- 12 Şubat 2016
- 6.716
- 5.492
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimsem yok annem yaşlı komşularım öyle çok yardımcı değil arada bakıyorlar eşim elinden geldikçe yardım ediyor ama olmuyor kafamdan atamıyorum takıldıklarımı bu güzel günlerin kıymetini bilemiyorum hep aklımda iş güç . Çok yorgunumyardım edenın yokmu cok kotu ya bırılerı gelsın kotu olursun oyle sutune zararlı
Hepsi aynı canım hepsi aynı sen güçlü olacaksın anneysen güçlü olacaksın artık bu laftan sıkıldım ben güçsüz Dr olabilirim yorgun da çünkü biz insanız insanŞuan bende benimkine fena sinir oldum hem diyoruz dışarı çıkalım çocuğa bı iki bisey alalım hem de şuan yatiyo bide bana hazırlan sen ben kalkarım diyo sanki ahtapotum ben hem kendim hem bebeği hem çantasını hazırlarım o arada bide çocuğu avuturum gitmicem her izinli günü böyle bi baş ağrısı gidiyo sanki bütün gece uyumayan o ben şuan ondan enerjigim naz yapmayi bilmiyoz![]()
Aynen ya bütün gece uyumayan benim başım agriyo hazırlan sen deyip yatan oHepsi aynı canım hepsi aynı sen güçlü olacaksın anneysen güçlü olacaksın artık bu laftan sıkıldım ben güçsüz Dr olabilirim yorgun da çünkü biz insanız insan
Sabunla yıkayınca çıkıyor. Akıtıp makineye atınca çıkmıyor malesef.Ben hep önce akitip öyle makinaya atıyorum ama yine de kaliyo biraz sarılık
Bu adamlara noluyo bilmem biz doğuruyoz ama onlar lohusa teibine giriyoŞuan bende benimkine fena sinir oldum hem diyoruz dışarı çıkalım çocuğa bı iki bisey alalım hem de şuan yatiyo bide bana hazırlan sen ben kalkarım diyo sanki ahtapotum ben hem kendim hem bebeği hem çantasını hazırlarım o arada bide çocuğu avuturum gitmicem her izinli günü böyle bi baş ağrısı gidiyo sanki bütün gece uyumayan o ben şuan ondan enerjigim naz yapmayi bilmiyoz![]()
Tamam canım yazarım etiketlerim seni deDeneyince buraya da yazar mısın canım ben de merak ediyorum
bebeğe miKızlar fitil kullanan var mi ?
Valla ben artik kocadan ümit kesenlerdenim havalar güzel istanbulda alip cikiyorum. Ama baby sling almakta istiyorum acaba bilginiz varmi kullanışlı oluyor muuAynen ya bütün gece uyumayan benim başım agriyo hazırlan sen deyip yatan o![]()
çok kullanışlı ben evde bile kullanıyorum..onun içinde çok rahatlıyo ve çok kolay uyuyor..Valla ben artik kocadan ümit kesenlerdenim havalar güzel istanbulda alip cikiyorum. Ama baby sling almakta istiyorum acaba bilginiz varmi kullanışlı oluyor muu
Evet bebeğebebeğe mi
BEN KULLANIYORMEvet bebeğe
Aynen sleepy sayesinde bizimde lekeli kaldı hep neyseki küçük geliyorlar artık alışveriş yapcam inş ishal derken benimki de ilk başlarda hep sulu ve çok yapiyodu 2-3 gündür kaka sayısı azaldı düzeliyor galiba
Yok canım bezin küçüklüğü büyüklüğü değil bence bezle alakalı benim kenarı geçtim bildiğin parçasına doğru sızdırdı döndüm yine Molfix eAynı dert bizede var kızlar ilk basta cok memnun kaldım fakat 2 numaraya geçince kenarından sızıyor pijamalarını ya sag ya sol mahvoluyor acaba 2 no büyük mü geldi yoksa bezmi kötü
Bugün bende kestim gibi ciktigima cikacagima pişman oldum lanet olsun az anlayışlı olsalar nolur acabaValla ben artik kocadan ümit kesenlerdenim havalar güzel istanbulda alip cikiyorum. Ama baby sling almakta istiyorum acaba bilginiz varmi kullanışlı oluyor muu
Hamileyken naz trip bilmedim lohusayken de oyleydim ama ben değil de o gibi sanki ne hâli varsa görsün diyorum şuan o kadarimBu adamlara noluyo bilmem biz doğuruyoz ama onlar lohusa teibine giriyo