- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
Hala kahvaltı yapamadım![]()
Canım yaaa şu sling i mi denesen acaba en azından rahat yemek yerdin belki
Hep kandırıyorlar![]()
Hiç deme güya evlenince geçecekti

Bu bebekler harbi psikopatşebek ettiler bizi
keşke hamileyken full uyusaydim 7/24 hiç değilse bebeğim de uyurdu belki madem hamileyken yapılanlari istiyorlar
başa dönmek istiyorum
![]()
Evet ya hamilelik güzeldi

kızlar ben cok fazla kilo verdim hatta neredeyse hamilelik öncesi kiloma indim iştahsız ve halsizim yemek yemeye hazırlamaya fırsatım olmuyor hiç durmuyor kızım siz nasil hallediyorsunuz ev isini yemegi
Canım benim annem geliyor o olmasa tuvalete gidemezdim. Kızım öyle çok yaramaz değil ama sürekli kucak istiyor

Mecbur badem ceviz yiyorum cnm yoksa benim süt yetmeyecek gaz başladı belki onlarda yapıyor ama süt yapan ne varsa gaz yapıyor zaten bulgur da gaz yaptı bizde. İncir uyutma yaptım süper süt yapıyor ama yine gaz yaptı bir haftadır gürül gurul karnı. Yemeden de sadece çorba salata tavuk vs denedim damla süt kalmadı o Zaman'da of kısır döngü pazartesi bir ay kontrolünde soracağım dr a süt olayını
Canım en iyi süt yapan şey benim sütüm var demek

Anam başlarda oluk oluk akan sütler şimdi azaldı çünkü oğlum çok obur sürekli içmek istediği için birikmiyo![]()
Benim kızım da habire emmek istiyor İnan bir saat emdi geçe yine de sıkınca süt geliyordu. Boşver birikmesin o emdiği anda iner Yen'i sütler. Annem öyle der inanmazdım ama doğruymuş.
Kızlar ben şu da içiyorum bütün süt yapan şeyleri içiyor yiyorum ama yok yok benim bebeğimde reflü aptamil ar kullanıyorum mecburen emzirme sonrası tavsiteniz var mu nasıl süt cogaltabilirim
Yukarda yazdım canım sütüm var bol bol ay göğsüm şişti ay sütler taştı aktı falan de :)
Annelik ne mükemmel ne mucizevi.. hayatta herşeyin önüne geçebilecek bi sevgi.. bütün yaşadığım zor anlara tüm "artık pilim bitti galiba" diye düşünmelerime rağmen beni dimdik ayakta tutan inanılmaz bi duygu..
Bakıp gözlerimi dolduran , içimi eriten, milim milim içimde büyüdüğünü bildiğim , omuzlarımdaki sorumluluktan kat be kat ağır sevgisi olan bi küçük mucize karşımda..
Hala inanamıyorum desem... hep bu kadar çok severse çatlar ki insan! Kendimi dizginlemeye çalışıyorum olmuyor.. deli gibi sevmek böyleymiş meğer..
Bütün zorluklarına uykusuzluklarına gaz sancılarına rağmen şu acımasız zaman nolur çabuk geçmesin.. minik kızım bu kadar çabuk büyümesin... eski fotoğraflarına bakınca anlıyorum nasıl çabuk büyümüş.. eski dediysem daha 48 güncük.. 48 günde eskirmi hiç bişeyler? Eskimesin.. üzülürüm.. doyamam..
Allah'ım annelik ne büyük... Kalbimi dünyaya sığdıramıyorum.......
Kız ağlattın beni