Benim de yanıyordu seninki kadar fazla değildi ama. Kızımın saçları resmen ensesini kapatıyor

ayva da zorla bir dilim yemiştim ağzının kenarında varla yok arası bir Gamze var bolca yemek lazımmış demek ki
Dışarı çıkınca hiç sesleri çıkmıyor

biz hastaneye gittik göbek deliği için 3 saat kesintisiz uyudu. Emzirme önlüğü de kurtarıcımız oldu o sürede :)
Bizde de eşim kahverengi ben ela iki nesil gerimizde mavi var ve şimdilik maviş görünüyor ne zaman kesin olur ki bu renk acabaaa çok merak ediyorum
Hele o Kalkan'lar resmen hayat kurtarıcı

biberonu da güzel ama kızım emziği tutmuyor. Ucuna az bir pekmez sürüp denedim tuttu ama tadı geçince fırlatıyor. Sizin emzik hangisi?
Yalnız hissetme canım onlar oldu artık yoldaşımız :) eşime şakayla karışık o olunca aklıma gelmiyorsun diyip sinirlendiriyorum bile

ben de ilk ağladığı zamanlar çok panik olup ağlıyordum üzülüyordum ama baktım ki ben öyle oldukça o daha da şiddetli ağlıyor

artık sakin olmam gerek diyip kendime telkin ettim. Ben sakin olunca hissediyor o da. Sen de üzülürsen bebeğin de hisseder. Birşey olmaz yalnız kalsan da sıkıca giydir dışarı çık iyi geliyorsa

psikolojin de çok önemli
Ben ilk sağarken sıcaklığına bakıyorum sonra verirken de o sıcaklığı yakalamaya çalışıyorum