnak kuzu. Rabbim hayırla sağlıkla kavuştursun inşallah bir daha yaşamazsın doya doya koklar sevginle büyütürsün yavrunu. çok çok geçmiş olsun
Ayyy sağol canım Allah razı olsun şu bu haftayı nasıl geçirdim gel bana sor ama çok şükür Rabbim sağlıcakla kavuşturdu yavrumla Mevla'm kimseye evladiyla böyle ayrılıklar vermesin meleklerini korusun inş

BiZde öyleyiz. Sütümde çok az. Milupa kullandım bende. Dr SMA kullan dedi. Şimdi ondan aldım. İnşallah en kısa zamanda düzelirler. Sabah beri ses kalmadı ağlamaktan.
Evolvia yi duydunuz mu kizlar? Keci sutundenmis dr.lar turkiyeye gelen son mama oldgu icin onu oneriyorlarmis

Evolvia yi duydunuz mu kizlar? Keci sutundenmis dr.lar turkiyeye gelen son mama oldgu icin onu oneriyorlarmis
Keçi sütünden olan GOLDEN GOAT diye biliyorum. oda keçi sütü olduğundan çok pahalı. Evolviayı bilmiyorum. SMAyı kullanalım bundada şikayetimiz devam ederse onlarıda deneriz.

Keçi sütünden olan GOLDEN GOAT diye biliyorum. oda keçi sütü olduğundan çok pahalı. Evolviayı bilmiyorum. SMAyı kullanalım bundada şikayetimiz devam ederse onlarıda deneriz.
Kizmda sma kullanmistim. Sekersiz fln daha iyi gelmisti bana.

Sevgili şubat anneleri :KK36:
hepiniz doğum doğum yaptiniz:anne:
Fakat ben henüz doğum yapamadm :anneadayı:
Mart i görmm diyodm ama gorduk :63:
Dün doktora gittim 3200 olmuş kuzum:KK46:
Sıkıntısı yokmuş herşey yolundaymış :nazar:
Pazartesi tekrar gidecez pazartesiye kadar doğurmazsam gün vercek o gun gidip suni sancıyla doğuracağımi söyledi sekreteri.artik kilosu musaitmis :anne:inşallah kolaylıkla gelir kuzum :KK53:
38+2 yiz bugun:KK51:
Sizinle cok zaman geçirdim beni araniza aldığınız ucun cok teşekkürler :KK33:
Yine şubat annelerine takılacam deneyimli annelesiniz sonucta:KK39:
Görüşüruz:KK25:

Loveali Loveali bak kiz kavuştun yavruna allahım ayırmasın bidaha.hicbir anneyi ayırmasın yavrusundan amin. TuRuNCu TuRuNCu nün yavrusu nasıl oldu bilen Var mi. Durumu nasıl ameliyata girmişti.

Bana da zorla Annem yediriyor süt olsun diye gebelikte 5 kilo aldım doğumda verdim ama sanırım şimdi sütüm az diye bayağı kilo alacağım
banada birileri yedirse keske belki daha az yerdim.

herşeye karışıyor tırnağına kadar annesine kestirmek istiyor bende ailesini hiç sevmiyorum bunca çektirdiler kaynanama herşeyi dedim kocasının ise yaramazlıgi düşüncesiz patavatsiz oluşu saygısızlığı haddini aştığını çocuğuma bana zerre katkısı olmadan anneme siz mi bakacaksınız dediğini ben vermesem sigara parası olmayan onu bile isteyen biri olduğunu benim ailemin düğünde de bebek içinde katkısını yüzüne vurdum onlar o sırada kredi çektiğini parayı harcadılar icim rahatladı senin de kızın var herkesin ettiği yoluna gelsin allaha havale ediyorum sizi dedim kardeşlerim gelmiyor ailem kırgın artık eşimden vazgeçecek durumdayım
esin cocugu kendi annesi dogurdu zannediyor sanirim. cok kiziyorum okurken. sen yasiyorsun bunlari birde. ne zor. hakkinda hayirlisi olsun. bu aile ile isin zor. esin senin ailen ile gorusmeyecek ama senin kendi ailesi ile gorusmeni istiyor bu da ayri bir sacmalik.

Göğüs ucum akşamdan beri yanıyor ve ucunda minik bir beyazlık olmuş bu nedir acaba Nasıl geçer ???

Olmaz olmaz merak etme:) nasilsiniz emme girisimi nasil gecti?:)
İnş olmaz emmemiz iyiydi çok şükür bizim :) bugün 10 dk geç kaldım görüş e yıkmış ortalığı :) şükürler olsun emme iyi emdik uyuduk :)

benim kv öyle kussa sütun soğuktur soğuk geçmiştir hapşırsa anne karnında soğuk aldi kesin gözü iltihaplan kızarmış dikkat etmedim süt devirdim göğsün değdi gazi var yediğin yaptı isilik oldu yumurta yiyorsun annenin ormesini giydirdin ondan oldu deyip duruyor yahu o ormeler anti alerjik pamuk tuysuz odada eşime ağzıma geleni saydım çocugçocuğa önce giydiriyon dedi odada yok iki kat var citcitlisi var hirkasi var pamuk kundağı var dedim ertesi gun kalin giydiriyon ondan terledi demeye basladi o gun bi kat kadife vardi tek yok ustu tek kat dedim sırf beni suçlamak için ugrasiyor her fırsatı kolluyor sinir oluyorum esim de annemi biliyon dile var sende dikkat et biraz kalın giyim yumurta yeme emzirirken dikkat et dedi doktorun yanında özellikle gözü niye kizardi dedim üstü ince mi dedm duysun diye kocama
yumurta yiyince nolurmus anlamadim ben

Back
X