benim 2 oglumda da oldu.
ben ilk bebegimi kanguruya katip yemek yedigimi biliyorum.
evet. ev isi cocuklar disardaki isler. erkek olmak varmis. ama cocuk tasimak dogurmak mucize gibi. onu erkekler yapamiyor. yasamayan anlayamaz.
sen yemek yaparken o cocuga bakiyormu?
ilk oglumda oyleydi. biz neler yaptik. karnina saat yonunde masaj yaptik. fitil yaptik ama cok fazla yapmaya korktuk fitili ve dr da onermedi. cok zorda kaldigimizda yaptik. bebegi dizimize yatirip sirtini sivazlayip durduk. banyo iyi geliyor. 3 aydan sonra ihlamur icirdik biz. kendimde ictim. mama veriyorduk sulandirarak verdik. cok zor oluyor biliyorum. en cok masajla yaptirdik kakayi. gececek sabirla insallah. biz yuz ifadesinden anlardik kakasi oldugunu. sizinde oylemi? diger yandan kuzenimin bebegi haftada bi kaka yapiyor. fitil yapmiyorlar. sorun olarak gormuyorlar. bebek rahat cunku. baska bir doktora daha danisin derim bizim dr surekli fitili onermemisti o zamanlar.
benb2.yi dogurdum gecmiyor.
ilkinde bende oyleydim. 2.de 25.gun kuaforde aldim solugu. kendini iyi hissediyorsun kendine bakinca.
bende e
bebekli evde isler nasil yurur topigini okumani tavsiye ederim. illa birseyler eksik kaliyor.
oglun kac yasinda. kardese alisti mi?
Benim oğlum nisan da 6 yaşına girecek kardeşini çok seviyor resmen o çok istiyor diye doğurdum sürekli dokunuyor ama kızda o dokundukça uyanıyor feryat figan:) gözle görülür bize karşı hırçınlaştı ama kıskançlığını sanırım içinde yaşıyor birkaç kez kriz yaşadık misafirlerin yanında servis tabaklarım duvarlarda uçtu cnm geleceklere bebeğe hediye almayın diyorum mesela artık ama bebeğe yansıttığı birşey yok