• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Ben oğlumda aziz bebedeb alıyordum kayseriparkta hala açık mı bilmiyorum ama soobede indirim var %50 mothercarede de indirim var %50 mesaj biraz geç oldu ama :KK48:

Ben uzun zamandır foruma gitmiyordum.
C&a ,panço,kanz filan vardır diye gittm ama hepside kapanmış.
Mothercare de pek bişi beğenemedim ,LC 'den 2-3 parça şey ancak buldum.
Keşke soobe'ye gitseydim :))
Neyse artık ,bugün de bebeco'dan 3-4 takım aldım. Bir süre idare eder artık bizi.. ;)

Ya sling i bağlamakla upraşabileceğimi sanmıyorum ama ergonomik kanguru araştırmasındayım, kanguru daha pratik geliyor araştıran varsa fikir verebilir mi ?

Canım ergo babyi çok önermişler. Ben sadece evin içinde kullanmayı düşündüğüm için pahalı geldi bana..

kızlar emzik verdim bebegime.çokmu erken davrandım acaba.25 günlügüz.

Valla tutuyorsa devam et derim.
Ben 1 aydır tutsun diye veriyorum ama hiç istemiyor..

Canım vala bende de program var sözde kolik bebekler için sesleri açıyorum duymuyor bile kendi bağırmasından,bir an önce şu günlet geçsin istiyorum. Okadar ağlıyor ki içim gidiyor

Kolik bebek çok zor canım ,Allah yardımcın olsun...

Canım ergo babyi çok önermişler. Ben sadece evin içinde kullanmayı düşündüğüm için pahalı geldi bana..

Valla tutuyorsa devam et derim.
Ben 1 aydır tutsun diye veriyorum ama hiç istemiyor..

Kolik bebek çok zor canım ,Allah yardımcın olsun...
Allah razı olsun canım:( tek dileğim zamanın hemen geçmesi.Dün akşam yemek bile yiyemedim hazırlayamadım fırsat vermedi
Sezeryan oldum bide hala dikiş yerimin üst kısımlarında ağrı var,hem ağrılar hem bebek çok zorlanıyorum

Sanırım benim ileri boyutta:KK43: hamileliğimden biliyordum bebeğimin huysuz olacağını. Eşimin ailesi sürekli sıkardı canımı hoş şimdide lohusa falan dinledikleri yok
Benim de hamileligim stresli geçti baya bende bekliyodum böyle bi bebek yine buna şükür ne diyelim

Allah razı olsun canım:KK43: tek dileğim zamanın hemen geçmesi.Dün akşam yemek bile yiyemedim hazırlayamadım fırsat vermedi
Sezeryan oldum bide hala dikiş yerimin üst kısımlarında ağrı var,hem ağrılar hem bebek çok zorlanıyorum

Sling denedin mi canım?
Kolik bebekler ten teması olunca daha sakin oluyorlar. Bir de hamak tarzı bebek salıncakları da iyi geliyormuş...
Bol bol ten teması kurun ve kolik saati geldiğinde panik olmayın ,sesinizi yükseltmeyin.
Olabildiğince sakin ve tatlı tatlı konuşun kulağına.
Gerçekten zor bir durum. Üst komşunun bebeği kolikti ve özellikle akşam 7 gibi başlardı çığlıklar. Anne de biraz sabırsız olunca çok bağırırdı bebeğe. O bağırdıkça ağlamanın şiddeti daha çok artıyordu. Hamileyken böyle duyunca çok üzülürdüm.
Yani yapılabilecek tek şey sakin kalıp yanında olduğunu hissettirebilmek...

Benim de hamileligim stresli geçti baya bende bekliyodum böyle bi bebek yine buna şükür ne diyelim

Canım senin kuzucukun hastanede yalnız kalması da koliki tetiklemiş olabilir..

Bir mesajında "yavrumun ağlamaktan sesi kısılmış" dediğinde çok etkilenmiştim :(
Nerdeyse 10 güne yakın annesiz kaldı yavrucak.
Ben sizde ki huzursuzluğu ona bağlıyorum biraz..
Bol bol öp kokla fındığı ;)

Sezeryanın tam olarak nerede.
Benimki çok aşşağda sanki.tüylerin hemen başlangucında.acaba herkesinkimi orda

Evet canım benimki de tam orda ama çekerken orası da ağrır diye korkuyorum bi de eğilmek falan da kolay olmuyor hala. Bi de benim dikişin sol tarafında ufak bir kırmızılık ve yara gibi birşey var of bi iyileşemedim :(

Aynı ya. Anne yanı beşiği aldım sallanıyor ne güzel diye. Bas bas bağırıyor orda:)) ayağıma alınca susuyor.

Ne varsa geleneksel yöntemlerde var bizim de evde 3 beşik var ama hiçbirinde yatmıyor sallanmayı istemiyor kucakta geziyor hoplatmayı seviyor

Slm kızlar bugün de güne güzel başlayamadım kv çocuğu gasp etti vermiyo:işsiz: annem çocuğu uyutabiliyo diye rekabete girişti çocuğu uyutacam diye yüksek sesle pışpışlayıp sallıyo kafa kalmadı hiçbirimizde.:KK34:

Hahahaha seninki yine iyi annenle yarışıyor benimki benle yarışıyor ya kadın bağrına basıyor sanki orda susacak gibi kızım da inadına sanki durmuyor onda :D

yatakta asla durmuyor saklanmaktan hoşlanmıyor ciglik atiyor kucağında uyuyo indirir indirmez kalkıyor ağlıyor bazen iki emzirme süresi arası kucağımda bende halsizim zaten çok kilo vermişim bünyede zayıfladı kucakta 4 saat durur mu öyle durmak istiyor

Demek geneli böyleymiş bu bebişlerin benim kız da sürekli göğsüme yaslanıp uyumak istiyor yüzüstü yatmak hoşuna gidiyor heralde. Kaldırıp yatağa koyuyoruz 5 dk ya uyanıyor. Ben giyilmiş atletimi yanına koyuyorum kokumu alsın diye yüzüstü de yatırıyorum öyle bir saat falan uyuyor. Ama geceleri ya da ben yanında yokken yüzüstü yatıramıyorum :( sürekli kucakta durmaya alıştı mı yoksa gazdan mı böyleler bilmiyorum :(

şubat annelerinin bu kaynanalardan çektiği nedir hepside birbirinden fena valla hepsini toplayıp kurtulabilsek bi anda ne güzel olur offf of:sinirli::bicak::ruh:

Hiç deme :işsiz:

Sanırım benim ileri boyutta:KK43: hamileliğimden biliyordum bebeğimin huysuz olacağını. Eşimin ailesi sürekli sıkardı canımı hoş şimdide lohusa falan dinledikleri yok

Canım az önce bir yazıda okudum kolik bebeklerin en büyük nedeni annenin stresli olmasıymış. Bu da kv nin geldiği günler kızımın huysuz olmasının açıklaması büyük ihtimalle :KK14: biliyorum zor ama bebeklerimiz için sakin olmalıyız :işsiz:

Sling denedin mi canım?
Kolik bebekler ten teması olunca daha sakin oluyorlar. Bir de hamak tarzı bebek salıncakları da iyi geliyormuş...
Bol bol ten teması kurun ve kolik saati geldiğinde panik olmayın ,sesinizi yükseltmeyin.
Olabildiğince sakin ve tatlı tatlı konuşun kulağına.
Gerçekten zor bir durum. Üst komşunun bebeği kolikti ve özellikle akşam 7 gibi başlardı çığlıklar. Anne de biraz sabırsız olunca çok bağırırdı bebeğe. O bağırdıkça ağlamanın şiddeti daha çok artıyordu. Hamileyken böyle duyunca çok üzülürdüm.
Yani yapılabilecek tek şey sakin kalıp yanında olduğunu hissettirebilmek...
Önerilerini dikkate alacağım sağol canım,hep sarılıyorum ona zaten kucağımda:)Sling denemedim ama düşünüyorum,çok şükür bağırmadım şimdiye kadar inşaallahta bağırmam kuzuma Sadece o ağladığında Allahım sabır diyorum sabır sabır.. Eşim biraz geriyor beni ailesi yetmiyormuş gibi bebekten çok bebek ağlarken o sinir ediyor maalesef.
Evet canım benimki de tam orda ama çekerken orası da ağrır diye korkuyorum bi de eğilmek falan da kolay olmuyor hala. Bi de benim dikişin sol tarafında ufak bir kırmızılık ve yara gibi birşey var of bi iyileşemedim :KK43:

Ne varsa geleneksel yöntemlerde var bizim de evde 3 beşik var ama hiçbirinde yatmıyor sallanmayı istemiyor kucakta geziyor hoplatmayı seviyor

Hahahaha seninki yine iyi annenle yarışıyor benimki benle yarışıyor ya kadın bağrına basıyor sanki orda susacak gibi kızım da inadına sanki durmuyor onda :KK70:

Demek geneli böyleymiş bu bebişlerin benim kız da sürekli göğsüme yaslanıp uyumak istiyor yüzüstü yatmak hoşuna gidiyor heralde. Kaldırıp yatağa koyuyoruz 5 dk ya uyanıyor. Ben giyilmiş atletimi yanına koyuyorum kokumu alsın diye yüzüstü de yatırıyorum öyle bir saat falan uyuyor. Ama geceleri ya da ben yanında yokken yüzüstü yatıramıyorum :KK43: sürekli kucakta durmaya alıştı mı yoksa gazdan mı böyleler bilmiyorum :KK43:

Hiç deme :işsiz:

Canım az önce bir yazıda okudum kolik bebeklerin en büyük nedeni annenin stresli olmasıymış. Bu da kv nin geldiği günler kızımın huysuz olmasının açıklaması büyük ihtimalle :KK14: biliyorum zor ama bebeklerimiz için sakin olmalıyız :işsiz:
Doğrudur hayatım aynen benimkilerde gelince susmuyor bebeğim,gerçekten öyle. Biraz daha toparlansam eski yaşantıma dönsem daha iyi olacağım sanırım.
Birgün şu yazıları okuyup güleriz inşallah

Babam 10 yıl önce kalp krizi geçirip stend taktırmıştı. 2gün önce doktor bir sorun görmüş ve anjiyo olacak ve bana patavatsiz kayınbabam haberim var sanıp pat diye söyledi dün akşam.
Ağlama krizine girdim hala başım ağrıyor,elbet daha ağır yük taşıyan insanlarda vardır bu hayatta ama bu aralar sırtımda çok ağır yük hissediyorum.
Sizden ricam dualarınızda babama da yer verin bu akşam,Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Yazıp içimi dökmek istedim

Canım senin kuzucukun hastanede yalnız kalması da koliki tetiklemiş olabilir..

Bir mesajında "yavrumun ağlamaktan sesi kısılmış" dediğinde çok etkilenmiştim :KK43:
Nerdeyse 10 güne yakın annesiz kaldı yavrucak.
Ben sizde ki huzursuzluğu ona bağlıyorum biraz..
Bol bol öp kokla fındığı :KK66:
Aynen canım bende ona bağlıyorum kuzum çok usluydu çünkü hastaneden geldi böyle huysuzlasti bende senin gibi öyle düşünüyorum evet sesi kısılmış ti hemşireler her agladiginda gitmez ki :( yavrum kimbilir ne kadar ağladı bak yine gözlerim doldu :( eve geldi 2-3 gün sesi çıkmadı ağlamaya gücü bile kalmamıştı ondan huysuzlasti sanırım :(

TuRuNCu TuRuNCu Daha uygun fiyatlı olarak da momforbaby ile solomobaby var ama bilemedim sağlıklı mı gerçekten.. ikisini de ergonomik diyolar yenidoğan aparatları falan var. Kafam karıştı..

Babam 10 yıl önce kalp krizi geçirip stend taktırmıştı. 2gün önce doktor bir sorun görmüş ve anjiyo olacak ve bana patavatsiz kayınbabam haberim var sanıp pat diye söyledi dün akşam.
Ağlama krizine girdim hala başım ağrıyor,elbet daha ağır yük taşıyan insanlarda vardır bu hayatta ama bu aralar sırtımda çok ağır yük hissediyorum.
Sizden ricam dualarınızda babama da yer verin bu akşam,Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin.
Yazıp içimi dökmek istedim
canım geçmiş olsun lohusalık hali daha duygusal oluyoruz ama eminim herşey yolunda gidecek üzme kendini

ben dırek sıcak sıya koydum bı tuhaf oldu kesıkler oldu koku oldu.burada sordum senın gıbı onceden cıkaracakmışız kendınkendıne cozunecekmış sonra sıcak suya ısıtıvakmısız benmarı usulu
Hemşire nin bana tarif ettiği önce oda ısısında çözülüp benmari usulü eritmek kullanılacak zaman da sıcak suda ısıtmak

İyi akşamlarınız olsun hanımlar ..
Ben yine ağlamalı bir günü kapatıyorum ;(( biliyorum Doğumla olan hemoroidin üzerine kabız olmak kv ve kp stresinden .. biliyorum bebeğimin sakinleşmemesi benim stresimden ... ileri derece psikolojim bozuldu ... benim bebeğim Benin kararlarım .. oğlum her dilini çıkardığında aç değil sancısı var ..18 günlük bebek huzur istiyor . Görüntülü aramalarla akrabalara gülücük verecek kadar büyük değil ... her uyandığından emzirilmek gazı alınmak ve altının değişilmediniz istiyor... yaşlı insanların elinde anlarcasına sevilmek değil . Yanlışmıyım?

Back
X