• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Rezene kimyon çayı içiyorum.
Kızımın karnına masaj, bacak hareketleri, sıcak su torbası, sub markA damla... Herşeyi yapıyoruz annemle ama çıkmıyor. Ancak sabaha yavrum bütün gece ıkınıyo uyanırken ıkına ıkına kaka yapıyoda öyle rahatlıyo
Bizim de gazımız arttı yatmıyor ağlıyor sürekli bizde herşeyi yapıyoruz ama nasıl geçecek. Şliyorum uykusu da azaldı

PitIrcIk34 PitIrcIk34 merhaba Can'ım bende öyleyim emziriyorum gündüz çok çok ağlarsa doymazsa veriyorum baZen 30 cc bazen 60 cc veriyorum özellikle akşam 8 den sonra çok huzursuz Ozaman veriyorum bazen 2 kere toplamda veriyorum birşey olmaz devam et dedi doktor . Birşey olmaz bebeğin huzursuzsa ver

Kızlar bebisleriniz 1 ay kontrolün de kaç kilo almıstı benim ki 3.150 doğdu ama illa zayıflamıştır 1. Ay kıyafetleriyle 4.200 çıktı doktor çok iyi dedi . Bide kikızımın kafası sanki biraz küçük 35 cm miş kibar olacak herldr .
Sizin bebişkerin kafası kaç cm çıktı karşılaştırmak için değil de merak ettim

Günaydın kızlar .. dün 21. Günde göbeğimiz düştü çok şükür .. cerraha gerek kalmadı. Bizde dün akşam 8 sen sabah 4 e kadar ne yattık ne kalktık . Çok ağlamıyor ama huysuzlanıyor. Zombi gibiydim :işsiz:

Evet annem gidince zorlancam baya en azından şimdi iş yapabiliyorum yada yemek yerken fln bakiyo git uyu sen diyo geceleri çok zor oluyo eşim bu ara çok ilgisiz bana dünden önceki akşam 11 gibi aldı sağolsun 2 ye kadar fln uyumuşum ama dün aramızda bi atışma oldu onda da yüzüme vurdu :KK43: benden daha fazla lohusalık tribi ve havasında geliyo oğlum diyo seviyo fln bana nasılsın bile demez oldu nerdeyse yorgun görünce yat uyu sana gündüz niye uyumuyon deyip duruyo sanki keyfimden :KK43: bugün sabah artık ağladım yine sirtimin belimin ağrısından belim kitlendi kaldı ve aşıya götürdük bebeği dönüşte ise geç kAldim diye kocaman puseti tek başıma 5. Kata çıkardım annem bile sen nasıl çıkardn daha hala yaralisin dedi :KK43: su bı kaç gündür çok fazla bunaldım galiba :KK43: şunu yazarken bile iclenip ağlıyorum :KK42::KK42:
Bende çok alınganım ya hep aglıyırUm ne yapsa zoruma gidiyor . Dün gayet iyiydim şarkı söyleye aşı gidiyorduk bugün kızın doymadı büyüdü babası dedim mama verdim dedim
Dedi ki bakıyordum da gündüz de mama vermeye başladın dedi okadar zoruma gidiyor ki su mama işi sanki ben keyfimden veriyorum çok ağladı ne yapayım acaba sütüm mü YÖK dedim . Bana birşey diyemiyormuş artık herşeyi abartıyor Muş'un

Kızlar bebisleriniz 1 ay kontrolün de kaç kilo almıstı benim ki 3.150 doğdu ama illa zayıflamıştır 1. Ay kıyafetleriyle 4.200 çıktı doktor çok iyi dedi . Bide kikızımın kafası sanki biraz küçük 35 cm miş kibar olacak herldr .
Sizin bebişkerin kafası kaç cm çıktı karşılaştırmak için değil de merak ettim
Ahhh biz anneler herşeyi düşünüyoruz valla normalmi diye. Biz daha 22 günlüğüz be doğduğunda 36 cm di. Vakumla çekildi yavrum biraz sivri ama koca kafalım o benim :KK51: 3.375 gr doğmuştu .

Kızlar sütün akma olayı bendede var . Göğüs sertken sürekli akıyor . Pedler doluyor bazen.. birde ilk emerken ağZından çıkarsa oğlumun yüzüne fışkırıyor ip gibi .. çok korkuyor bizim şapşik :)

Olmuyor tadı cikmiyo kendimi öyle yorgun bitkin hissediyorum ki resmen ayakta uyuyorum varlığına bin şükür Rabbim yokluğunu göstermesin geçer elbet bunlar ama gerçekten çok kötü oldum dermansız hissediyorum bide epidural dan midir nedir belim çok fena biraz egilsem kitleniyo sanki dogrulurken canımdan can gidiyo sırtım fena durumda :KK43: bide diyorum ya yavrum öyle bağırırken bişey yapamamak kendimi iyice kötü hissettiriyor :KK43: napcami şaşırdım sanki bana garezi var gibi ben başında dururken uyuyo ama yemeğe otursam yada uyuyo diye az uzanmaya kalksam bas bas bağırıyor tuvalete bile kostur kostur gidiyorum annem var o gidince napcam bilmiyorum :KK43: şuan mesela bağırıyor altı temiz emdi fazlasıyla kusuyo ama uyumuyor cildircam :KK43:
ben epidural olmadım ama yinede bel ağrısı kitlenme ve hele de en fenaydı kuyruk sokumundaki oturunca olan agri hala sürüyor bizimde kucakta durmak istiyor heran indirince uyanıyor bu gece isyan ettim artık eşime o beşiğin yanına oturdu bebek ağladıkça verdi gece boyu sürekli yatağa koy al yapmak gerek uykusuzum yatağıma da almaya korkuyorum farketmem dönerim elim çarpar diye mecburen o beşiğe indir al ile sabah oluyor bitkin halde kalkıyorum halbuki bu cadı da uyumadi ama oynamak istiyor sabah erkenden gözler tam açık gülüyor bide altını kapattirmak istemiyor

Canım bu 40 çıkarma olayı batıl inanç. Dolayısı ile ben sadece gusul abdesti aldım

Mama + emzirme ile 1 kilo aldı

Ben bugün sipariş verdim canım.
2 numaram bitmek üzere.(prima aktif bebek)
Evdeki tartıda kucağıma alıp çıkınca 5.5 kilo geliyor.
Benimki biraz da obur. Hem göbekli hem de bacaklar boğum boğum. Bez artık iyice sıkmaya başladı..

Saol canım. Bebeğimin bugün kontrolü vardı. Böbrekteki genişleme gerilemeye başlamış çok şükür. Ameliyat başarılı olmuş yani.
1 ay sonra tekrar takılan kateter çıkarılacak ve bitecek inşallah.

Bu günlerde geçecek canım üzülme...
Bir bakmışsın parkta bahçede koşturuyorlar :)
Bak tadını çıkar bu günlerin,bi daha geri gelmiyor :)

Canım belki burnunda bir şey vardır ondsn hapşuruyordur. Burnunu iyice temizle ,sıcak buharla banyo yaptır. Hala hapşuruk devam ediyorsa takibe al..
ayda1.5kılo aldı bnmkı

resmi varmı kuzum ya ben denemek için oyle birşey alsam önce
bucanım 10 lıra falan dunyayı sagdım bunla yenı dogum yaptıgımda sımdı içio dırek gogsmden gerek kalmıo fazla

Eklentiler

• IMG_0535.webp
    IMG_0535.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 65
Bende çok alınganım ya hep aglıyırUm ne yapsa zoruma gidiyor . Dün gayet iyiydim şarkı söyleye aşı gidiyorduk bugün kızın doymadı büyüdü babası dedim mama verdim dedim
Dedi ki bakıyordum da gündüz de mama vermeye başladın dedi okadar zoruma gidiyor ki su mama işi sanki ben keyfimden veriyorum çok ağladı ne yapayım acaba sütüm mü YÖK dedim . Bana birşey diyemiyormuş artık herşeyi abartıyor Muş'un
al bak derım ben dırek şoyle laf soylemıolarmı gayet acık ne soyledgını bıseyı abarttıgın yok canım tavrını bellı et bnce

Back
X