Evet canım benimki de tam orda ama çekerken orası da ağrır diye korkuyorum bi de eğilmek falan da kolay olmuyor hala. Bi de benim dikişin sol tarafında ufak bir kırmızılık ve yara gibi birşey var of bi iyileşemedim
Ne varsa geleneksel yöntemlerde var bizim de evde 3 beşik var ama hiçbirinde yatmıyor sallanmayı istemiyor kucakta geziyor hoplatmayı seviyor
Hahahaha seninki yine iyi annenle yarışıyor benimki benle yarışıyor ya kadın bağrına basıyor sanki orda susacak gibi kızım da inadına sanki durmuyor onda
Demek geneli böyleymiş bu bebişlerin benim kız da sürekli göğsüme yaslanıp uyumak istiyor yüzüstü yatmak hoşuna gidiyor heralde. Kaldırıp yatağa koyuyoruz 5 dk ya uyanıyor. Ben giyilmiş atletimi yanına koyuyorum kokumu alsın diye yüzüstü de yatırıyorum öyle bir saat falan uyuyor. Ama geceleri ya da ben yanında yokken yüzüstü yatıramıyorum

sürekli kucakta durmaya alıştı mı yoksa gazdan mı böyleler bilmiyorum
Hiç deme
Canım az önce bir yazıda okudum kolik bebeklerin en büyük nedeni annenin stresli olmasıymış. Bu da kv nin geldiği günler kızımın huysuz olmasının açıklaması büyük ihtimalle

biliyorum zor ama bebeklerimiz için sakin olmalıyız