- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Öyle canim aklıma geldikçe yalnız kalacagmız içim fena oluyordu dün ilk defa yalnız kaldık ve çok şükür sıkıntı olmadı.yalniz degilsin ki bebiskon var. iyi ki var. biricik bebisinle ilgilenirken vaktin nasil gectigini anlamazsin bile.. bebek bakimi konusunda da korkma. sen onun annesisin kimseye ihtiyacin yok. bende ilk bebegimde yalniz kalmistim. kendim herseyi ile ilgilendigim icin daha mutluyum hala.
Aynen ya kv geldi doğumdan 2 gün sonra evde kiyamet kopti logusa halimle 3 gün gözümün yaşı dinmedi. Birde ben kv iyi bilirdim. Aman neyse gitti Dr huzurum geldi. Şimdi biraz sut sorunum var inşallah oda geçerse alisacak artikEşim izinliydi ve kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşım vardi bir haftaya kadar,ilk yalnız kaldığım gün baya ağladım:) şimdi ise alıştım sayılır. Eşim gece 12 de geliyor işten sadece kolum yorulunca keşke olsa diyorum onun dışında etrafta boş boş konuşan insanlardansa yalnızlık daha iyi
Hahhaha aynj ben. Birde yabimda birileri varken uyumaya fırsat olmuyordu yalnızken hiç olacağını sanmıyorum artık yemek temızlik hepsi beni bekliyorBizde aynıyız yani şahsen ben her akşam yarın gündüz o uyuyunca bende uyucam hayaliyle yatıyorum ama nedense bi olmuyo uyuyo o ara dediğin gibi bişey yapıyorum sonra zaten yine uyanıyor emmesi alt değişimi derken kısır döngü ve ben hayaller hayatlar uyuyamıyorum yine![]()
Bende ayniyim ya. Annem yanımdayken zorla yediriyordu şimdi ne yapacam bilmiyorum zaten sutum yetmiyor. Üstelik iştahım hiç yok. Emziriyorum ama istah sıfırcok kotu calışan bı ınsandım evde tek kalmak zulum bana kahvaltı bıle yarım yamalak yapıorm annem yakın allahtn ıkı gunde bı cagırıorum gelıo yıkamaya falan yalnızlık cok zorr
Benim annem 3 saatık yerde ama çalışıyor sıkıntı o. Haftada 1 gün izinli. Neyse ya kısmet biraz ben giderim biraz onlar gelir. Banyo olayını onlar yokken yaptırmam. Annem yaptırıyor banyosunubn de yalnız kalmaktan korkuorum cnm 18 gunluk olduk ama daha cok yeniyiz bnce haftaici annem haftasonu kv geliyor ama annemi en az 40a kadar yatili cagiracam çünkü eşimn işleri yoğun gece de uyuyamior bebekle yatınca
Valla ben ilk günden verdim birkaç dklok şimdi 15 günlük yine ara ara veriyorum zaten sürekli emmiyorkızlar emzik verdim bebegime.çokmu erken davrandım acaba.25 günlügüz.
Bizimde bu gece ilk yanlız gecemizdi bugün de ilk yalnız günümüzGüne iyi başlamadım ama şükür iyi bitiriyorum sonunda kv ve ekibi kızına gittitam bir ay oldu kocamla başbaşa kalamamıştık ev bi sessizleşti sanki. Evde 3 kişi ilk gecemiz kızlarrrrr
![]()