- 7 Temmuz 2016
- 9.425
- 33.047
- 548
- 40
daha cook var konusmalarina. o zaman da susmuyrlar :) ortasi yok yani.oglum ne guzel yiyor altini değiştiriorm biraz bakinip uyuyordu iki gündür huysuz biraz mizildanio niye böyle olduysa su bebekler daha erken konussa keske :)
cok gecmis olsun. allah sifasini versin.TuRuNCu çok geçmiş olsun Allah yavruna şifa sana da sabır versin maalesef bende 1 hafta önce Doğum yaptım ve kızım 1 haftadır küvözde üstelik son derece sağlıklı ve gününde doğan bir bebek olmasına rağmen küvözde 48 saat normal Doğum sancısı çektikten sonra rahimim yırtıldı ve kanamam çoğaldı acil sezeryana alındım kızım doğdu hemen emzirdim her şey güzel giderken bir an kızım huysuzlandı ve öksürmeye başladı Bebek hemşiresi alıp götürdü sonra eşimi arayıp çağırdılar eşim bir süre gelmedi geldiğinde ise kızımızı yoğun bakıma aldılar dedi o an nefesim kesildi Ama neden dedim ciğerlerine su kaçmış daha sonra sabah yanına gittim aslında sadece ciğerlerine su kaçmamış başka sorunlarda vardı bol miktarda enfeksiyon kapmış karaciğer çalışmıyor tansiyonu düşmüş şekeri yükselmiş kalpte sorun var kafayı yiyecektim kızımın vücudunda müdahale edilmedik yer kablosuz yer kalmamıştı 1 haftadır yoğun bakımda her gün dua ediyoruz iyileşmesi yavaş oluyor ama hayati risk devam ediyor dua etmekten onunla konuşmaktan başka bir şey elimden gelmiyor Doğum yapıp eve bebeksiz dönmek çok kötü bir his canımın canını orada bıraktım içim yanıyor ama umutsuzluğa kapılmıyorum onun az da olsa her gün gösterdiği iyileşme azmini görmek beni ayakta tutuyor dua ve sabır inş yoğun bakımdan çıkıp evimize geleceği günü de görürüm hepinizden kızım için dua etmenizi diliyorum Allah razı olsun...