- 27 Temmuz 2009
- 664
- 719
- 103
- 42
Canım bi de Golden Goat diye bi mama var canimCanım hazmedemiyodan kastım karnı küp gibi şişiyor ve içtiğinin büyük bi kısmını kusuyo. Gazı bi türlü çıkmıyo bi de.
Çocuk mamayı içiyo yeri geliyo bi sonraki acıkma saatine kadar gaz çıkmıyo.
Bugün mesela 3te içti mamayı 5te yeni mamayı vermeden gaz çıkardı üstüne kustu. Ardından yenisini cuk cuk içti bitince gazdan yine bağırmaya başladı.
Çocuğun gazı bi sonraki öğüne kadar çıkmıyo kısacası.
Böyle kısır döngü devam ediyo yani.
Canım yukarıya yazdım detayları.
Senin bebeğin kilosu ne kadar şuan.
Belki miktarlarımız oyüzden farklıdır.
Benimki 2850 doğdu şuan 3500.
En başta ben de sma istedim.
Eczacı Eşime anne sütüne en yakın bu deyip bunu vermiş.
Yani artık kime inanacağımı şaşırdım canım.
Değiştirmek istiyorum aslında ama bi kere similac ile değiştirdik çocuğun nevri döndü oyüzden korkmuyor değilim.
Keçi sütünden yapiliyormus. çok memnun kalan duydum. Aklında olsun.
Kan tahlilonde Sıkıntı olunca arıyorlar canim. Ama bu illa sorun olduğu anlamına gelmiyor. Bazen tahlillerde yanlışlıklar olabiliyor. Ama sakın ihmal etme TSH çok önemli. Troid le ilgili bir sıkıntı.Topuk kanınızdan bi haber geldimi.bugün bizi sağlık ocağından aradılar acil çağırdılar.tsh yüksek çıkmış tekrar topuk kanı aldılar ve damar yolundan kan aldılar.küçücük çocuk yavrum kaç yeri deldiler anca kan geldi o da damla damla
Ayda 1 kilo normal canim. Günde ortalama 20 30 gr alması lazım bebeğin.Evet benim bebeğim iri doğdu. 4000 doğdu şimdi 4950. Bana çok gibi geldi napıcaz dedim doktor ayda bir kilo almalı yani kilosu normal dedi. Beslenmesine aynı şekilde devam et dedi.