• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Kizlar silikon meme ucu kullanan var mi? Ben gunde 3 kez fln emzirebiliyorum o da silikonla. Ama doymuyor kuzum ustune biberonla iciyor. Sutim de var cok sukur sagibca cikiyor. Ben bu biberonu birakip tamamen emzirmeye nasil gecicem biri bama akil versin:(

Kizlar silikon meme ucu kullanan var mi? Ben gunde 3 kez fln emzirebiliyorum o da silikonla. Ama doymuyor kuzum ustune biberonla iciyor. Sutim de var cok sukur sagibca cikiyor. Ben bu biberonu birakip tamamen emzirmeye nasil gecicem biri bama akil versin:KK43:
Canım aynı durumdayız bende emzirmeye çalışıyorum silikonla ama en fazla 1 dk . sürekli ağlıyor benimde sutum var çok şükür sagip veriyorum biberonla . bende günde 2 3 kez deniyorum .s.s zor gerçekten bide ben int. okudum sagıyoruz ya mesela süt gelmeyene kadar sagmak daha iyimis . beyne direk süt bittiği için . süt üretimi sinyali veriyormuş . sagdigin zaman hepsini sağ süt gelmeyene kadar . ben öyle yapıyorum 3 4 saat de bir tekrar sagıyorum bide hep sağ tarafdan daha çok geliyor soldan en fazla 20 30 cc

Sezeryanli arkadaslar ameliyat yaraniz ne durumda benim kucuk bi parca delik gibi acilma var en uc kisimda normal mi bu 10 mart k dogumcuya randevum var ayni gun kizimin kontrolu var beklicem yani de kafama takildi delik gibi nokta kadar aciklik var yapistirma dikisi yapmislar ip yok

Kizlar biberonla vermeyin sutunuzu yada mamayi emmeyi unutuyo sonra bize hemsire sringa verdi sringayla daha rahat emiyo emmeyi unutmuyo ilk 4 gun sutum yoktu mecbur mama veroyoduk onuda sringa ile verdigim icin kolay oldu isim zorlanmadim yani en azindan bilin istedim o daha kolay oluyo

Sevgili anneler ben 36 haftalık hamileyim bebeğimin kafa çapı 3 hafta geride ve gittiğim iki riskli doğum dr bebeğimin mikrosefali olduğunu söyledi ama sadece kafası mi küçük yoksa zihinsel bir problemi olur mu oni bilemiyoruz diyorlar sözde hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu

Kizlar biberonla vermeyin sutunuzu yada mamayi emmeyi unutuyo sonra bize hemsire sringa verdi sringayla daha rahat emiyo emmeyi unutmuyo ilk 4 gun sutum yoktu mecbur mama veroyoduk onuda sringa ile verdigim icin kolay oldu isim zorlanmadim yani en azindan bilin istedim o daha kolay oluyo
bende öyle verdim hatta bi isim varsa mamayı da anneme öyle vermeye devam et diyorum

kızlar ben kızımın kilo aldığını düşünüyorum sütüm var şükür tek göğsü veriyorum hep emdikten sonra bile geliyor kontrol olmadi daha kilo için bacak kıvrımlarından anlıyorum ama dengesiz bazi kişiler sinirlerimi bozuyor sütun yetmiyor yaramıyor diyo duruyor salı aşı olucaz o gun kontrol sonrası anlaşılır sütun kalitesi mi var doymasa süt kalitesiz olsa anlamaz mıyım biri yardımcı olabilir mi sinirim bozuldu

Canım aynı durumdayız bende emzirmeye çalışıyorum silikonla ama en fazla 1 dk . sürekli ağlıyor benimde sutum var çok şükür sagip veriyorum biberonla . bende günde 2 3 kez deniyorum .s.s zor gerçekten bide ben int. okudum sagıyoruz ya mesela süt gelmeyene kadar sagmak daha iyimis . beyne direk süt bittiği için . süt üretimi sinyali veriyormuş . sagdigin zaman hepsini sağ süt gelmeyene kadar . ben öyle yapıyorum 3 4 saat de bir tekrar sagıyorum bide hep sağ tarafdan daha çok geliyor soldan en fazla 20 30 cc
Peki nereye kadar boyle yapicaz arkadasim. Var olan sutumuz allah korusun azalmasin. Bak saat 5te 60cc verdim uyanik kaldi 5.45 te emzirmeye basladim memeden inince agliyor memede uyuyakaliyor. Ya i doyurmuyo kendini. Napcaz pofff

kızlar ben kızımın kilo aldığını düşünüyorum sütüm var şükür tek göğsü veriyorum hep emdikten sonra bile geliyor kontrol olmadi daha kilo için bacak kıvrımlarından anlıyorum ama dengesiz bazi kişiler sinirlerimi bozuyor sütun yetmiyor yaramıyor diyo duruyor salı aşı olucaz o gun kontrol sonrası anlaşılır sütun kalitesi mi var doymasa süt kalitesiz olsa anlamaz mıyım biri yardımcı olabilir mi sinirim bozuldu

Ya arkadaşım bu insanlar senin sinirini bozmak için ne varsa yapıyolar acayip sinirleniyorum ben burdan bile yaa.. sütün yaramıyor ne yaaa !!! Allah'ın bir anne ve evlada verdiği en büyük nimet, o minik yavrunun ilk rızkı.. o kadar değerli ki bir damlası bile.. böyle büyük bi nimete nasıl düşüncesizce konuşulur yaa .. Allah veriyorsa yarıyordur tabi ki o nasıl laf.. hiç takma lütfen .. seni alıp bize getiresim var valla .. kimsenin bu kadar bi insanı sıkmaya hakkı yok. Yaramıyo diyene zamanında senin içtiğin süt yaramamış beynin gelişememiş de kurtul.. töbe töbeeee.. ay deliricem..

Kizlar silikon meme ucu kullanan var mi? Ben gunde 3 kez fln emzirebi:KK43:liyorum o da silikonla. Ama doymuyor kuzum ustune biberonla iciyor. Sutim de var cok sukur sagibca cikiyor. Ben bu biberonu birakip tamamen emzirmeye nasil gecicem biri bama akil versin:KK43:
Bende aynı durumdayım silikon uçtan bıktım ne zaman memeyi emerek artık tenime temas etsin istiyorum bebeğim

Bende iki gün hep mama verdim biberonla ama çok şükür unutmadı emme isteği varsa unutmuyo kolay kolay ama memeyi svmeyen bebek naparsan yap almiyo

Peki nereye kadar boyle yapicaz arkadasim. Var olan sutumuz allah korusun azalmasin. Bak saat 5te 60cc verdim uyanik kaldi 5.45 te emzirmeye basladim memeden inince agliyor memede uyuyakaliyor. Ya i doyurmuyo kendini. Napcaz pofff
Bende öyleyim napccagmi şaşırdım . İnşallah azalmaz bende azalacak diye korkuyorum .s

Kızlar ben geldim valla anca yazabileceğim burda okadar sabırsızlanıyordum bilenler bilir ne zaman doğacak diye :) tosun paşam uyurken fırsattan istifade size yazayım istedim. Öncelikle 27 mart günü gündüz 1 gibi nışanım geldi buraya bile yazdım nışanmı değilmi diye insan ilk doğum olumca hiçbirşey bilmiyor. Sancım falan da yoktu sadece belim tutulmuştu günlerdir öyle ağrıyorduki yürürken bile ağrı giriyordu birgün önce çarşı pazar çok gezdim ona yormuştum meğer doğum habercisiymiş:) herneyse akşama doğru ara ara ağrılarım oluyordu ama önemsenecek kadar değildi kaynanam ısrar etti gidin bi nst ye bağlanın bebeğin hareketlerine falan neyse doktora gittik sancılar yok denilecek kadar azdı 20 lerde falan geldik eve akşam yattım ama dedim bugün de doğmayacak :) gece öyle rahat uyudum ki sabah 5gibi sancıyla uyandım ilk yarım saatte bir vuruyordu sonra 10 dakkaya düştü derken 5 dakka dedim anam geliyomu bu tosun:) apartopar hastaneye gittik yolda giderken 5 dakkada bir vuruyordu sancı hastaneye gittiğimde kontrollerim yapıldı 3 cm açılma vardı sancılar da yüksek çıkıyordu sonra odada yatışım yapıldı doktorum 8 saati bulur sancı suni vermek istemiyorum dedi herneyse odama çıktım ama duramıyom snacı vuruyo 8.5 ta hastaneye gittim 10.30 da odamda sancı çekerken bianda karnımda pat diye ses geldi ayaklarımdan suyum boşaldı hemşirelere bağırdık geldiler apartopar doğumhaneye indirdiler kontrolüm yapıldı hala 3 cm di açılmam sonra bekleme odasında sancılarımı çekerken 3 dkkaya düştü sancılarım bu arada aksilik ki kendi doktorum ameliyata girdi ben odamda sancımı çekerken bağırmadım diye önemsemediler ve yaklaşık bir saat sonra dayanılmaz derecede oldu sancılarım bağırmaya başladım resmen ıkındırıyodu artık gelecek gibiydi hiasettim adeta ayamlarıyla üst karnıma bastırıyodu bebiş. Ablam hemen ebeye haber verdi ebe gelip muayene etti ama ıkınıyorum sancım vuruyo yatağa Zor yattım sonra ebe şoka girdi bebek sadece yanlardan tutunuyo dedi apartopar doğumhaneye çatala aldılar ama çatala bile zor çıktım ıkınmam. Geliyodu resmen yolda doğuracaktım başka bi doktor geldi iki ıkınmamla bebeğim 12.50 de dünyaya geldi doktor ve ebeler şok oldu çünkü açılmam bi anda oldu bide bağırmadığım için sancım yok sanmışlar beni yukarıya yatışa göndereceklerdi düşünün :) bebeği koynuma verdiler ne ağrım kaldı nede başka birşey :) bu arada bizim bebiş eli önden gelmeye çalıştığı için kesik atmak zorunda kaldılar yoksa dikişsiz kurtaracaktım 2 tane dikişim var :)

Ya arkadaşım bu insanlar senin sinirini bozmak için ne varsa yapıyolar acayip sinirleniyorum ben burdan bile yaa.. sütün yaramıyor ne yaaa !!! Allah'ın bir anne ve evlada verdiği en büyük nimet, o minik yavrunun ilk rızkı.. o kadar değerli ki bir damlası bile.. böyle büyük bi nimete nasıl düşüncesizce konuşulur yaa .. Allah veriyorsa yarıyordur tabi ki o nasıl laf.. hiç takma lütfen .. seni alıp bize getiresim var valla .. kimsenin bu kadar bi insanı sıkmaya hakkı yok. Yaramıyo diyene zamanında senin içtiğin süt yaramamış beynin gelişememiş de kurtul.. töbe töbeeee.. ay deliricem..
ya güler yüz göstermiyorum konuşmuyorum hala hergun evime geliyor sinirlerim yıpranıyor iyice bugün annem geldi eşim tlfla aradığında kim var desi annemler geldi dedim konuştuk kapattı sonra mesaj atti annen gelince onla odaya geçip uzun sure kalma dedi nasil ya dedim annenle odaya geciyor çocuğu süt verdikten sonra orda masaj yag ust degistirme yapiyon annemi de çağır dedi yok artık dedim bizim oda sıcak o yüzden orda yapıyor annem bide odada kimseler olmasın diye annem hoşlanmaz mahremiyetine cok saygılıdır bebeğin bayan bile olsa altını bi kişi degistirsin der bunun bile dedikodusunu yapmış ki bana yetişti konuşmadım esimle gün boyu yarında doğum günüm bakalım annesinin kirilmasin diye o kadar harcadığı çabayı benim icin göstericek mi evliyken ilk kez denk gelicek

Back
X