• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Kızlar ya 38. Gunum bugün ama sanki adet ağrısı gibi bir bel ağrım var belim agriyodu ama bu adet ağrısı gibi adet olacakken yaşadığım keyifsizligi yaşıyorum şuan acaba olunur mu ki hemen yada 40 gün dolmadan o_O

Kızlar ya 38. Gunum bugün ama sanki adet ağrısı gibi bir bel ağrım var belim agriyodu ama bu adet ağrısı gibi adet olacakken yaşadığım keyifsizligi yaşıyorum şuan acaba olunur mu ki hemen yada 40 gün dolmadan o_O
Valla bilmem ki ben şu an 52. Günümdeyim hiç öyle birşey yaşamadım

Günaydın kızlar ,
Dün 28 günlükken oğluşun sancıları ara ara geliyordu . Sürekli şakın şekilde pış pışlamaktan başk çare Yok biliyorum ..Tabi kv ve kp korktu . Sanki ilk defa gaz çıkarmaya çalışan ve ıkınırken kızaran moraran çocuk görmüş gibi evham yaptılar ve hastaneye gittik . TAbi yol boyu uyudu kuzum ... ( bu arada başka torunlArı 40 gün boyunca ağlamış yani tecrübeliler ) doktor yapılacak bişey Yok yok Dedi . Başka bir sorun yokmuş ..Öğlen biogaia sabah akşam yarımşar ölçek Nurse harveys şurup Dedi ... birde krem varmış şuan Türkiye'de pek Yok almanyadamı varmış ne . Üretimi kalkmış burda .Bulabilirseniz iyi gelir Dedi . Çok ağlarsa arabayla gezdirin Dedi .. birde yüzündeki pıtırcıkları sordum fazla kilodan Dedi . Karbonat vs sürme Dedi . ( 2-3 kez sürmüştüm ama fayda etmemişti)

Günaydın herkese. Kızlar seyyar beşik almak istiyorum. Öneriniz varmı ?

Kızlar oğlum 3 gündür su gibi cıvık kaka yapıyo sarı renkte ama günde en fazla 2 kere korkmalımıyım ? Ya benim bebiş gündüz uyuyo gece kıvranıyo resmen biyerini kırmışım gibi ağlıyor napacağımı şaşırıyorum kolik falan hikaye bence okunmalık bu çocuklar. Okuttuğum gece mışıl mışıl uyuyo doktorlar inanmadığı için kolik diye bişey atmışlar ortaya bi hastalık varsa tedavisidr vardır sonuçta ben inanmıyorum doktorljk birley olduuğunu. Çünkü gaz çıkardığı haldr sancısı olması çok saçma değilmi

Valla bilmem ki ben şu an 52. Günümdeyim hiç öyle birşey yaşamadım
Adet belirtilerim var sanki keyifsizlik ağrı sinir yani diğer günlerden daha bi farklı yım bugün bel ağrım fln da öyle

Kızlar oğlum 3 gündür su gibi cıvık kaka yapıyo sarı renkte ama günde en fazla 2 kere korkmalımıyım ? Ya benim bebiş gündüz uyuyo gece kıvranıyo resmen biyerini kırmışım gibi ağlıyor napacağımı şaşırıyorum kolik falan hikaye bence okunmalık bu çocuklar. Okuttuğum gece mışıl mışıl uyuyo doktorlar inanmadığı için kolik diye bişey atmışlar ortaya bi hastalık varsa tedavisidr vardır sonuçta ben inanmıyorum doktorljk birley olduuğunu. Çünkü gaz çıkardığı haldr sancısı olması çok saçma değilmi
Canım benim oglusun kakası hep cıvık ve sarı renkte bazen baya sulu oluyo Dr umuz dün normal dedi ve günde 7-8 kez yapiyo bazen baya baya oluyo bazen az oluyo ama nerdeyse çoğu bezi kakali oluyo Dr 10 kez emsin 10 kez yapar dedi yanı emdiği kadar yapması normal dedi ama 3-5 günde yapmayabilir buda normal dedi diğer konuya gelince tabiki kendimiz de nazar ediyoruz belki okumak iyi geliyo evet ama kolik olayı gaz çıkarmasıyla çok farklı bişey dün yine konuştuk Dr umuzla bağırsaklar genişlediği için olurmuş o bacakları yukarı o yüzden çekermiş yani onlara da zor 9 ay alışılmış bir düzenleri vardı ve şuan dış dünyaya alışmaya çalışiyolar inş bian önce geçer yoksa kafayı yicez komple :KK43: sabah 6 dan beri uyumadı ne uyuyo ne kendi haline bakınıyo mizmizlanip duruyo bi keyfinden yapiyo sonra sancı geliyo şuan kafam sersem gibi ve bugün sebepsiz bu gerginlik var üstümde bağırdım sanki onun ne suçu varsa kendi daha çok acı çekiyor :cry: daha kahvaltı bile yapamadım :(

Canım benim oglusun kakası hep cıvık ve sarı renkte bazen baya sulu oluyo Dr umuz dün normal dedi ve günde 7-8 kez yapiyo bazen baya baya oluyo bazen az oluyo ama nerdeyse çoğu bezi kakali oluyo Dr 10 kez emsin 10 kez yapar dedi yanı emdiği kadar yapması normal dedi ama 3-5 günde yapmayabilir buda normal dedi diğer konuya gelince tabiki kendimiz de nazar ediyoruz belki okumak iyi geliyo evet ama kolik olayı gaz çıkarmasıyla çok farklı bişey dün yine konuştuk Dr umuzla bağırsaklar genişlediği için olurmuş o bacakları yukarı o yüzden çekermiş yani onlara da zor 9 ay alışılmış bir düzenleri vardı ve şuan dış dünyaya alışmaya çalışiyolar inş bian önce geçer yoksa kafayı yicez komple :KK43: sabah 6 dan beri uyumadı ne uyuyo ne kendi haline bakınıyo mizmizlanip duruyo bi keyfinden yapiyo sonra sancı geliyo şuan kafam sersem gibi ve bugün sebepsiz bu gerginlik var üstümde bağırdım sanki onun ne suçu varsa kendi daha çok acı çekiyor :cry: daha kahvaltı bile yapamadım :KK43:
Canım çok sevindim inan çünkü korktum baya böylr su gibi cıvık yapıyo başlarda pütürlü yapıyo mama veriyom gece o yüzden mi diye düşündüm. Ya bilmiyom kuzum acaba diyom gelincik falan fiyolar bebekletdr ilk aylarda oluyormuş okutucam bugün hocaya. Ama bi çare bulmaları lazım dün gece bende dayanamayıp çıldırdım bağırdım inan daha çok ağlamaya başladı :)

Kızlar bebeğiniz uykusunda bazen hızlı nefes alıp veriyor mu? Yani nasıl anlatayım tam öyle de değil, genelde nefes verme sesini duyuyorum üstüste bikaç kez yapıyo normale dönüyo sonra..

Canım çok sevindim inan çünkü korktum baya böylr su gibi cıvık yapıyo başlarda pütürlü yapıyo mama veriyom gece o yüzden mi diye düşündüm. Ya bilmiyom kuzum acaba diyom gelincik falan fiyolar bebekletdr ilk aylarda oluyormuş okutucam bugün hocaya. Ama bi çare bulmaları lazım dün gece bende dayanamayıp çıldırdım bağırdım inan daha çok ağlamaya başladı :)
Diyorum ya benimki de öyle daha hiç böyle kıvamlı yada katı bi kakası olmadı arada da dediğin gibi baya sulu oluyo Dr öyle dedi bize valla bilmiyorum ama bugün sanki iyi değilim ve inadima üstüme geliyor gibi :(

Diyorum ya benimki de öyle daha hiç böyle kıvamlı yada katı bi kakası olmadı arada da dediğin gibi baya sulu oluyo Dr öyle dedi bize valla bilmiyorum ama bugün sanki iyi değilim ve inadima üstüme geliyor gibi :KK43:
Çok bunaldım bende bazen be diyosun sen diyorum kendi kendime .ama çok yorgunum çok bitkin düştüm artık :( hala kabızlık çekiyorum zaten

Allah yardımcımız olsun şu günler çabucak geçsin istiyorum 3 ay da düzelir inşallah kimisi dha uzun sürüyormuş. Bu bebeklik günlerini özlücez ama tadını çıkarsmıyoruz ki :(

Kızlar bebeğiniz uykusunda bazen hızlı nefes alıp veriyor mu? Yani nasıl anlatayım tam öyle de değil, genelde nefes verme sesini duyuyorum üstüste bikaç kez yapıyo normale dönüyo sonra..
Evet benimde öyle oluyor. Sanırsam uyanmaya çalışıyorlarmış o yüzden

Kahverengi geliyo arada bi kaç kez yine kan gibi gelmişti ama şuan kahve geliyo puufff onun ağrısıni hiç çekemem ya olmiyim biraz daha :KK43:

Ayni durumu ben de yasadim gecen hafta... 32. Gune kadar neredeyse sariya donen akintim brl ve kasik agrisiyla kahveye dondu ve miktari biraz artti... 2-3 gun sonra tekrar normale dondu simdi yine sarimsi 40 gunumdeyim bu arada

Back
X