- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
Canim sutum var sukur ama benim pasa emmedigi icin sagiyorm hep. Azalmasin diye yiyeyim bari sagolun.ruzigarr aynennn bende çok faydası oldu resmen şişiyor göğsüm dereotu sayesinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sutum var sukur ama benim pasa emmedigi icin sagiyorm hep. Azalmasin diye yiyeyim bari sagolun.ruzigarr aynennn bende çok faydası oldu resmen şişiyor göğsüm dereotu sayesinde
Nerden aldınız siz ben en uygun 148 e gördüm de internette ? Çoğu yer 180-200 e satıyor hattaBence çekiş gücü iyi.
Temizliği de gayet kolay.
Fiyat olarak da uyguna almıştım 122 tl.
Bi çok markaya göre çok ekonomik
Canım aynı durumdayız bende emzirmeye çalışıyorum silikonla ama en fazla 1 dk . sürekli ağlıyor benimde sutum var çok şükür sagip veriyorum biberonla . bende günde 2 3 kez deniyorum .s.s zor gerçekten bide ben int. okudum sagıyoruz ya mesela süt gelmeyene kadar sagmak daha iyimis . beyne direk süt bittiği için . süt üretimi sinyali veriyormuş . sagdigin zaman hepsini sağ süt gelmeyene kadar . ben öyle yapıyorum 3 4 saat de bir tekrar sagıyorum bide hep sağ tarafdan daha çok geliyor soldan en fazla 20 30 ccKizlar silikon meme ucu kullanan var mi? Ben gunde 3 kez fln emzirebiliyorum o da silikonla. Ama doymuyor kuzum ustune biberonla iciyor. Sutim de var cok sukur sagibca cikiyor. Ben bu biberonu birakip tamamen emzirmeye nasil gecicem biri bama akil versin![]()
Korkma kuzum cok gcmis olsun iyi dusun guzel seylere odaklan hele 40niz ciksin allahinda izniyle duzelicek yavrun dualarim sizinle kuzum bnmÇok şükür ama geldiğinden beri gözüm üstünde Allah ım korusun yine olacak gibi tedirginim![]()
bende öyle verdim hatta bi isim varsa mamayı da anneme öyle vermeye devam et diyorumKizlar biberonla vermeyin sutunuzu yada mamayi emmeyi unutuyo sonra bize hemsire sringa verdi sringayla daha rahat emiyo emmeyi unutmuyo ilk 4 gun sutum yoktu mecbur mama veroyoduk onuda sringa ile verdigim icin kolay oldu isim zorlanmadim yani en azindan bilin istedim o daha kolay oluyo
Allah yardımcımız olsunBiZde öyleyiz. Sütümde çok az. Milupa kullandım bende. Dr SMA kullan dedi. Şimdi ondan aldım. İnşallah en kısa zamanda düzelirler. Sabah beri ses kalmadı ağlamaktan.
Peki nereye kadar boyle yapicaz arkadasim. Var olan sutumuz allah korusun azalmasin. Bak saat 5te 60cc verdim uyanik kaldi 5.45 te emzirmeye basladim memeden inince agliyor memede uyuyakaliyor. Ya i doyurmuyo kendini. Napcaz pofffCanım aynı durumdayız bende emzirmeye çalışıyorum silikonla ama en fazla 1 dk . sürekli ağlıyor benimde sutum var çok şükür sagip veriyorum biberonla . bende günde 2 3 kez deniyorum .s.s zor gerçekten bide ben int. okudum sagıyoruz ya mesela süt gelmeyene kadar sagmak daha iyimis . beyne direk süt bittiği için . süt üretimi sinyali veriyormuş . sagdigin zaman hepsini sağ süt gelmeyene kadar . ben öyle yapıyorum 3 4 saat de bir tekrar sagıyorum bide hep sağ tarafdan daha çok geliyor soldan en fazla 20 30 cc
kızlar ben kızımın kilo aldığını düşünüyorum sütüm var şükür tek göğsü veriyorum hep emdikten sonra bile geliyor kontrol olmadi daha kilo için bacak kıvrımlarından anlıyorum ama dengesiz bazi kişiler sinirlerimi bozuyor sütun yetmiyor yaramıyor diyo duruyor salı aşı olucaz o gun kontrol sonrası anlaşılır sütun kalitesi mi var doymasa süt kalitesiz olsa anlamaz mıyım biri yardımcı olabilir mi sinirim bozuldu
Bende aynı durumdayım silikon uçtan bıktım ne zaman memeyi emerek artık tenime temas etsin istiyorum bebeğimKizlar silikon meme ucu kullanan var mi? Ben gunde 3 kez fln emzirebiliyorum o da silikonla. Ama doymuyor kuzum ustune biberonla iciyor. Sutim de var cok sukur sagibca cikiyor. Ben bu biberonu birakip tamamen emzirmeye nasil gecicem biri bama akil versin
![]()
Bende iki gün hep mama verdim biberonla ama çok şükür unutmadı emme isteği varsa unutmuyo kolay kolay ama memeyi svmeyen bebek naparsan yap almiyoKizlar biberonla vermeyin sutunuzu yada mamayi emmeyi unutuyo sonra bize hemsire sringa verdi sringayla daha rahat emiyo emmeyi unutmuyo ilk 4 gun sutum yoktu mecbur mama veroyoduk onuda sringa ile verdigim icin kolay oldu isim zorlanmadim yani en azindan bilin istedim o daha kolay oluyo
Bende öyleyim napccagmi şaşırdım . İnşallah azalmaz bende azalacak diye korkuyorum .sPeki nereye kadar boyle yapicaz arkadasim. Var olan sutumuz allah korusun azalmasin. Bak saat 5te 60cc verdim uyanik kaldi 5.45 te emzirmeye basladim memeden inince agliyor memede uyuyakaliyor. Ya i doyurmuyo kendini. Napcaz pofff
ya güler yüz göstermiyorum konuşmuyorum hala hergun evime geliyor sinirlerim yıpranıyor iyice bugün annem geldi eşim tlfla aradığında kim var desi annemler geldi dedim konuştuk kapattı sonra mesaj atti annen gelince onla odaya geçip uzun sure kalma dedi nasil ya dedim annenle odaya geciyor çocuğu süt verdikten sonra orda masaj yag ust degistirme yapiyon annemi de çağır dedi yok artık dedim bizim oda sıcak o yüzden orda yapıyor annem bide odada kimseler olmasın diye annem hoşlanmaz mahremiyetine cok saygılıdır bebeğin bayan bile olsa altını bi kişi degistirsin der bunun bile dedikodusunu yapmış ki bana yetişti konuşmadım esimle gün boyu yarında doğum günüm bakalım annesinin kirilmasin diye o kadar harcadığı çabayı benim icin göstericek mi evliyken ilk kez denk gelicekYa arkadaşım bu insanlar senin sinirini bozmak için ne varsa yapıyolar acayip sinirleniyorum ben burdan bile yaa.. sütün yaramıyor ne yaaa !!! Allah'ın bir anne ve evlada verdiği en büyük nimet, o minik yavrunun ilk rızkı.. o kadar değerli ki bir damlası bile.. böyle büyük bi nimete nasıl düşüncesizce konuşulur yaa .. Allah veriyorsa yarıyordur tabi ki o nasıl laf.. hiç takma lütfen .. seni alıp bize getiresim var valla .. kimsenin bu kadar bi insanı sıkmaya hakkı yok. Yaramıyo diyene zamanında senin içtiğin süt yaramamış beynin gelişememiş de kurtul.. töbe töbeeee.. ay deliricem..